Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
gratuluje wizytującym! Piękne dzidzie
Mi udało się dziś zakupić używany fotelik maxi cosi, co do wózka dalej nie wiem chyba muszę sobie odpuścić na jakiś czas, zająć się czymś innym i wrócić do tematu na spokojnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 16:47
kamenkaa, Helen, Nelus, Kourtney lubią tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Magda 34 następną wizytę mam 28.12 jeszcze w tym roku hehe może wtedy okaże się kto tam siedzi
Kamenkaa - "Pomocy jestem tatą" i "Dziecko dla odważnych tą drugą" jeszcze do świąt może je poczytam trochę
Dzięki dziewczynyjeszcze jutro muszę zrobić znowu mocz i morfologię i wysłać mms em zdjęcie wyników i później znowu przed świętami
Mąż nie chciał za bardzo iść dzisiaj ale widzę że taki jakiś podjarany wyszedł jak zobaczył
Ale Ci fajnie a ja dopiero 5 stycznia mam wizyte- cała wiecznośćMagda34
-
Piękne maluszki i super zakupy! Ja też mam już pierwsze zakupy za sobą
dziś doszła paczka ze smyka. Polecam! Do północy jest mega promocja - za te wszystkie rzeczy zapłaciłam 120zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 17:43
xpaulinax lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Super i rzeczywiście sporo tego jak za 120 zł w smyku:-)
U mnie wczoraj była koleżanka w odwiedzinach i też kupiła kilka rzeczy dla naszego dziecka ale niespodziankę mi zrobiła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ba210e0f483.jpg
Głowa mi dzisiaj pęka....już nie mogłam wytrzymać i wzielam apap mam nadzieję że pomożeHelenucha Klucha, Helen, Nelus, Paula222, Kourtney, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
eidth wrote:Super i rzeczywiście sporo tego jak za 120 zł w smyku:-)
U mnie wczoraj była koleżanka w odwiedzinach i też kupiła kilka rzeczy dla naszego dziecka ale niespodziankę mi zrobiła
Głowa mi dzisiaj pęka....już nie mogłam wytrzymać i wzielam apap mam nadzieję że pomożei gratulacje dobrych wyników
my jeszcze tydzień w stresie
-
eidth wrote:Super i rzeczywiście sporo tego jak za 120 zł w smyku:-)
Głowa mi dzisiaj pęka....już nie mogłam wytrzymać i wzielam apap mam nadzieję że pomoże
Fajne ciuszki:) Mnie wlasnie zaczyna boleć głowa a już sie cieszylam, ze będzie dzis spokoj z tym:/Magda34
-
Helenucha Klucha wrote:Dziś do północy w smyku online są bardzo duże promocje, nawet do 70%
Dziewczyny a jakie rozmiary kupujecie? Ja mam 56 i 62, może powinnam kupić coś jeszcze mniejszego np. 54?
Mam nadzieję że smyk zrobi promocje też na wiosnę i będzie więcej rzeczy letnich -
Poduszkę mam w kształcie odwróconego U, ale wydaje mi się, ze rogal działa tak samo. Super zakupy, śliczne ubranka udalo wam się zdobyć. Poki co ja się jeszcze wstrzymuję aż przejrzę to co mam po synku i dowiem się płeć. Pamiętam, ze chłopięce i neutralne rzeczy mam, ale gdyby się okazało, ze będzie dziewczynka to kupie coś z falbanką, fioletowego albo jakąś sukieneczkę. Faktycznie co do ciucholandow to też kupowałam rzeczy synkowi i były jak nowe, dobrej jakości, znanych firm jak marks and spencer etc. Także polecam, tak jak i paczki na allegro z Anglii. Tak też kupowaliśmy zestaw zabawek. Oba sprawdziły się znakomicie.
-
Helenucha Klucha wrote:Dziś do północy w smyku online są bardzo duże promocje, nawet do 70%
Dziewczyny a jakie rozmiary kupujecie? Ja mam 56 i 62, może powinnam kupić coś jeszcze mniejszego np. 54?oj słodkie te rzeczy! Tez juz bym chciala kupować, ale nie znając płci to ciężko:/
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość