X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Lila2703 Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cass wrote:
    Z jej filmików tylko joga. Natomiast naprzemiennie jogą ćwiczę z tym: https://www.youtube.com/watch?v=DWRGsg5xMLQ :)

Wielkiedziei , już sobie dodaję ten filmik do ulubionych i będę ćwiczyć :D

• oldżi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nasza małpka z prenatalnego :)

10xg5ua.jpg

xpaulinax, Paula222, Madzik84, kirys, Paula1991, mmarzenak, Magda34, dais, mloda1995, Helenucha Klucha, beatas, Helen, jakka, Kourtney, madziak2202, Misia15, eidth, mia6, ansad, Kawokado lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam pierwszy zakup :)

Helenucha materiał całkiem całkiem przyjemny w dotyku. Na spodenkach półśpiochach pisze 100 % bawełny z firmy ania.net.pl , a granatowe śpiochy też 100 % bawełny i też polskiej produkcji krymar.eu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:16

Paula1991, xpaulinax, mmarzenak, Magda34, Helenucha Klucha, Helen, Kourtney, mia6 lubią tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka śliczne :)

ktoś dziś wizytuje ?

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • kirys Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do melisy dodaję trochę miodu. Wg mnie łagodzi nieco smak ziół i do tego jest zdrowo.
    Właśnie prostuję plecy leżąc po sprzątaniu. Trochę się poschylałam przy odkurzaniu i lędźwie dają o sobie znać.

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Paula1991 Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zgodzę co do ubranek w UK. Kiedyś stanęłam jak chciałam kupić coś do chrzesniaka i nie wiedziałam za co złapać bo wszystko śliczne i tanie. Jakościowo tez dobre :)
    Jeszcze w porównaniu do zarobków. Ja zarabiam £8.50 na godzinę co nie jest super, ale nigdy nie narzekałam. 2 funty więcej niż średnia krajowa. A za dzień pracy mogę kupić tyle ciuszków ze pewnie obladowana śiatami bym była. Jednak jakby nie patrzeć chce wrócić do Polski :)

qb3c3e5e8kmul8e2.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oldżi śliczna małpka :)

To już wiemy u kogo będziemy robić zamówienie na ciuszki z UK Paula ;)

oldżi, mloda1995, Paula1991 lubią tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

• dais Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj o 17.30 wizytuje. Juz odliczam czas :) Licze, ze dowiem sie plec, bo poki co jak wchodze do sklepow to nic mnie nie urzeka, dla chlopca juz ma sliczny zestaw po synku, a dla dziewczynki nie bede kupowala poki nie wiem ze jest w brzuszku. Tak jak pisalam do ubran angielskich polecam paczki z allegro, jesli nie macie mozliwosci lotu. Ja kupilam i sprawdzila sie super, oprocz jeansow ktorych nie uzywalam, reszta byla super. Ubrania GAP i Next, Marks spencer i George glownie, mozna znalezc rozne wielkosci, rozna ilosci i cene. http://allegro.pl/odziez-11764?string=paka&search_scope=category-11764&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-mcf-dyn-v2-bab-1-3-1218&a_enum%5B3475%5D%5B1%5D=1 Te firmy sa naprawde dobrej jakosci. Z tego co widzialam to w Tk Maxx tez maja dobra jakosc ubran. Jak ktoras ze slaska, to wiem, ze jest jeden w Czeladzi w M1.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 15:04

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• beatas Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po badaniu.. Nie wiem,czy się cieszyć.. NT:1,4-1,9 w normie, kość nosowa obecna, serduszko pięknie bije, ale przepływ w przewodzie żylnym nieprawidłowy(zwrotna fala A) :( lekarka mnie pocieszała, ze na 90% będzie wszystko ok.. Ze to sie raczej cofa w drugim trymestrze.. A jeszcze dzidzia podczas badania sie bardzo ruszała, a ten przewód ma 0,7mm i ciężko go zmierzyć.. Na szczęście to nie jest zwrotna fala w zastawce, bo to juz podobno wyrok.. Obliczone ryzyka sa niewielkie.. Ale i tak się martwię:( kazala mi zrobić test pappa(który jej zdaniem i tak wyjdzie dobrze), ale ja chce tego uniknąć, żeby się nie denerwować bardziej, dlatego zaczekam z nim do wizyty u mojego giną we wtorek...

Mamy piękne zdjęcie, jak dzidzia siedzi po turecku! Prześlę Wam jak wrócę do domu:) Aaa i ciężko bylo stwierdzić plec, bo ten wyrostek byl pośredni, ani nie za bardzo podniesiony, ani opadnięty..ale Pani obstawia faceta, bo nieznaczne uniesienie widziała:P

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oldżi śliczna ta Twoja małpka! A już wiadomo kto tam fika? :)

Beats gratuluję chłopaka! Ja też chcę :P i niczym się nie martw, kuzynka i koleżanka też tak miały i wszystko wróciło do normy.

Paula1991 no właśnie ta proporcja tez jest straszna, bo u nas za średnią krajową to kupisz co najwyżej używane body...

Dais trzymam kciuki! <3
    kuleczka777 wrote:
    Kupiłam pierwszy zakup :)

Helenucha materiał całkiem całkiem przyjemny w dotyku. Na spodenkach półśpiochach pisze 100 % bawełny z firmy ania.net.pl , a granatowe śpiochy też 100 % bawełny i też polskiej produkcji krymar.eu

Jakie cudne! Znalazłam jeden sklep w Poznaniu! :D a cenowo tak jak na stronie?

oldżi lubi tę wiadomość

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha wrote:
    Oldżi śliczna ta Twoja małpka! A już wiadomo kto tam fika? :)

Fika tam mała Hania :)

Helenucha Klucha, Madzik84, Magda34, Quatriona lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beats nie stresuj się na pewno jest dobrze wszystko. Na necie piszą że to jest mały % z tym przepływem.

Pochwal się zdjęciami :)

Mnie wczoraj zaczęło wieczorem kłuć po prawej stronie aż musiałam nospe wziąść bo bym nie zasnęła chyba

f2w3skjoxrbw67ni.png

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha półśpiochy w tej samej cenie a śpiochy te granatowe to o 4,5 zł widzę mniej na stronie nie wiem czemu w sumie :/

Przyszły moje tuniki i sukienka :) mam w czym chodzić już jeeee

Oldżi gratuluję dziewczynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 15:43

oldżi lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

• beatas Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenuchna, to mnie pocieszyłaś , bo się tyle w necie naczytałam, ze juz palpitacji serca dostawalam.. Mam nadzieję, ze będzie ok.. Twoja kuzynka i koleżanka robiły ten test pappa? Ja nie jestem do tego badania przekonana:( nie wiem czy tego nifty od razu nie zrobic.. Zobaczymy, co mój gin powie..
    Jak widzisz moj mąż sobie wywróżył tego chłopca, wiec może u Was tez tak będzie :D chociaż ja się nie nastawiam:P

Kuleczka pochwal sie nabytkami..

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • mloda1995 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oldzi gratuluje dziewczynki ;)
    Beatas nie denerwuj sie bo wszystko bedzie ok.

oldżi lubi tę wiadomość

dxomzbmhjk9kajsy.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatas ja zrobiłam test Pappa i wcale nie jest to takie straszne wiadomo z wiekiem wzrasta szansa ale to jest też tak ze skoro badanie przebiegło pozytywnie wykluczając najgorsze to prawda jest taka ze Pappa tylko to potwierdzi bo wykluczy wady genetyczne ;) przynajmniej ja miałam takie podejście do tego testu bardziej bałam się usg co pokaże czy będzie kość nosowa i co z przeziernoscia a test potraktowała jako formalność.
    Właśnie czekam na zwykłą wizyte u swojej pani doktor z morfologiom, moczem i posiewem mam nadzieje ze wkurzyłam z siebie te paskudna bakterie.

mia6 lubi tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatas wrote:
    Helenuchna, to mnie pocieszyłaś , bo się tyle w necie naczytałam, ze juz palpitacji serca dostawalam.. Mam nadzieję, ze będzie ok.. Twoja kuzynka i koleżanka robiły ten test pappa? Ja nie jestem do tego badania przekonana:( nie wiem czy tego nifty od razu nie zrobic.. Zobaczymy, co mój gin powie..
    Jak widzisz moj mąż sobie wywróżył tego chłopca, wiec może u Was tez tak będzie :D chociaż ja się nie nastawiam:P

Kuleczka pochwal sie nabytkami..

Koleżanka robiła ale wyszedł ok. Kuzynka jest lekarzem i nie robiła bo wie od podszewki co i jak ;)

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • beatas Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha wrote:
    Koleżanka robiła ale wyszedł ok. Kuzynka jest lekarzem i nie robiła bo wie od podszewki co i jak ;)
    Helenuchna, nawet nie wiesz, jak mnie uspokoilas! Strasznie tu swirowalam.. Maz mnie pocieszal, ze ona mowila cos o zwiazku konfliktu serologicznego z tym, ale jak ja uslyszalam marker nieprawidlowy, to juz nic wiecej nie slyszalam.. Dzieki dziewczyny za wsparcie, w takich chwilach cieszę się, ze jest to forum. <3

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatas nic szczególnego ale nie mam w czym już śmigać za bardzo bo mnie już w cyckach gniecie to musiałam się obkupić ;)
    http://allegro.pl/new-tuba-sukienka-bombka-kieszenie-hit-xl-83345-5-i5742595979.html
    http://allegro.pl/new-asymetryczna-sukienka-dzwonek-xxl-83560-5-i5831441318.html
    http://allegro.pl/new-tunika-oversize-kieszenie-hit-jesien-b021-15-i5707202906.html
    http://allegro.pl/new-tunika-sukienka-oversize-napis-xl-n3005-4-i5837677926.html

f2w3skjoxrbw67ni.png

• agus3004 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka777 jesteś zadowolona z tych ciuchów? Tzn chodzi mi o to czy na żywo wyglądają tak jak na zdjęciach?
    Ja też ostatnio od nich zamówiłam tunikę i na drugi dzień ją odesłałam :/

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ