Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, robiłyście betę w 3-4tc.???
jeśli tak napiszcie proszę jakie miałyście wartości.
Oczywiście pytam z ciekawości, nie żeby porównywać.
Sama jestem ciekawa jaka moja beta będzie z dzisiejszego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 09:33
-
Clara wrote:Dziewczyny, robiłyście betę w 3-4tc.???
jeśli tak napiszcie proszę jakie miałyście wartości.
Oczywiście pytam z ciekawości, nie żeby porównywać.
Sama jestem ciekawa jaka moja beta będzie z dzisiejszego dnia.
ja robiłam w 15dpo i 17dpo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
flawless wrote:Kourtney daj znać jak będziesz już po wszystkim
I ja również witam się w 7 tygodniu. W poniedziałek wizyta. Troszkę się stresuję
ja w piątek mam wizytę, też zaczynam się stresować, bo nie wiem jak pierwsza taka wizyta ma wyglądać itp.. i przede wszystkim oby maluszek ładnie rósł.flawless lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:ja w piątek mam wizytę, też zaczynam się stresować, bo nie wiem jak pierwsza taka wizyta ma wyglądać itp.. i przede wszystkim oby maluszek ładnie rósł.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:tak wlasnie, pokazywal mi gdzie jest umiejscowiony, jak duzy, obliczal wiek ciazy.
To już zależy od lekarza i od ciebie czy tego chcesz czy nie
Ja się umówiłam z mężem że pójdzie dopiero na prenatalne w 13 tygodniu.
Wolę żeby widział jak się dzieciaczek rusza, skacze i wygląda jakoś inaczejmmarzenak lubi tę wiadomość
-
Kochane a ja po raz kolejny byłam rano na becie, o 13:30 wyniki jak już będę miała wynik to dzwonię do gin umówić się na pierwszą wizytę. Ciekawa jestem jaki będzie wynik nie mogę się doczekać wczoraj dopadł mnie szał zakupowy, kupiłam sobie 3 bluzki typowo ciążowe, sukienkę i jeden sweterek
-
miluszka wrote:Kochane a ja po raz kolejny byłam rano na becie, o 13:30 wyniki jak już będę miała wynik to dzwonię do gin umówić się na pierwszą wizytę. Ciekawa jestem jaki będzie wynik nie mogę się doczekać wczoraj dopadł mnie szał zakupowy, kupiłam sobie 3 bluzki typowo ciążowe, sukienkę i jeden sweterek
no to szalejesz, ja chyba zacznę oglądać się za spodniami:D -
mmarzenak wrote:no to szalejesz, ja chyba zacznę oglądać się za spodniami:D
Ja spodnie też muszę kupić jakieś bo nomalnie siedzę w pracy z rozpiętymi :]
Wczoraj lekko mnie brzuch bolał, potem rozciąganie w pachwinach, ale to chyba nomalny objaw?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja spodnie też muszę kupić jakieś bo nomalnie siedzę w pracy z rozpiętymi :]
Wczoraj lekko mnie brzuch bolał, potem rozciąganie w pachwinach, ale to chyba nomalny objaw?
mnie podbrzusze teraz boli jak się zdenerwuje, zestresuje.. i też mnie czasem ciągnie, ale czytałam ze w 7 tygodniu macica przybiera rozmiar grejpfruta wiec to raczej normalne, że ciągnie..