Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Response nie wiem jak Ty dajesz radę, ja bym z takim facetem nie wytrzymała. Może też mam za bardzo władczy charakter. My mówimy z synkiem po polsku, w przedszkolu mówi po szwedzku a bajki ogląda po polsku, angielsku i szwedzku. Teraz ma 3,5 roczku mówi ładnie po polsku i szwedzku i rozumie wiele po angielsku, wiec naprawdę warto. Dzieci sobie świetnie radzą z językami. Moja koleżanka jest w podobnej sytuacji, mąż Hiszpan, mieszkają w Hiszpanii i ona mówi z mala po polsku, mąż po hiszpańsku a jak swą razem to też hiszpański. Warto się postawić bo to też Twoje dziecko a im później tym ciężej z językami. Tym bardziej, ze drugie w drodze. Znam też chłopaka którego matka jest polką, ojciec Amerykanin, w domu mówili tylko po angielsku i on teraz jest dorosły i matce za zle ze nie nauczyła go polskiego, sam się zaczął uczyć nas studiach.
xpaulinax, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
Poznalam w pracy byl moim szefem ich rodzinna firma on byl brygardzista w moim dziale.
We Francji go poznalam moja mama tez tu kiedys pracowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:04
-
Tatą to sobie moze być fajnym, ale niech Cie szanuje. Jak to kiedyś na fb pokazywali ze facet który szanuje swoja kobiete zostal wychowany przez królową. To sie nie dziwię ze tesciowa tez nie zbyt ciekawa.
Mam nadzieje ze sie kiedys postawisz mu i to porządnieniech sobie nie myśli ze mozna z kobietami robic co sie chce. Wydaje mi sie ze jakbys od niego odeszła to bys sobie dała rade bardzo dobrze w koncu tam łatwo i sporo ściągają alimentów
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Witajcie dziewczyny, ostatnio mało się udzielam bo mam męża jeszcze w domu
ale w soboty wyjeżdża więc powrócę
U nas 33 tydzień
niepokoi mnie jedna rzecz, wysypka na zewnętrznej stronie dłoni.. skóra na nich jest sucha, myślę, że to może być skutek ostatnich mrozów, bo miałam zawsze wrażliwą skórę na nich. Tylko teraz patrzę, że robią się jakby takie zgrubienia lekkie, nie swędzi. Już myślałam, że to cholestaza, ale ona podobno swędzi i nie objawia się żadną wysypką. Na reszcie ciała nie zauważyłam nic niepokojącego, tylko brzuch strasznie swędzi
ale wysypki nie ma. Wzięłam w razie czego wapno i zobaczymy. Spotkała się któraś z czymś takim? Wczoraj prasowałam ubranka wyprane dla maleństwa, czy to możliwe, żeby płyn tak uczulił? Ale wtedy wewnątrz też by coś było.. hmm..
ale chyba sie pomylilas i mialas napisac na marcówkach
bo 33tydz to nie u nas
A smarujesz czyms brzuszek?Repose lubi tę wiadomość
-
Heh Kuleczka milosc nie wybiera
Ja go kocham i po prostu akceptuje jego liczne wady
A tesciowa to o jesuu a o tesciu nie wspomne u nich w firmie pracowalam bylam w ciazy i zle sie poczulam w pracy to maz szedl do ojca i mowi ze zle sie czuje i czy moge szybciej pojsc do domu tatus powiedzial ze nie w efekcie poronilam. Do dzisiaj nie moge na jego krzywa morde patrzec .kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Repose zawsze wszystko można naprawić
Sama mówisz , że kiedyś był inny, itd... Może warto przywołać wspomnienia ? Rozpalić uczucia na nowo ? Przypomnieć sobie dla czego jesteście razem ? I porozmawiaj, wypłacz się mu... Może zrozumie ? Hmm..
Ale się tu uczuciowo zrobiłoRepose lubi tę wiadomość
-
Oj kochana placz to go denerwuje.
À le na poczatku to bajka byla po prostu ^^
Zaskocze was moj maz troche mowi po polsku ^^^
Pierwszego dnia w pracy jeszcze nie wiedzialam ze jest szefem stanal obok mnie i pracowal ze mna i powiedzial : Ladna jesztesz ^^Paula222, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Repose wrote:Heh Kuleczka milosc nie wybiera
A tesciowa to o jesuu a o tesciu nie wspomne u nich w firmie pracowalam bylam w ciazy i zle sie poczulam w pracy to maz szedl do ojca i mowi ze zle sie czuje i czy moge szybciej pojsc do domu tatus powiedzial ze nie w efekcie poronilam. Do dzisiaj nie moge na jego krzywa morde patrzec .
OMG !!! No nie... Aż zabrakło mi słów. Co za ************* - cisną mi się piękne słowa, ale w szoku jestem. I co mąż na to ? Powiedział kilka słów tacie ? -
Repose ja na Twoim miejscu jak nie pójdzie po dobroci to bym go postraszyla ze jak sie nie zmieni to ty zabierasz dzieci, wyprowadzasz się i go z gołym tyłkiem zostawisz
a dzieci bedzie widział jak ty mu pozwolisz na to
Ja bym sie nie dała co on sobie wyobraża ze jest Bogiem.
Przyloz mu patelnia raz a porządnieRepose lubi tę wiadomość
-
Repose wrote:Heh Kuleczka milosc nie wybiera
A tesciowa to o jesuu a o tesciu nie wspomne u nich w firmie pracowalam bylam w ciazy i zle sie poczulam w pracy to maz szedl do ojca i mowi ze zle sie czuje i czy moge szybciej pojsc do domu tatus powiedzial ze nie w efekcie poronilam. Do dzisiaj nie moge na jego krzywa morde patrzec .
Też idę powoli spać bo się za bardzo denerwujekamenkaa lubi tę wiadomość