Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam pierwszy zakup
Helenucha materiał całkiem całkiem przyjemny w dotyku. Na spodenkach półśpiochach pisze 100 % bawełny z firmy ania.net.pl , a granatowe śpiochy też 100 % bawełny i też polskiej produkcji krymar.eu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:16
Paula1991, xpaulinax, mmarzenak, Magda34, Helenucha Klucha, Helen, Kourtney, mia6 lubią tę wiadomość
-
Ja się zgodzę co do ubranek w UK. Kiedyś stanęłam jak chciałam kupić coś do chrzesniaka i nie wiedziałam za co złapać bo wszystko śliczne i tanie. Jakościowo tez dobre
Jeszcze w porównaniu do zarobków. Ja zarabiam £8.50 na godzinę co nie jest super, ale nigdy nie narzekałam. 2 funty więcej niż średnia krajowa. A za dzień pracy mogę kupić tyle ciuszków ze pewnie obladowana śiatami bym była. Jednak jakby nie patrzeć chce wrócić do Polski -
Ja dzisiaj o 17.30 wizytuje. Juz odliczam czas
Licze, ze dowiem sie plec, bo poki co jak wchodze do sklepow to nic mnie nie urzeka, dla chlopca juz ma sliczny zestaw po synku, a dla dziewczynki nie bede kupowala poki nie wiem ze jest w brzuszku. Tak jak pisalam do ubran angielskich polecam paczki z allegro, jesli nie macie mozliwosci lotu. Ja kupilam i sprawdzila sie super, oprocz jeansow ktorych nie uzywalam, reszta byla super. Ubrania GAP i Next, Marks spencer i George glownie, mozna znalezc rozne wielkosci, rozna ilosci i cene. http://allegro.pl/odziez-11764?string=paka&search_scope=category-11764&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-mcf-dyn-v2-bab-1-3-1218&a_enum%5B3475%5D%5B1%5D=1 Te firmy sa naprawde dobrej jakosci. Z tego co widzialam to w Tk Maxx tez maja dobra jakosc ubran. Jak ktoras ze slaska, to wiem, ze jest jeden w Czeladzi w M1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 15:04
-
Dziewczyny jestem po badaniu.. Nie wiem,czy się cieszyć.. NT:1,4-1,9 w normie, kość nosowa obecna, serduszko pięknie bije, ale przepływ w przewodzie żylnym nieprawidłowy(zwrotna fala A)
lekarka mnie pocieszała, ze na 90% będzie wszystko ok.. Ze to sie raczej cofa w drugim trymestrze.. A jeszcze dzidzia podczas badania sie bardzo ruszała, a ten przewód ma 0,7mm i ciężko go zmierzyć.. Na szczęście to nie jest zwrotna fala w zastawce, bo to juz podobno wyrok.. Obliczone ryzyka sa niewielkie.. Ale i tak się martwię
kazala mi zrobić test pappa(który jej zdaniem i tak wyjdzie dobrze), ale ja chce tego uniknąć, żeby się nie denerwować bardziej, dlatego zaczekam z nim do wizyty u mojego giną we wtorek...
Mamy piękne zdjęcie, jak dzidzia siedzi po turecku! Prześlę Wam jak wrócę do domu:) Aaa i ciężko bylo stwierdzić plec, bo ten wyrostek byl pośredni, ani nie za bardzo podniesiony, ani opadnięty..ale Pani obstawia faceta, bo nieznaczne uniesienie widziała:P -
Oldżi śliczna ta Twoja małpka! A już wiadomo kto tam fika?
Beats gratuluję chłopaka! Ja też chcęi niczym się nie martw, kuzynka i koleżanka też tak miały i wszystko wróciło do normy.
Paula1991 no właśnie ta proporcja tez jest straszna, bo u nas za średnią krajową to kupisz co najwyżej używane body...
Dais trzymam kciuki!
kuleczka777 wrote:Kupiłam pierwszy zakup
Helenucha materiał całkiem całkiem przyjemny w dotyku. Na spodenkach półśpiochach pisze 100 % bawełny z firmy ania.net.pl , a granatowe śpiochy też 100 % bawełny i też polskiej produkcji krymar.eu
Jakie cudne! Znalazłam jeden sklep w Poznaniu!a cenowo tak jak na stronie?
oldżi lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Beats nie stresuj się na pewno jest dobrze wszystko. Na necie piszą że to jest mały % z tym przepływem.
Pochwal się zdjęciami
Mnie wczoraj zaczęło wieczorem kłuć po prawej stronie aż musiałam nospe wziąść bo bym nie zasnęła chyba -
Helenucha Klucha półśpiochy w tej samej cenie a śpiochy te granatowe to o 4,5 zł widzę mniej na stronie nie wiem czemu w sumie
Przyszły moje tuniki i sukienkamam w czym chodzić już jeeee
Oldżi gratuluję dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 15:43
oldżi lubi tę wiadomość
-
Helenuchna, to mnie pocieszyłaś , bo się tyle w necie naczytałam, ze juz palpitacji serca dostawalam.. Mam nadzieję, ze będzie ok.. Twoja kuzynka i koleżanka robiły ten test pappa? Ja nie jestem do tego badania przekonana:( nie wiem czy tego nifty od razu nie zrobic.. Zobaczymy, co mój gin powie..
Jak widzisz moj mąż sobie wywróżył tego chłopca, wiec może u Was tez tak będziechociaż ja się nie nastawiam:P
Kuleczka pochwal sie nabytkami.. -
Beatas ja zrobiłam test Pappa i wcale nie jest to takie straszne wiadomo z wiekiem wzrasta szansa ale to jest też tak ze skoro badanie przebiegło pozytywnie wykluczając najgorsze to prawda jest taka ze Pappa tylko to potwierdzi bo wykluczy wady genetyczne
przynajmniej ja miałam takie podejście do tego testu bardziej bałam się usg co pokaże czy będzie kość nosowa i co z przeziernoscia a test potraktowała jako formalność.
Właśnie czekam na zwykłą wizyte u swojej pani doktor z morfologiom, moczem i posiewem mam nadzieje ze wkurzyłam z siebie te paskudna bakterie.mia6 lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
beatas wrote:Helenuchna, to mnie pocieszyłaś , bo się tyle w necie naczytałam, ze juz palpitacji serca dostawalam.. Mam nadzieję, ze będzie ok.. Twoja kuzynka i koleżanka robiły ten test pappa? Ja nie jestem do tego badania przekonana:( nie wiem czy tego nifty od razu nie zrobic.. Zobaczymy, co mój gin powie..
Jak widzisz moj mąż sobie wywróżył tego chłopca, wiec może u Was tez tak będziechociaż ja się nie nastawiam:P
Kuleczka pochwal sie nabytkami..
Koleżanka robiła ale wyszedł ok. Kuzynka jest lekarzem i nie robiła bo wie od podszewki co i jak
Mały Ryś -
Helenucha Klucha wrote:Koleżanka robiła ale wyszedł ok. Kuzynka jest lekarzem i nie robiła bo wie od podszewki co i jak
-
Beatas nic szczególnego ale nie mam w czym już śmigać za bardzo bo mnie już w cyckach gniecie to musiałam się obkupić
http://allegro.pl/new-tuba-sukienka-bombka-kieszenie-hit-xl-83345-5-i5742595979.html
http://allegro.pl/new-asymetryczna-sukienka-dzwonek-xxl-83560-5-i5831441318.html
http://allegro.pl/new-tunika-oversize-kieszenie-hit-jesien-b021-15-i5707202906.html
http://allegro.pl/new-tunika-sukienka-oversize-napis-xl-n3005-4-i5837677926.html