Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam w kolejce, właśnie zeszłam z wagi u poloznej, mam 0 na plusie, wczesniej bylo na minusie wiec teraz pewnie szybko nadrobie
Marka gratuluję synka:-)
Mmarzenak ja zawsze trzymalam laptopa na brzuchu leżąc, teraz probowalam z podkladka- stolikiem ale mi niewygodnie, póki brzuch mi nie zasłania to trzymam na udach ale coraz czesciej korzystam z telefonu albo przerzuce sie na tablet..
P
Bylam dzis w sklepie z tkaninami, pani niemila jakby byla za kare a ceny, masakra, zostaje allegrozobaczymy co z tego wyjdzie
Jak prxyjade do babci meza z materialami to sie za glowe zlapie;-)
-
Mnie pocieszaja ze skoro teraz nic nie widac, to potem waga skoczy jak szalona:P ja na razie 4-5kg + (zależy od pory dnia:D) startowalam z waga 47kg
Nelus, ciesze sie, ze jest cos lepiej, odpoczywaj dalej:)
Repose, ja bym strasznie chciala, zeby moje dziecko od malego moglo sluchac i uczyc sie wiecej niz jednego jezyka! Dlatego rodziny dwujęzyczne maja swoje plusy! Musisz zapewnic męża, ze maly nawet nie odczuje tej nauki, bedzie to dla niego naturalne, a zawsze lepiej znac wiecej języków! Może mu się to w życiu przydaćRepose lubi tę wiadomość
-
Dzwonili dziś z księgarni, potwierdzili że będzie zwrot kasy bo książek nie dostali buuuu
jestem nie pocieszona
Nie wiem czy mam panikować czy nie ale od wczoraj kłuje mnie co chwile po lewej stronie na dole. Też macie tak czasami ? Nie wiem czy się mała rozpycha czy jakWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 10:54
-
miluszka wrote:Kochane ja dzis noc nieprzespana z nerwów, trzymajcie kciuki za moją szyjkę, jade wlasnie na wizyte!
Powodzenia!!
Samopoczucie super póki co, siedzę w pracy, zrobiłąm mega durne sprawozdanie i jestem z siebie mega dumna...energia mnie wręcz rozpiera...ah ten drugi trymestr
Żebym tylko nie zapeszyła ....
A co do laptopa to ja sobie podkładam na brzuch złożony koc lub poduszkę bo mąż krzyczyxpaulinax, miluszka lubią tę wiadomość
-
Miluszka, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze:))
Marka, gratuluje syna!
Kuleczka, stale Cię boli czy od czasu do czasu? Mnie czasem też tak kłuje, ale mam nadzieję, że to normalne..
Ja też raczej używam tableta, a jak zdarzy się, że muszę użyć laptopa to układam moją przyjaciółkę-poduszkę w sposób pokazany na filmiku i mam podkładkę pod kompa:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:01
miluszka lubi tę wiadomość
-
Beatas tak od czasu do czasu, może się przejdę to mi coś przejdzie
I tak jakby mnie ciągnie w pachwinie aż po nogę. Chyba się rozciągam jeszcze, wczoraj to aż mi na tyły przeszło to kłucie na pośladek
Dziewczyny to że to już będzie drugi Wasz chłopiec nie oznacza że będziecie miały dwie synowe heheh -
kuleczka777 ja innej opcji raczej nie dopuszczam, dla mnie normanością jest że facet ma kobietę i kobieta faceta. Hehe może uda się z 3 dzieckiem mieć dziewczynkę to wtedy bym miała szansę na zięcia
A takie bóle i ciągnięcia są normalne. Rozmawiałam z moim gin ostatnio bo też bóle mnie trzymały -
Hej Kuleczka mnie tez kluje w boku raz jednym raz drugim najczesciej jak wstaje albo zmieniam pozycje : )
Co do laptopa to trzymam na brzuchu ale postaram sie oduczyc...
Paula ty o 10 a ja dopiero teraz wstalam :p Jaki wstyd :p
A co do wagi to zobaczymy 2O stycznia ale juz sie boje
Miluszka na pewno bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:47
Paula222 lubi tę wiadomość
-
tatus wrocil po pracy o 12 w nocy dziecko sie obudzilo i zobaczylo tatusia szaleli do 2 w nocy a ja musialam spac w lozku dziecka bo w sypialni to oni sobie zasneli ^^ ale moglam pospac za to dluzej :p
-
Paula222 wrote:kuleczka777 ja innej opcji raczej nie dopuszczam, dla mnie normanością jest że facet ma kobietę i kobieta faceta. Hehe może uda się z 3 dzieckiem mieć dziewczynkę to wtedy bym miała szansę na zięcia
Dopuszczasz czy nie - życie samo zweryfikuje.cass, Madzik84 lubią tę wiadomość