Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja tak na szybko. Chciałam poinformować, że w domu będzie kolejny facet. Wczoraj lekarka bez żadnego cienia wątpliwości potwierdziła płeć. No nic, będę miała dwie synowe
aneczka2015, kirys, myszaaa, Pati_89, mmarzenak, xpaulinax, oldżi, Magda34, miluszka, kuleczka777, Paula222, Madzik84, Misia15, cass, Kawokado, Helen, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
ma_rka wrote:dziewczyny ja tak na szybko. Chciałam poinformować, że w domu będzie kolejny facet. Wczoraj lekarka bez żadnego cienia wątpliwości potwierdziła płeć. No nic, będę miała dwie synowe
Trzecia już na pewno będzie dziewczynka
-
mmarzenak wrote:hej:) jak samopoczucie u Was?
dopiero wstałam i jem śniadanie
potem spacer z moim olbrzymem do sklepu bo zachciało mi się kołacza z serem
A weszłam dziś na wagę i od początku ciąży mam +6kg ale startowałam z niedowagą 48 kg więc jeszcze się cieszę
A jak Twoje? -
Misia15 wrote:Ja na szkołę rodzenia wybieram się do szpitala praskiego bo tam chce rodzic a o szkole słyszałam bardzo dobre opinie. Następny kurs zaczyna się w połowie lutego i na niego się wybieram bo mój lekarz powiedział ze to najlepszy czas. Wyslalam ci zaproszenie do przyjaciółek to jak już ogarniesz przeprowadzkę to możemy wybrać się na spacerek
mam do Ciebie kilka pytań o szpital.