Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agus3004 wrote:Cześć dziewczyny
Ja też obudziłam się z bólem głowy, miałam dzisiaj sprzątać ale jak na razie nie mam na nic siły ani ochoty...
Współczuję. Miałam tak wczoraj i nawet w nocy budził mnie ten ból:/ Dzis ciut lepiej, ale nadal boli. MasakraMagda34
-
cass wrote:Lila - cieszę się, że Lara przypadła Ci do gustu
Ja też wczoraj kolejny wieczór z nią spędziłam - naprawdę uspokaja, ale też ćwiczenia są niczego sobie.
Dobrego dnia!
Bardzo mi przypadła, czułam naprawdę mięśnie jak ćwiczyłam, a trochę się już zastały bo odkąd się dowiedziałam, że będę mamą odpuściłam ćwiczenia, zwłaszcza ze plamiłam na początku ciąży.
Powiedz mi korzystasz też z jej innych filmików czy tylko ten jeden? -
Ja też jestem po wczorajszej pierwszej swojej jodze. Ja nie ćwiczyłam sama tylko z innymi Mamuśkami z brzuszkiem:-) fajna sprawa i kameralna atmosfera. Gorąco polecam. A dzisiaj trochę czuję mięśnie nigdy nie używane.
Czy wy tez nie możecie długo stać w jednym miejscu? Wczoraj trochę postałam przy blacie robiąc pierniczki i nie dość, że trochę rozbolał mnie brzuch to do tego jeszcze kość ogonowa. Nie mogłam usiąść tak po prostu. Niestety to nie pierwszy raz.
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj. -
oldżi wrote:O Dziewczyny zainspirowalyscie mnie ta joga! Sama myślałam, zeby gdzieś sie zapisać ale moze spróbuje sama w domu ...
Ja przez zespół niespokojnych nóg dostaje szału! Ale jak wypije na wieczor meliskę jest dużo lepiej.
Melisa mówisz, może spróbuję, ale nie wiem czy dam radę takie herbatki ziołowe, bo mnie odrzuca trochę.. -
Lila2703 wrote:To widzę, ze nie jestem samotna w cierpieniu, tylko z tą różnicą, że ja w pracy siedzę
madziak2202 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, na zespół niespokojnych nóg trzeba uzupełnić żelazo i magnez
Meliskę na noc też piję, ale owocową - nie jest tak okrutna w smaku, jak zwykła. I trzeba patrzeć na skład, żeby była wysoka zawartość melisy w melisieLila2703 lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Mi zwykła melisa smakuje
Właśnie się skończyła i będę musiała dokupić.
Pogoda dziś znów do niczego, nic się nie chce.
Co do stania w jednym miejscu dłuższy czas, też pobolewa mnie dół brzucha i pleców, np. przy zmywaniu naczyń -
Lila2703 wrote:Bardzo mi przypadła, czułam naprawdę mięśnie jak ćwiczyłam, a trochę się już zastały bo odkąd się dowiedziałam, że będę mamą odpuściłam ćwiczenia, zwłaszcza ze plamiłam na początku ciąży.
Powiedz mi korzystasz też z jej innych filmików czy tylko ten jeden?
Z jej filmików tylko joga. Natomiast naprzemiennie jogą ćwiczę z tym: https://www.youtube.com/watch?v=DWRGsg5xMLQ -
beatas wrote:Helenuchna, piękne! W Anglii sa taniutkie ubrania, nie tylko dla dzieci... Tylko u nas tak zdzierają!
Niestety różnica polega na tym, że w Wielkiej Brytanii ubranka dziecięce i niemowlęce są zwolnione z podatku i mają zerową stawkę VAT, stąd ta różnica w cenach
-
xpaulinax wrote:Niestety różnica polega na tym, że w Wielkiej Brytanii ubranka dziecięce i niemowlęce są zwolnione z podatku i mają zerową stawkę VAT, stąd ta różnica w cenach
A u nas aż 23%! I to ma być polityka prorodzinnaAle można zawsze uzbierać trochę kasy i polecieć na dzień zakupów
jak już urodzę to na pewno tak zrobię. Paczka do 30kg kosztuje £16!
Mały Ryś