Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNaprawde podziwiam was dziewczyny ze tak dlugo czekalyscie. Ja jestem strasznie niecierpliwa.i jakbym miala tyle czekac to pewnie lezalabym gdzies w psychiatryku
Dlatego tym bardziej wam gratuluje!Pati_89, mmarzenak, słońce82, flawless, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiak wrote:Lekarz pozwolił brać metforminę w ciąży? Mi kazał odstawić...
-
nick nieaktualnyPati_89 wrote:chyba uwierzę jak już będę miała maluszka na rękach
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Witam.
Właśnie zrobiłam test i są 2 kreski termin na początek czerwca. Nie wierzę bo nie planowaliśmy jeszcze drugiej ciąży!
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 07:00
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam ja w piatek 2.10 betemiałam 40,49 aw poniedziałek 5 .10 270,1, dzisiaj wizyta i wezme skierowanie na kolejna bete czy przyrasta dobrze , pozdrawiam ;]
krysiak, Kourtney, Wiaterek, Helen, miluszka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Naprawde podziwiam was dziewczyny ze tak dlugo czekalyscie. Ja jestem strasznie niecierpliwa.i jakbym miala tyle czekac to pewnie lezalabym gdzies w psychiatryku
Dlatego tym bardziej wam gratuluje!
Oj ja też jestem niecierpliwa ale starania i porażki uczą też pokory dlatego walczymy do upadłego czy ten cel nie jest tego wartHelen lubi tę wiadomość