Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oldżi wrote:Ja chciałabym Helenkę a mój mąż Hanię
jeszcze przed badaniami śniło mi się, że mam córeczkę Hanię, wiec pewnie tak zostanie! Ale podoba nam sie jeszcze Eliza
-
kuleczka777 wrote:Paula kciuki hehe tylko go nie oblej
Mnie też od dwóch dni ciągnie na dole a jak leżę to przy pachwinie tak jakby mi ktoś miał zaraz urwać nogę i to tylko przy lewej, a mąż każe mi na lewym boku spać.
Ostatnio mi mówi że mam siedzieć prosto na krześle bo mu gniotę dziecko
Hahaha mój też tak mówialbo że nie mogę oglądać mojego ulubionego serialu the walking dead bo to za straszne dla jego syna.
Mały Ryś -
Hej Kiki ja też mam mniejsza dawkę lutinus z trzech tabletek do jednej i dodatkowo ten duphaston Dwa razy dziennie. Jak miałam 3×lutinus to był spokój ale cena tygodniowo 200zl zabijala. Fakt faktem byli lepiej bo nie czułam żadnego dyskomfortu. Poinformowałam swoją lekarke ale brak odzewunasze początki starań ( od listopada 2013)
-
MADZIA 87 wrote:Hej Kiki ja też mam mniejsza dawkę lutinus z trzech tabletek do jednej i dodatkowo ten duphaston Dwa razy dziennie. Jak miałam 3×lutinus to był spokój ale cena tygodniowo 200zl zabijala. Fakt faktem byli lepiej bo nie czułam żadnego dyskomfortu. Poinformowałam swoją lekarke ale brak odzewu
200zł. tygodniowo? O boże! To z refundacją czy bez?
Mały Ryś -
Bez bo tak to po in vitro koszty o których się nie mówi. My mieliśmy wszystko prywatnie a lutinus jest przepisywany tylko przy wspomaganych ciążach ze względu na lepsze działanie niż standardowej luteiny ale teraz już odczuwam ze jest różnica bo zeszłam do jednej tabletki na noc a w ciągu dnia duphaston Dwa razynasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Hej ciotki
URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/aac2b5d86226d69f][/URL]
Mam 54.6 mm, NT= 1.2
Wszystko dobrzewidziałam żołądek, pęcherz i rączki dzidzi więcej nie chciała pokazać
Polowkowe juz mi ustalili i akurat trafili w Damiana urodziny czyli 5 lutego
beatas, Helenucha Klucha, Madzik84, mmarzenak, HoniKa89, cass, Astrate, fairy_tale, Quatriona, Helen, Magda34, kirys, MADZIA 87, oldżi, Joana33, madziak2202, jakka, xpaulinax, mia6, ansad, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:Hahaha mój też tak mówi
albo że nie mogę oglądać mojego ulubionego serialu the walking dead bo to za straszne dla jego syna.
Paula, mandarynki dobre na wszystko:D cieszę się, że z dzidzią w porządku:)Paula1991, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Helenuchna, widzę, że Twòj mąż też już sobie syna wymyślił?: D mój caly czas do brzucha mówi "synku"! Jak tam jest córeczka to chyba sie pogniewa na tatusia:D a mi sie dzisiaj śniło, że urodziłam córeczkę, która miała dużo włosków, sliczna była po prostu! I dalismy jej na imir Liliana! Chyba od Marzenak to imie wytrzasnęłam, bo zupełnie inne planuje dla dziewczynki:D
Taaaa... Nawet nie dopuszcza do siebie że może być dziewczynka i w żartach mówi "no ale też będę kochał", a potem że szybko będziemy musieli robić następne
Liliana piękne imię i ile fajnych zdrobnień!mmarzenak, beatas lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Po prentalnych wszystko wporzadku
jestem taka szczęśliwa serce walilo jak szalone dzidzi. Kość nosowa była przeziernosc super test pappa tez bardzo dobrze nic tylko cieszyć się z 13 tygodnia
Madzik84, HoniKa89, cass, Misia15, Astrate, mmarzenak, fairy_tale, Helenucha Klucha, Quatriona, Magda34, kirys, Joana33, jakka, beatas, Dorjana, xpaulinax, Kourtney, mia6, Kawokado lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Teraz już będzie tylko z górki i do czerwca szybko nam czas minie
Quatriona, też mam Hanie i potwierdzam w 1000000% straszne łobuzy
Ja tez w tej ciąży nie oglądam horrorów, w poprzedniej oglądałam '6 stóp pod ziemią' (nie powiem wciąga) ale moja depresja poporodowa opierała się właśnie na głównym wątku tego filmu...dlatego teraz tylko lekkie seriale/filmy
Ale smaka robicie! Ja bym zjadła sushi albo pysznego stekaQuatriona lubi tę wiadomość
-
Agabtm wrote:Po prentalnych wszystko wporzadku
jestem taka szczęśliwa serce walilo jak szalone dzidzi. Kość nosowa była przeziernosc super test pappa tez bardzo dobrze nic tylko cieszyć się z 13 tygodnia
Jak szybko serduszko biło? U nas tez jak szalone 182 razy na minutę
Ale to pewnie przeze mnie bo stresHelen, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje
super ze z dzieciaczkami wszystko w porządku
To ja moze nie bede jednak próbowała tych horrorów
Do mojego jak tylko dotarło ze bedzie dzidzi to zaczął mowic jako do chłopca i do naszej psiunki tez mówił ze bedzie braciszek hehe
W niedziele mialam nad ranem sen i maz sie pyta co mi sie śniło hehe strasznie wyrazny sen byłAgabtm lubi tę wiadomość
-
Oldżi ja też jestem z Jaworzna ! Ale super
Ja po wizycie. Wszystko ok, Michaś ma ponad 9 cm. Pisze juz po imieniu bo płeć na 100 % znanadzisiaj siedział po turecku rozkraczony i pokazywał swoje klejnoty
Mam dokończyć brać luteine i już więcej nie braćpodobnie z kwasem foliowym. No i mam lykac żelazo i jakieś witaminy prenatalne bo wg lekarki jestem za chuda ? No niby przybralam jedynie 0,5 kg od początku ciąży ale nie jestem za chuda...
Ah i mamy pozwolenie namąż się cieszy
Helenucha Klucha, Madzik84, Paula1991, Magda34, Astrate, HoniKa89, cass, kirys, Paula222, oldżi, Agabtm, madziak2202, jakka, beatas, Misia15, Dorjana, fairy_tale, mmarzenak, xpaulinax, Kourtney, mia6, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt:)
Kurde wylogowalo mnie z kompa i za cholere żadne hasło nie pasuje:/ Jak mnie z telefonu wywali to nie bede miała dostepu do belly. Wysłałam @ o nowe hasło, wpisuje i wyskakuje komunikat, że musze aktywować konto. Kuźwa, ale jak skoro nie pamietam hasla a nowe nie da sie aktywowaćMagda34