Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helenucha Klucha wrote:Boże mój to samo... Musimy sobie kupić brzęczące muchy!
http://mataja.pl/2014/12/dlaczego-mezczyzni-udaja-ze-nie-slysza-placzu-dziecka/
Kamenka, przez 14 lat na pewno cos sie w tej klinice zmienilo:)Helenucha Klucha, Kawokado, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
JajkoNiespodzianka wrote:Beatas, ja też leżałam na endokrynologii - kilka dni przed tym jak zaszłam w ciążę
O Koperniku pomyślałam ze względu na sprzęt i czystość
Ale faktycznie to zapisywanie w rejestracji i stanie w tej PRL-owskiej kolejce jest masakryczne. Myślałam jeszcze o Rydygierze, miałam tam operację i było w porządku. Znasz jakieś opinie o porodzie w Rydygierze? Narutowicza źle wspominam, ale to przez zastępcę ordynatora - Pana G., z którym miałam nieprzyjemność mieć do czynienia, co odbiło się to na moim zdrowiu. Nie chciałabym go spotkać więcej.
O Rydygierze nic nie słyszałam... Czyli mowisz, ze Narutowicza lepiej omijać .. To chyba jednak ujastek zostaje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 21:07
Dorjana lubi tę wiadomość
-
No to zdaje relacje po wizycie: moja corka (drugi lekarz powiedzial ze bedzie dziewczynka) ma juz 100g i fikala ladnie w brzuszku (to chyba po snikersie),lekarz nie mierz mi jej;( zmierzyl tylko brzuszek,glowke i kosc udowowa. A ja nadal na minusie 1kg i brzucha brak. Jestem bardzo zadowolona i szczesliwa:)
beatas, Kawokado, Paula1991, Helenucha Klucha, Misia15, Madzik84, Magda34, myszaaa, Malena91, HoniKa89, Lila2703, Joana33, wisnia11, mloda1995, dais, madziak2202, kirys lubią tę wiadomość
-
Kamenka, przez 14 lat na pewno cos sie w tej klinice zmienilo:)[/QUOTE]
Beatas
BYc może i masz racje tutaj napewno w 100% ...
Co sie zmieniło nie potrafie powiedzieć ale żyje cicha nadzieją ze bede tak samo zadowolona jak byłam zadowolona wcześniej jak rodziłam syna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 21:04
beatas lubi tę wiadomość
-
mmarzenak wrote:No to zdaje relacje po wizycie: moja corka (drugi lekarz powiedzial ze bedzie dziewczynka) ma juz 100g i fikala ladnie w brzuszku (to chyba po snikersie),lekarz nie mierz mi jej;( zmierzyl tylko brzuszek,glowke i kosc udowowa. A ja nadal na minusie 1kg i brzucha brak. Jestem bardzo zadowolona i szczesliwa:)
Jest w końcu dziewczynka ! Marzenka dzisiaj sami chłopcyfajnie ze jest jakaś płeć piękna
super ze wszystko ok
Kawokado, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
ah no zapomniałam o najważniejszym
Kochane gratuluje pięknych pociech! I tak jak pisze Paula dobrze, ze choć jedna dziewczyna się znalazła
Choć ja tam zwykle powtarzam, ze faceci to jednak mają w życiu lżej
kamenkaa, mmarzenak, kirys lubią tę wiadomość
-
Gratulacje, dziewczyny ciężko jest mi nadążyć za Waszymi postami. Mój termin z om to 21 czerwiec
Kawokado, Madzik84, Paula1991, Helenucha Klucha, kamenkaa, Magda34, HoniKa89, mmarzenak, Lila2703, madziak2202 lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm wrote:Gratulacje, dziewczyny ciężko jest mi nadążyć za Waszymi postami. Mój termin z om to 21 czerwiec
Witaj:)
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 22:40
Paula1991, kamenkaa lubią tę wiadomość
Magda34
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:No to zdaje relacje po wizycie: moja corka (drugi lekarz powiedzial ze bedzie dziewczynka) ma juz 100g i fikala ladnie w brzuszku (to chyba po snikersie),lekarz nie mierz mi jej;( zmierzyl tylko brzuszek,glowke i kosc udowowa. A ja nadal na minusie 1kg i brzucha brak. Jestem bardzo zadowolona i szczesliwa:)
Dokladnie tak jak u nastylko ze nasz chlopiec wazy 141g i lekarz tez go nie zmierzyl bo maly siedzual i nie bardzo bylo jak
tez tylko brzuszek glowe i kosc udowa
ja na plusie 1 kg brzuszka brak
mmarzenak, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malena91 wrote:Mojego też nie mierzyl lekarz. Ale martwi mnie trochę że mały się wogole nie ruszał nawet jak go lekarz chciał pobudzić.
Stwierdził że sobie śpi albo nie ma ochoty.
U was też takie leniwe pociechy?
Spokojnie, ja jak byłam na wizycie wcześniej spała dzidzia i nie reagowała na nic przez całe badanie... Teraz za to na prenatalnych zachowywała się jak po dopalaczach
Kochane gratuluję wczorajszych udanych wizyt!!!Nie macie pojęcia jak się cieszę, że są same dobre wieści!!! Oby do lipca tylko takie!!!
Niestety.. dopadło mnie przeziębienieKatar najgorszy
Możecie przypomnieć co można ewentualnie w ciąży i czym się ratowałyście i najważniejsze czy dawało skutek.... Ja dziś wzięłam wolne bo nie chce się załatwić na całego... wygrzejemy sie z dzidzią i mam nadzieję że będzie lepiej
buzka!Malena91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny