Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
tak miałam dzisiaj amniopunkcje i choc byłam przerażona to poszło dobrze na prawdę nie ma się czego bać. Nic nie widziałam bo powiedziałam od razu lekarzowi że się z igłami nie lubimy i wolałam zamknąć oczy. Uczucie podobne do pobrania krwi lekko zaszczypało i tyle. Teraz mam nakaz leżenia i odpoczynku przez 3 dni lekkostrawnej diety i brania magnezu. Muszę powiedzieć że czuję się dobrze i dopisuje mi już humor. Teraz jesteśmy zdani na łaskę Boga.
W nagrodę oglądałam dziś mojego Siusiaczka małego i od dziś go tak nazywam bo mi pokazał co tam mamiałam 3 usg pierwsze dłuższe z pomiarami drugie szybciutkie po zabiegu by sprawdzić akcję serca i trzecie po godzinie by sprawdzić czy wszystko ok.
Dziękuję za pamięć i modlitwę:-* nie chciałam nic pisać rano bo po miałyście sie denerwowaćdla Waszych maluszków lepiej jak mamy są w dobrych nastrojach
Proszę dwie piękne kości udowe i mały bąbelek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 22:46
Helenucha Klucha, miluszka, Paula1991, beatas, Dorjana, Dorjana, Paula222, eidth, HoniKa89, munequita, mloda1995, kirys, Joana33, Magda34, jakka, mmarzenak, dais, Misia15, Agabtm, kamenkaa, Lila2703, madziak2202, mia6, xpaulinax, Kawokado lubią tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Beatas faktycznie siedzi po turecku
fajnie to wygląda
w ogóle śmiać mi się chcialo, bo w szoku był, ze dzidziuś sobie tam pływa, rusza się i macha łapkami:D a jak patrzył na inne zdjęcie, samnej buzi, to zdziwiony byl, ze dzidza jak my wyglada i ma oczka, szczękę, nosek:D teraz chodzi z tym zdjęciem i pokazuje: "tu ma rączkę, tu drugą, a to nóżka"
ale mam z nim ubaw:D teraz juz bede go na każde usg zabierać, bo jednak bardzo to jego myslenie zmieniło: D jakos wczesniej nie dowierzał, że tam taki przawdziwy mały ludzik siedzi i sie rusza:D poza tym bardziej troskliwy się zrobił: D
Pati, cieszę się, że dobrze sie czujesz! Oby to był dobry znak!Helenucha Klucha, mia6 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Witam weekendowo. Właśnie zbieram się do fryzjerki z polecenia, ciekawe czy w końcu zrobi mi tak włosy, że będę na 100 % zadowolona...
Pati super, że wszystko przebiegło dobrzeNo i gratuluję synusia !
Ja też dziś idę. Pierwszy raz w życiu będę farbować włosy! Nie wiem dlaczego ale strasznie się bojęPaula222 lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Witam i ja
Wstałam dzisiaj w bardzo dobrym humorze i mam nadzieje, że tak zostanie
Mąż zrobił śniadanie do łóżkaTeraz odpoczywamy a po południu jedziemy z moimi rodzicami doradzić im laptopa bo ich stary już odmawia posłuszeństwa.
Uśmiechniętego dnia życzę -
Pati super pozytywny ten Twój post. Oby już teraz było wszystko dobrze z Wami!
Dziś nasz wielki dzień - prenatalne! Nawet dobrze spałam i oby cały ten dzień był uśmiechnięty, jak życzy agusMagda34, beatas, Helenucha Klucha, Madzik84, xpaulinax lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
U nas dziś 16 tydzień (15+0)
a 16 zawsze była szczęśliwa i to w 16 cyklu się udało.
We wrześniu wracaliśmy z Zakopanego był to początek cyklu prosiliśmy wtedy nad Czarnym Stawem o cud poczęcia i wracając już do domu od rana miałam w głowie jedną piosenkę i co siadamy do auta ruszamy i leci i wtedy mój mąż powiedział że to pewnie znak że teraz się udadokładnie tą samą słyszałam wczoraj jadąc na badanie
i jakoś mnie tak to pozytywnie nastawiło
a co innego nam pozostało
Na wyniki czekamy do 4 tygodni i myślę że nasza cierpliwość zostanie nagrodzonaeidth, kirys, mloda1995, cass, beatas, zouza, Helenucha Klucha, Madzik84, mmarzenak, Dorjana, Joana33, mia6, xpaulinax, ansad lubią tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:Ja też dziś idę. Pierwszy raz w życiu będę farbować włosy! Nie wiem dlaczego ale strasznie się boję
Nie mam zielonych ani nic z tych rzeczy tylko poprostu musiałabym chyba trzymać ta farbę z dwie godziny żeby złapała -
kirys wrote:Pati super pozytywny ten Twój post. Oby już teraz było wszystko dobrze z Wami!
Dziś nasz wielki dzień - prenatalne! Nawet dobrze spałam i oby cały ten dzień był uśmiechnięty, jak życzy agusilość pecha na tym forum już się wyczerpała
Ja już zapowiedziałam mężowi że nigdy już nikt mnie na żadne prenatalne nie namówi hehekirys, Agabtm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelenucha Klucha wrote:Ale musiałaś wrócić wcześniej tak? Karmiłaś wtedy piersią czy mieszanką? Kurczę ja się nastawiam na swój pokarm, ale może właśnie wtedy w nim przejdzie coś szkodliwego dla dzidziola.
Wtedy karmiłam mm. Bo pokarm miałam tylko przez 4 miesiące. Z urlopu nie wracaliśmy wcześniej, byliśmy tam ok. 2 tygodnie, było ok dopóki nie wróciliśmy do domu do Polski, wtedy zaczęła się jazda z biegunką, pojechaliśmy do szpitala i po 2-3 dniach przeszło, ze szpitala wróciliśmy po 5 dniach. -
nick nieaktualnyPati tak się cieszę że wszystko potoczyło się dobrze, jesteś tak pozytywnie nastawiona że wynik nie może wyjść nie prawidłowy
Życzę wszystkim udanych wizyt i gratuluje mamusiom które wczoraj wróciły z pozytywnymi wieściami
Wczoraj przyszła do mnie przesyłka z zary, reserved i h&m - uzbierało się już 3 kartony ciuszków dla maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 09:31
Pati_89 lubi tę wiadomość