Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem już Miałam wizyte dopiero po pracy i wlasnie wrocilam.
Więc tak .... jest pęcherzyk i jest zarodek 7mm i słychać pięknie serduszko 150 na minute.
Wymiary odpowiadają początkowi 7 tygodnia takze termin mi sie nie zmienil nadal mam 1 czerwca.
I...jest też drugi pęcherzyk z mala kropeczka w środku. Ginekolog wytlumaczyl zeby sie nie nastawiac bo jest 50/50 ze cos z drugiego pecherzyka jeszcze urosnie.
Po prostu plakalam tam z radosci jak uslyszalam
Tak ogolnie to wszystko jest w porządku. Następną wizyte mam 21 pazdziernika. W miedzyczasie mam zrobic szereg podstawowych badan na krew.
Mam brac femibion 1 i kwas foliowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 16:44
flawless, Clara, stardust87, sedinum82, Helen, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwciaM wrote:Hej Dziewczyny! Bardzo chciałabym dołączyć do czerwcowych mam
Tydzień temu dowiedziałam się, że będę mamą - choć test pokazywał tylko cień, ja czułam, że to jest to, i przez 2 kolejne dni ponowiłam próbę i kreski już wyraźne
Według belly jestem w 6 tygodniu ciąży ( 5 tydz i 3 dni). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Jestem już Miałam wizyte dopiero po pracy i wlasnie wrocilam.
Więc tak .... jest pęcherzyk i jest zarodek 7mm i słychać pięknie serduszko 150 na minute.
Wymiary odpowiadają początkowi 7 tygodnia takze termin mi sie nie zmienil nadal mam 1 czerwca.
I...jest też drugi pęcherzyk z mala kropeczka w środku. Ginekolog wytlumaczyl zeby sie nie nastawiac bo jest 50/50 ze cos z drugiego pecherzyka jeszcze urosnie.
Tak ogolnie to wszystko jest w porządku. Następną wizyte mam 21 pazdziernika. W miedzyczasie mam zrobic szereg podstawowych badan na krew.
Mam brac femibion 1 i kwas foliowy.
Gratulacje :-*
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Dziewczyny odezwijcie sie na ktorego wam wstepnie wychodzi termin bo chcialabym uzupełnic liste
mi wstępnie tzn. według kalendarza: 17.06
Sarenka_91 - TP. ?
oligo - TP. ?
słońce82 - TP. ?
Mochjito - TP. ?
Nelus - TP. ?
aneczka2015 - TP. ?
EwciaM - TP. ? -
nick nieaktualnyKourtney wrote:Jestem już Miałam wizyte dopiero po pracy i wlasnie wrocilam.
Mam brac femibion 1 i kwas foliowy.
yupiii, super, cudownie
wierzyłam w to, że usłyszysz serduszko:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:15
-
nick nieaktualny