Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysłońce82 wrote:Moze to Wam sie uda otworzyć.
http://naforum.zapodaj.net/ca14986b2121.jpg.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie biorę bo przed ciążą nie było potrzeby a pierwsza wizyta przede mną. Plamienie jest małe, na szczęście nie krew tylko taki jasny brąz. W ciąży z Bertem też takie mialam w pierwszym trymestrze ale jakoś sie mimo tego przestraszyłam dziś. ZobacZę jak się rozwinie sytuacja. Jak się zmieni w krew albo są będzie więcej to pojaDę na ip. Choć wolalabym nie bo oni mnie od razuna oddziale będą chcieli zostawić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Dzięki a co do uwazania na sibei to właśnie idę kolysac do snu mojego małego klopsa moja gin mnie ukatrupi za to noszenie chyba
-
Na szczęście Huberta coraz mnie do snu tylko czasem jak cos mu dolega, ząbki albo brzuszek. I to też tylko chwilę. A w dzień to woli chodzić za rączki (sam jeszcze nie umie) ale pozycja zgieta w pół też mało wygodna. Ale ja mogę go nosić i tak z nim lazic byle tylko mmdłości i wymioty mnie nie dopadły bo wtedy to umarł w butach. Ostatnio przelezalam 3 miesiące w łóżku, schudłam chyba 5 czy 6 kg od zygania... Obyscie Wy nie miały takich mdłości
-
stardust ja tez miałam takie plamienia, na szczescie przeszły, jak reką odjął... trzeba sie oszczedac i dadzą ci progesteron, jak się zgłosisz, ja biorę po jednej tabletce wit.c aby sie naczynka uszczelniły. nie wiem czy to miało wpływ ale jest juz ok,ale nadal za kazdmy razem patrze.
przeszły ci?czy masz nadal?
-
słońce82 wrote:Moze to Wam sie uda otworzyć.
http://naforum.zapodaj.net/ca14986b2121.jpg.html2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Helen wrote:stardust ja tez miałam takie plamienia, na szczescie przeszły, jak reką odjął... trzeba sie oszczedac i dadzą ci progesteron, jak się zgłosisz, ja biorę po jednej tabletce wit.c aby sie naczynka uszczelniły. nie wiem czy to miało wpływ ale jest juz ok,ale nadal za kazdmy razem patrze.
przeszły ci?czy masz nadal?
na razie przeszły. Tzn były tylko 2 razy. Progesteronu wolałabym uniknąć. W poprzedniej ciąży brałam na raz i dupka i luteine a i tak plamilam a rzygalam jak kot od takiej dawki progesteronu. Na razie biorę sobie magnez i czekam. Jak się pogorszy to pojadę na ip Ale mam nadzieję że nie będę musiała