Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ma_rka wrote:
xpaulinax każda zdrowo myśląca osoba nastawia się na normalny bieg wydarzeń i na to, że jej dziecko będzie zdrowe, szczęśliwe i kiedyś założy własną rodzinę i nie należy zakładać, że dziecko będzie innej orientacji albo zostanie księdzem. Oczywiście, że życie samo zweryfikuje i będzie co będzie. Jeśli Tobie łatwiej ze świadomością różnych wypadków to proszę bardzo. Ja mam zamiar żyć w przekonaniu, że będę miała dwie synowe.
łooo, grozą powiało!
Będąc gejem i/lub księdzem można być szczęśliwym, zdrowym i własną rodzinę założyć (choć w przypadku księdza już nie tak oficjalnie).Kawokado, Einin, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Repose wrote:Pati to juz polowkowe bedzie? jak ja ci zazdroszcze a ja po tobie jeszcze tydzien czekac musze .
Jak tesciowa dzwoni ze zaraz bedzie to mam taka reakcje natychmiast mi sie chce ^^
Paula to tylko zly sen nie martw sie ;* a ty to samo Pati
A co do wagi to sie martwie bo wydaje mi sie ze coraz wiecej jem ;/cały czas sie zastanawiam nad II prenatalnym czy go robić
Ja mam posprzątane włączone drugie pranie kawa wypita a do telenoweli godzina i się nudzęchyba zrobię listę wyprawkowa nr tysiącpięćsetstodziewięćset
-
cass wrote:łooo, grozą powiało!
Będąc gejem i/lub księdzem można być szczęśliwym, zdrowym i własną rodzinę założyć (choć w przypadku księdza już nie tak oficjalnie).
No na szczęście gejom jeszcze nie pozwalają na zakładanie rodzin/adaptację dzieci w Polsce. Myślę, że to nie jest temat do dyskusji, bo każdy ma prawo mieć inne zdanie.
Ja jednak uparcie będę wierzyć, że moi synowie znajdą sobie kiedyś kandydatki płci żeńskiej i założą normalne rodziny. -
ma_rka wrote:Paula222 nastawiałaś się jakoś na babeczkę? Ja miałam cichą nadzieję, ale chlopak też jest fajny. Ciuszki są, zabawki są, starszy brat jest i na pewno łatwiej w opiece będzie, bo wiem już co i jak. A dziewczynka- marzenie. U Nas produkcja zamknięta. Na dwójce konczymy. Może gdybym była pewna, że będzie dziewczynka. Ale wystarczy mi 3 facetów w domu
xpaulinax każda zdrowo myśląca osoba nastawia się na normalny bieg wydarzeń i na to, że jej dziecko będzie zdrowe, szczęśliwe i kiedyś założy własną rodzinę i nie należy zakładać, że dziecko będzie innej orientacji albo zostanie księdzem. Oczywiście, że życie samo zweryfikuje i będzie co będzie. Jeśli Tobie łatwiej ze świadomością różnych wypadków to proszę bardzo. Ja mam zamiar żyć w przekonaniu, że będę miała dwie synowe.
A co do wagi- moja stoi w miejscu. 50,5 kg.
Marka wiesz... Chciałabym córeczkę, wiem , że mąż też, ale drugi syn jest też okJako że miałam problemy z zajściem w ciąże i jest to moja 4 ciąża bardzo się cieszymy tym że Franek nie bedzie jedynakiem. A marzy nam się 3 dzieci, więc mam cichą nadzieję, że 3 będzie dziewczynka. Mamy zamiar nawet współżyć na 3 dni przed owu ostatni raz
Bo owu mam zawsze 18-20 dzień cyklu. Więc zobaczymy co przyniesie los
Bo jednak z samymi facetami może być ciężko
Z Frankiem współżyliśmy w dzień owu A z Jasiem dzień przed, więc hmm trzeba min te 3 dni zachować, a co los przyniesie to się zobaczy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:45
-
No pewnie, że każdy ma prawo do swojego zdania.
Gorzej tylko, jak jedni narzucają zdanie innym twierdząc, że ich jest lepsze nie pozwalając tym samym ludziom żyć własnym życiem i dokonywać własnych wyborów.
Tzw. smutek smuteczek. Ale racja, nie ma co dyskutować.
Peace!
Madzik84, Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Paula my sie tak tym razem staralismy i wspolzylismy 3 dni przed owo i 2 dni po, zobaczymy co nam to przynioslo
Bo to niestety tylko zwieksza szanse, nie determinuje. Ja wlasnie siedze w pracy i piatek jak piatek nic mi sie nie chce. Dlatego zamawiam rzeczy przez neta i tak juz mam na liscie fotelik maxi cosi i adapter, butelki tomee tippee i sliniak, skladana wanienke (fajna sprawa, nawet nie wiedzialam ze takie sa), hustawke graco sweetpeace, pojemnik na mokre chusteczki i kosz na smieci na pieluszki. Przyszla nasza przesylka z Polski z ubrankami, wiec jutro jedziemy po komode i bede prala i chowala na miejsce. Ten weekend zapowiada sie ciekawie
mozliwe, ze jutro wrocimy z wozkiem bo ktos dzisiaj wystawil taki jak chcemy i jutro jedziemy go obejrzec, byloby fajnie bo spora oszczednosc w porownaniu do nowki.
Paula222, Kawokado lubią tę wiadomość
-
dais wiem
Dla tego chcemy tylko zwiększyć szansę, dla mnie może być i 3 chłopak ważne aby była 3 dzieci, dom będzie pełny i weselszy. A na starość większa szansa że ktoś mnie z mężem będzie odwiedzał
dais lubi tę wiadomość
-
Repose wrote:Pati wychodzi na to ze jestem leniem ^^ Ta przekleta fretka znowu mnie ugryzla do krwi bydle wstretne .
Paula 3 dziecka dziewczynki zycze ^^
Marka na tym rzeczywiscie wyrazniej widac ^^
Ja też dziś mam lenia. Rano zjadlam płatki z mlekiem i potem zwróciłam. Coś nie podeszły mi onei potem zwlekałam z obiadem, aż mnie syn pogonił. Obiad to chyba najgorsza czynność do wykonania. Ja zawsze nie mam pomysłu, a jak już mam to nie chce mi się go robić
Repose lubi tę wiadomość
-
Repose hehe a dla mnie to marzenie
Nawet myślimy że może kiedyś 4 nam się zachce hehehe ale to takie śmiechy na razie. Może to kwestia tego że sama mam 5 rodzeństwa a mąż 4
Lubimy, jak dom jest pełen, nie pusty
marka ojj współczuję mdłości, ja znów mogę jeść tonami, ale od wczoraj zmieniam dietę na zdrowszą. Mam już dość tycia
-
Paula a ile przytylas?
Ja mam 3 rodzenstwa i mialam z nimi pokoj wiec moze dlatego nie chce :p
I ja sie lubie wyspac teraz ostatnia ciaza troche powstaje i do konca zycia bede sie wysypiac ^^ ^^ ^^
Ja narazie chudlam ale teraz to juz polmetek wiec sila rzeczy bedziemy tyc ;( -
Madzik84 wrote:Pati to wizytujemy tego samego dnia
Szybko zleci! Na którą masz? Ja drepczę na 12:15
jutro jeszcze moja kolej na mycie kościoła więc muszę wstać ok 7:20. Mieszkamy na wsi 600 mieszkańców i tu mamy takie praktyki
Macie któraś konto w ING bo mam pytanieRepose, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
My myslimy w dwojce, ale opcji trojki nie odrzucamy. Ja jestem jedynaczka i zawsze rodzenstwo chcialam miec, wiec te dwa to minimum. U meza w rodzinie same trojeczki, on tez ma siostre i brata. Zobaczymy co czas przyniesie
Poki co wyczekujemy niecierpliwie na drugi dar
Paula222, kasju, Madzik84 lubią tę wiadomość