Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamenkaa wrote:CZesc Mamusie
Dzis od rana od czasu do czasu czuje podbrzuszu krótkotrwałe tępe i kujące lekkie bóle lekkie ciągnięcie po bokach nie idzie to przyrównac do bolu mega wielkiego delikatne zakuje i przestanie .
Miałyscie tak na poczatku ? czy mam miec powod do niepokoju?Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
eidth wrote:Magda34 i jak radzisz sobie z bólem głowy ?
Tak to będzie mój 20t3d
Męcze się...albo ucze się z tym żyć. Przed ciąża chodzilam do neurologa, mialam specjalne tabletki na ból na recepte, ale w ciąży są zabronione:/ Apap mi nigdy nie pomagał, więc go nie biore teraz.
Nie wiem jak Ty, ale ja nie moge leżeć jak mnie boli głowa, musze siedzieć lub staćMagda34
-
Magda34 wrote:Lila ja mam 2 dzień z rzędu ból głowy odkad wstaje do 20 mnie boli:/ Tym razem chyba przez te wiatry. Nic nie biore, męczę sie caly dzień. Nie biore apapu, bo przed ciąża mi nie pomagał, wiec po co brać teraz:/ Spać długo też nie moge, bo odrazu budzi mnie ból głowy:/
Eh biedne przyyszłe mamyMi też apap nie pomogał przed ciążą więc teraz też pewnie by nie pomógł. Pomogło mi wczoraj cos innego- romantyczne świętowanie półrocznej rocznicy ślubu z mężem- jeśli wiecie o czym mówie
Ból głowy mninął szybciej niż się pojawił...hihihihiMisia15 lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:Madzia, ja tez miałam krwawienie w sobotę i lekarz się śmiał, że to jakaś plaga! Kilkanaście kobiet z tym problemem było u niego... Od razu zapytał, czy nie przesadzilam z zakupami mikolajkowymi.. I miał racje, strasznie się nachodzilam i zmeczylam.. Kazał leżeć i odpoczywać, na przyszlosc sie nie przemeczac, a to krwawienie to na szczęście nic groźnego...
Beata ja chyba trochę z tym sprztaniem w domu przegięlamnasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Quatriona wrote:Witajcie. I ja dzis zaczynam drugi trymestr nareszcie!
Niby to nasz przywilej z pierwszenstwem przy pobraniu ale u mnie tonie przejdzie. Raz widzialam jedna śmiała ktora chciala fo egzekwowac. Babcie prawie ja zjadły
Sama byłam świadkiem takiej akcji starszych schorowanych Pań...w jednym momencie wróciły im siły witalne, jak jakaś ciężarna śmiałą pomyślec o wejściu na pobranie krwi bez kolejki...żenada -
Lila2703 wrote:Dziewczny jutro mam genetyczne usg i wyniki z krwi. Trzymajcie mocno kciuki bo zaczynam panikować.
Będzie dbrze, będzie dobrze, będzi dobrze....!!!!
Trzymam kciuki :-*Lila2703 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję ślicznych dzidziulków
Ja marze o tym, żeby nasze tak urosło... do środy chyba zgłupieję...
co do bóli to ja Wam powiem, że nienawidzę APAPu bo przed ciążą mogłam wziąć 5 tabletek i nic... w tamtym tyg miałam atak bólu głowy wraz z bólem oka, męczyłam się pół dnia aż w końcu postanowiłam wziąc połówkę Apapu.. i jak ręka odjąłTo co nie działało przed ciążą teraz może mieć odwrotny efekt
Kourtney chyba cały czas ma noc poślubnąHelen lubi tę wiadomość
-
Magda34 wrote:Męcze się...albo ucze się z tym żyć. Przed ciąża chodzilam do neurologa, mialam specjalne tabletki na ból na recepte, ale w ciąży są zabronione:/ Apap mi nigdy nie pomagał, więc go nie biore teraz.
Nie wiem jak Ty, ale ja nie moge leżeć jak mnie boli głowa, musze siedzieć lub stać
A ja znowu muszę się położyć...wzielam apap i przeszło dopiero po jakiejś godzinie ale w końcu mogę jakoś funkcjonować...
Lila trzymam kciuki będzie dobrze :-*Lila2703 lubi tę wiadomość
-
Lila2703 wrote:Eh biedne przyyszłe mamy
Mi też apap nie pomogał przed ciążą więc teraz też pewnie by nie pomógł. Pomogło mi wczoraj cos innego- romantyczne świętowanie półrocznej rocznicy ślubu z mężem- jeśli wiecie o czym mówie
Ból głowy mninął szybciej niż się pojawił...hihihihi
A to wszystkiego najlepszego dla Was
Czasem TO pomaga na ból głowy heheheLila2703 lubi tę wiadomość
Magda34
-
Lila2703 wrote:Dziewczny jutro mam genetyczne usg i wyniki z krwi. Trzymajcie mocno kciuki bo zaczynam panikować.
Będzie dbrze, będzie dobrze, będzi dobrze....!!!!
Oczywiście, że bedzie dobrze, nie ma innej opcji!Lila2703 lubi tę wiadomość
Magda34
-
Dzisiaj mam wizytę. Dowiem się dokładnie co z drugim dzieckiem. Proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było wporzadku, jeszcze do niedawna nie czego się nie bałam i bylam optymistycznie nastawiona ale teraz nie potrafię przestać się stresowac. Tak się martwie ze drugi będzie chory albo przestanie się rozwijać ehh
-
Nelus wrote:Dzisiaj mam wizytę. Dowiem się dokładnie co z drugim dzieckiem. Proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było wporzadku, jeszcze do niedawna nie czego się nie bałam i bylam optymistycznie nastawiona ale teraz nie potrafię przestać się stresowac. Tak się martwie ze drugi będzie chory albo przestanie się rozwijać ehh
Kochana będzie dobrze !Nelus lubi tę wiadomość