Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula1991 wrote:Jak szybko serduszko biło? U nas tez jak szalone 182 razy na minutę
Ale to pewnie przeze mnie bo stresale cudownie jest je słyszeć. Jutro mam wizytę u mojej lekarki bo odbieram posiew jestem.ciekawa czy obejdzie się bez bakteri i ze wyniki morfologi i moczu tez będą good
Nasz szkrab do nas dziś machal i pokazywał jak ładnie wkłada ręce do buzi ale np nie chciał się obrócić żeby podejrzeć co chowa ;pHelenucha Klucha, mmarzenak, mia6 lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Melduję się po prenatalnych i ja
Wszystko superPomiary, przepływy no wszystko, nie ma sie do czego przyczepić
Serduszko 160
mam duuuużo zdjeć i mega dobry humor
Aha no i u mnie na 95% bedzie chłopczyk
Mam zdjecie i jesli jednak miałaby być dziewczynka to byłabym w ciężkim szoku
No jeszcze poczekamy na wyniki Pappa i bedzie komplet
Bardzo się cieszę, że dzisiaj same dobre wiadomościNa mdłości mi tez pomagały mandarynki i winogrona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 21:28
Madzik84, Magda34, Paula222, beatas, Misia15, Helenucha Klucha, Dorjana, Lila2703, kirys, mmarzenak, xpaulinax, Kourtney, mia6, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Kawokado wrote:hahaha wy dziś o jedzeniu a mi wróciły mdłości
już myślałam, ze mam spokój a tu nagle wielki powrót
Mam nadzieje, że porcelanka mnie nie zawoła
Chyba wczoraj poczułam pierwsze ruchymowię chyba, bo nie wiem jak to jest. Piszecie o bąbelkach w brzuchu a ja miałam takie uczucie podobne do skaczącej powieki (tylko nie wielokrotnie), albo takiego niebolesnego skurczu mięśnia po intensywnym treningu. Uczucie w głębi brzucha i nie widoczne na zewnątrz. Jasne, że to mogło być wszystko, ale wczoraj dałabym głowę, że Kuba przewrócił się na drugi bok
dziś rano jak leżałam sobie jeszcze w łóżku to poczułam to samo
Irytuje mnie strasznie ta szaruga za oknem... Niby można by już palić światło, ale kurcze z drugiej strony aż tak nie trzeba i człowiek siedzi w takim półmrokuja czuję zdecydowanie od paru dni , dzisiaj 2razy
malutka lubi hasać popołudniu
na razie jest miło bo gilgocze, i z takim efektem bulgotania
piękne uczucie)
Helenucha Klucha, xpaulinax, mia6, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
Ja mam cały czas takie podbrzusza, że chciałam jechać dziś na pogotowie. Mam je cały czas, ale ostatnie dni to koszmar, mogę tylko leżeć, żeby nie czuć bólu.
Zaraz zaaplikuję luteinę, bo tydzień temu już ją miałam wziąć, ale dzień, dwa czułam się lepiej i stwierdziłam, że może się obędzie bez.
Nawet no spa nie działa zbytnio.
Wszystkie moje znajome dziwią się, jak im mówię, że mnie tak boli ciągle brzuch.
Nie umiałam nawet parę dni temu chodzić po galerii, po 20 minut pojechaliśmy do domu i tyle było z zakupów.
Żadna z Was nie pisze, że ma ciągły ból, więc tym bardziej podejrzewam, że to niepokojące.
Byle do poniedziałku - wtedy mam wizytę. Albo jutro pojadę na izbę.
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b11b2e21b8fe.jpg
Pojechałam dziś z mężem do mojej mamy z kwiatami bo ma urodziny, a tam taka niespodzianka! Od niej i od mojej siostry z Angliiczęść nowych, a część używanych. Nowe body za £5 za 7 sztuk! Reszta wszystko za mniej niż £2!
P.S. Gratuluję udanych wizyt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 00:40
Magda34, Joana33, madziak2202, mmarzenak, Agabtm, Kourtney, mia6 lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Joana33 wrote:Gratuluję udanych wizyt
Ja mam cały czas takie podbrzusza, że chciałam jechać dziś na pogotowie. Mam je cały czas, ale ostatnie dni to koszmar, mogę tylko leżeć, żeby nie czuć bólu.
Zaraz zaaplikuję luteinę, bo tydzień temu już ją miałam wziąć, ale dzień, dwa czułam się lepiej i stwierdziłam, że może się obędzie bez.
Nawet no spa nie działa zbytnio.
Wszystkie moje znajome dziwią się, jak im mówię, że mnie tak boli ciągle brzuch.
Nie umiałam nawet parę dni temu chodzić po galerii, po 20 minut pojechaliśmy do domu i tyle było z zakupów.
Żadna z Was nie pisze, że ma ciągły ból, więc tym bardziej podejrzewam, że to niepokojące.
Byle do poniedziałku - wtedy mam wizytę. Albo jutro pojadę na izbę.
Ciężko ocenić bo nie wiem jaki masz próg bólu ale może jeżeli nie możesz wytrzymać to idź wcześniej do lekarza.Joana33 lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Helenucha Klucha wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b11b2e21b8fe.jpg
Pojechałam dziś z mężem do mojej mamy z kwiatami bo ma urodziny, a tam taka niespodzianka! Od niej i od mojej siostry z Angliiczęść nowych, a część używanych. Nowe body za £5 za 7 sztuk! Reszta wszystko za mniej niż £2!
P.S. Gratuluję udanych wizyt!
Jakie cudowne !!!! Może grupowe zamówienie złożymy ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 06:45
-
Helenucha Klucha wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b11b2e21b8fe.jpg
P.S. Gratuluję udanych wizyt!
Trzymajcie kciuki za nas o 13! Znowu z tego stresu spać w nocy nie mogłam:DPaula1991 lubi tę wiadomość
-
Chyba trochę tak jest, że wszyscy wróżą chłopca, ale kupiły też parę rzeczy dla dziewczynki
np. cudne ogrodniczki jeansowe, kamizelkę w różyczki i biały kombinezonik.
Ciuchy mają niesamowicie tanie i mimo że musimy ich ceny brać razy 6 to i tak się opłaca!
Trzymam kciuki za wszystkie podglądane dziś maluszki!
Mały Ryś -
MADZIA 87 wrote:Hej dziewczyny mam mały problem pojawiło mi się dziś żółte upławy na wkładce zauważyłam i nieco boli podbrzusze. Z ostatnich zmian lękowych to wyższadawka euthyrox ze 100 na 150 i włączono mi duphaston. Z posiewu znowu jakieś bakterie ludzie kiedy ich nie będzie. Macie tez tak?
JA też mam od jakiegoś czasu żółty śluz, biorę luteinę dowcipnie. W ogólnym badaniu moczu ostatnio wyszły mi liczne bakterie, zrobiłam posiew i nie nic nie wyhodowali, więc jest dobrze. Mówiłam lekarzowi o tym śluzie, ale nie kazał mi się tym przejmować, oprócz zrobienia posiewu.MADZIA 87 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj zaliczyłam swoją pierwszą jogę. Nie pamiętam która z dziewczyn poleciła tu filmiki z Larą Duttą, ale są super, a jeszcze ten spokojny melodyjny głos lektorki. Dzięki za link do tych ćwiczeń
Za to dziś w nocy dopadł mnie syndrom niespokojnych nóg...ehhh ale się wymęczyłam, a potem kot dopadł się do cylafonu, którym jest owinięta doniczka od choinki. Miałam ochotę ukatrupić zwierzaka, po tym, wszystkim wstałam z bólem głowy. Siedzę więc w pracy i marzę o poduszce i kołderce...idę zrobić małe capuccino...może pomoże.
cass lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, słyszałyście o tej tragedii w Tychach? Moim mieście zresztą. 2 dzieci zabita na pasach, szły z mamą. Dzieciaczki w wieku 4 lat i roczne
Straszne, co ta kobieta musi czuć...2 dzieci stracić na własnych oczach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 08:33
Magda34
-
Helen wrote:a w którym jestes tygodniu? bo ja takie ciągnięcia brzucha mam od paru dni, to jest powód że dziecko rośnie i brzuch razem z nim..ale chwilami jest to bardzo uciążliwe i też mi nie pomaga nospa.
Jestem w 14tygodniu, no już od poniedziałku będzie 15 tydzień. Cały czas myślałam, że jak przyjdzie drugi trymestr, to bóle przejdą, a jest ciągle to samo. Poczekam poobserwuje dziś co się będzie działo.