Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Dziewczyny odezwijcie sie na ktorego wam wstepnie wychodzi termin bo chcialabym uzupełnic liste
Sarenka_91 - TP. ?
oligo - TP. ?
słońce82 - TP. ?
Mochjito - TP. ?
Nelus - TP. ?
aneczka2015 - TP. ?
EwciaM - TP. ?Nenaaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyHelenucha Klucha wrote:Melduje się na 15 czerwca
Dziś pierwszy wynik bety HCG 188mlU/ml 2-4tydzień. Wg ovu 4tydzień 2dzień
witaj, fajny nick
będziesz powtarzała betę?
ja również dzisiaj pierwszy raz zrobiłam betę, powtarzam w piątek.
Buziaki
-
aneczka2015 wrote:Ja pojde w piatek do gina to mi wszystko wyliczy. Bo jestem po transferze mrozaczkow ( dwie 5dniowe blastki). Transfer byl 22 wrzesnia i tak szvzerze mowiac nie wiem jak to tak do konca dobrze policzyc wiec zdam sie na niego. Chyba ze ktoras z was jest ekspertem? Mi raz kolezanka tlumaczyla ale juz zapomnialam jak to bylo i czekam na fachowca
jest w sieci kalkulator specjalny dla takich przypadkow jak my zaraz poszukam linka ale ... mi wyliczyl dokladnie tak samo jak wszystkie dla standardowych przypadkow. Mialam blastki podane na cyklu natruralnym 5dpo wiec tak jakby natura chciala [a nie moze:P]
Ja mialam transfer dzien pozniej wiec jezeli ja 9/06 to Ty pewnie dzien wczesniej ... chociaz reki sobie nie dam uciac bo to liczenie ciazowe to dla mnie wyzsza matma:)
Kourtney - GRATULACJE!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 18:02
Kourtney lubi tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
sedinum82 wrote:jest w sieci kalkulator specjalny dla takich przypadkow jak my zaraz poszukam linka ale ... mi wyliczyl dokladnie tak samo jak wszystkie dla standardowych przypadkow. Mialam blastki podane na cyklu natruralnym 5dpo wiec tak jakby natura chciala [a nie moze:P]
Ja mialam transfer dzien pozniej wiec jezeli ja 9/06 to Ty pewnie dzien wczesniej ... chociaz reki sobie nie dam uciac bo to liczenie ciazowe to dla mnie wyzsza matma:)
Kourtney - GRATULACJE!
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clara wrote:Dziewczyny - nie śmiać się ale serio nie wiem jak i gdzie.
W jaki sposób można na Ovu napisać do kogo PW???
ja nie widzę takiej opcji.
chyba trzeba kogos dodac do "przyjaciolek" a pozniej na gorze wejsc w wiadomosci i wybrac z listy "przyjaciolke" totalnie nie intuicyjne;]20.10.2015 - 7tc. [*] -
Clara wrote:Dziewczyny - nie śmiać się ale serio nie wiem jak i gdzie.
W jaki sposób można na Ovu napisać do kogo PW???
ja nie widzę takiej opcji.
chodzi Ci o prywatną wiadomość? Możesz to zrobić tylko jeżeli użytkowniczka jest Twoją "przyjaciółką", musisz ją zaprosić a jak Cie przyjmie to wtedy możecie ze sobą pisać
P.S. ja z usg też czekam do momentu kiedy będzie można już zobaczyć serduszko, wg ovu wychodzi to 23.10 więc w ten pt wizyta albo w poniedziałek.aneczka2015 lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
nick nieaktualny