Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Repose wrote:Nie powiedzial przeszedl do czynow jak zobaczyl krew zadzwonil po karetke i jak wyjebal tacie z piesci w pysk to patrzalam czy sie zeby nie posypia .
Moj misio ^^
Hmm ale czegoś tu nie rozumiem tu piszesz że poszedł ojca zapytac o zgode wyjścia wczeniej a za chwile sie go wogole nie bał i mu przyje.....ł (przepraszam za wyrażenie)
to nie mogl od razu zadziałać i Ci pomoc tylko tate o zgode pytać...
Ale nie moj interes sorki... -
kuleczka777 wrote:Pati trzeba dziewczynę podbudowac coby nie dała sobą pomiatac
i nie dolowala się i stawiała na swoim
Repose postaw sie bo jak to mówią szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko
kamenkaa, Repose lubią tę wiadomość
-
Nie dlatego ze w firmie jestesmy traktowani jak zwyczajni pracownicy tez troche dla przykladu a tam kobiety do 6 msc pracuja i nie ,,wymyslaja,,
Dopiero jak zobaczyl ze ... wiesz to sie mocno zdenerwowalWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:21
-
kuleczka777 wrote:Nelus jak tam u Ciebie, dzis juz lepiej ?
Czuje się dobrze. Krwawie nawet trochę mniej. Tylko oczywiście nie może być tak pienie. Dzwoniła moja ginekolog ze mam jakas bakterie i musze brać antybiotyki wiec zaraz jadę do aptekiRepose lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Czuje się dobrze. Krwawie nawet trochę mniej. Tylko oczywiście nie może być tak pienie. Dzwoniła moja ginekolog ze mam jakas bakterie i musze brać antybiotyki wiec zaraz jadę do apteki
Ale ważne że jest lepiejRepose lubi tę wiadomość
-
Nelus to super, kurcze troche kiepsko z ta bakteria ale mam nadzieje ze Ci przejdzie po antybiotyku
Repose mam nadzieje ze Twoj mąż sie zmieni jak pojawi sie teraz u Was dziewczynka
Repose feministka to ja nie jestem tylko przeszłam dwa lata temu swoje z mężem wiec powiedzialam w koncu dość, tez bylam za bardzo potulnai wyrozumiała i myślałam ze bez niego nie dam rady ale nie postawilam na swoim, pokazalam ze to ja jestem madrzejsza i sprytniejsza
Kolezanka tez swoje przeszła przez 10 lat małżeństwa i teraz jest szczęśliwa rozwodka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:34
-
Tak mi sie wydaje ze sie zmieni i pozwoli mi mowic po polsku tez bardzo przezyl to poronienie dlugo plakal ja chodzilam do psychologa i jest lepiej on nie chcial bo mu wstyd bylo.
Chociaz ja jestem zdania ze psychlog to zaden wstyd.
Nelus ja tez ci zycze zeby wszystko sie dobrze skonczylo. -
Repose a ja życzę Ci żebyś bardziej zadbała o siebie
Zmiany w takim trudnym związku są możliwe, ale trzeba zacząć od siebie. Bo jak Ty nie uświadomisz sobie, że to czy tamto nie jest ok, to nasze wołanie odbija się jak przysłowiowy groch od ściany...
A pomysł Kuleczki, żeby powiedzieć o tym, że kobietom w ciąży się nie odmawia jest super! Trzeba mieć świadomość i umieć wykorzystać swoją uprzywilejowaną pozycję
Też już się kładę, dobranoc!HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Zagielas mnie bo ostatnio uzylam tego sformulowania do chyba milusi o uprzywilejowanej pozycji pisalam wiec jak sie nie zastosuje to wyjdzie na to ze sama w to co mowie nie wierze :p
Dobranoc KirysWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:40
-
Repose skoro korzystałaś z pomocy psychologa, to może pójdź znowu i porozmawiaj o swojej sytuacji w małżeństwie. Bo sorry ale jak słyszę "nie bije mnie, więc jest ok" to mnie trzepie. Przemoc jest nie tylko fizyczna, dużo gorsza jest ta psychiczna.
Patutka lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!