Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
EwciaM wrote:Na pewno wszystkie z Nas bardzo przeżywają ten czas, ja staram się pozytywnie myśleć i nie dopuścić żadnych złych myśli. Za tydzień zapisałam się na pierwszą wizytę, myślicie, że to dobry termin? Będzie już coś widać na USG?
Myślę, że może nawet serduszkoEwciaM lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Jestem bardzo podekscytowana U mnie senność nie występuje (jeszcze?) mam uczucie zimna, no i w nocy jak nigdy nie chodziłam muszę korzystać z WC na siusiu. W sumie zimno i siusianie w nocy to pierwszy objaw jaki miałam przed terminem spodziewanej miesiączki.
Marny ze mnie dżentelman, zapytam z ciekawości ile macie lat? -
EwciaM wrote:Jestem bardzo podekscytowana U mnie senność nie występuje (jeszcze?) mam uczucie zimna, no i w nocy jak nigdy nie chodziłam muszę korzystać z WC na siusiu. W sumie zimno i siusianie w nocy to pierwszy objaw jaki miałam przed terminem spodziewanej miesiączki.
Marny ze mnie dżentelman, zapytam z ciekawości ile macie lat?
28 lat:)EwciaM lubi tę wiadomość
-
umówioną mam wizytę na koniec 8tygodnia ciąży w następny piątek, na pewno będzie widać już nie mogę się doczekać
tez mam uczucie zimna, senność w zależności od dnia, raz mam raz nie mam,
Rozdrażnienie tak samo, zdarza się raz na jakiś czas, biedny mój mąż, trochę się na nim wyżywam, ale mam nadzieję, że z czasem będę umiała opanować emocje.
-
Helen wrote:umówioną mam wizytę na koniec 8tygodnia ciąży w następny piątek, na pewno będzie widać już nie mogę się doczekać
tez mam uczucie zimna, senność w zależności od dnia, raz mam raz nie mam,
Rozdrażnienie tak samo, zdarza się raz na jakiś czas, biedny mój mąż, trochę się na nim wyżywam, ale mam nadzieję, że z czasem będę umiała opanować emocje.
mój mąż też obrywa...Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 27
Kilka dni po owulacji byłam wściekła jak osa. Ciągle się złosciłam, wrzeszczałam, no trzęsło mną normalnie. Mój R. od razu mówił :"Zób test bo na pewno jesteś w ciązy jak taka złośnica jesteś" No i wyszedł mi bladzioch 8 dpo A ja się nadal wściekam. Głównie w pracy, choć odkąd poinformowałam kierowniczkę o mojej sytuacji to jakby mniej. Jeszcze mi dziś oznajmiła, że jakby co to ma kogoś na moje miejsceEwciaM lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
flawless wrote:Oj któraś mi narobiła ochoty na frytki.
Póki mała śpi to ja lecę do kuchni.
Zrobię sobie takie domowe frytki z dużą ilością soli
Przyznaje się Ja dziś też będę robić + kurczak w panierce do tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:13
mmarzenak, flawless lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wiem, nie mam ani mdlosci, ani zachcianek, no po prostu nic. Jem zupelnie normalnie, tak jak dotad, gdy jestem glodna jem, gdy nie jestem glodna, nie jem. Juz ostatnio marudzilam kolezance, ze cos to dziwne, na co ona, ze ona do konca swojej ciazy nie miala nic i gdyby nie brzuch to nie wiedzialaby, ze spodziewa sie dziecka....
-
nick nieaktualny
-
Ja również jem normalnie, chyba jest jeszcze za wcześnie Czułam ze 2 razy po jedzeniu, że mi trochę jest dziwnie i tak niezbyt dobrze, ale prócz tego nic a nic, czyli tak normalnie Z cerą nieco mam problemów, trochę bardziej niż zwykle, ale też nie ma tragedii .
Ja mam 25 lat
krysiak lubi tę wiadomość
-
aneczka2015 wrote:A ja mam 30 lat
sedinum82, krysiak, Kourtney lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤