Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja szybciej bo ja o 11 mam wizyte ;p
moj wlasnie tez taki ze zawsze czekam godzine w poczekalni :p
ale jest bardzo mily i nie wypomina mi jak mieszam francuski i zamiast mowic ze ma ladnego kotka to ma ladna cipke ^^
jesu te slowa sa tak podobnemaria85, Helen lubią tę wiadomość
-
Kawokado czytałam, że nasze Maleństwa lubią dźwięki w niskiej tonacji, więc to pewnie stąd. Kubie spodobał się głos profesora, a kto wie, może i tematyka?
Mi się ostatnio tak spodobały piosenki Leonarda Cohena, że słucham na okrągło
Też śpię od ściany i tak się właśnie zastanawiałam kiedy już nie będę w stanie się stamtąd wygramolić
Kawokado lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
hahaha no jeżeli tematyka to musze go szybko uświadomić, że do Kanady badać indian ojibwe pojedzie dopiero jak skończy osiemnaście lat
uh jestem nieżywa, ale obiecałam sobie, ze wytrzymam do 22 żeby nie obudzić się w nocyjak na złość w TV nic nie ma :p
kirys lubi tę wiadomość
-
Ja byłam mała, tylko 54cm, mąż jeszcze mniejszy - zobaczymy jak nasze maleństwo: P tez mam ciuszki na 50, 56 i 62.. Teraz zaczynam kompletowac rozmiar 68:)
Nie mogę już się doczekać jutrzejszej wizyty! Na szczęście zapowiada sie intensywny dzień, dużo zajęć, więc mam nadzieję, że szybko zleci do tej 19..
Śliczne ubranka dziewczyny<3 wszystko, co maleńkie jest takie słodkie!Repose, Lila2703, dais lubią tę wiadomość
-
Ja dostaje dużo ciuszkow uniwersalnych od koleżanek (zresztą z forum) bo w różowe sukieneczki raczej gościa nie będę ubierać..
Szybko te połówkowe, ale ten czas leci
Moja mierzyła 52 i 3 miesiące nosiła 56Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:39
Pati_89 lubi tę wiadomość
-
Myślę dziś cały dzień nad naszą sypialnią
mamy ją w fiolecie i kombinuję jak ten fiolet przerobić żeby dalej był fiolet ale nadający się dla chłopaka
Powodzenia na jutrzejszych wizytachnasza jest w środę na 9 30. Najpierw myślałam jak wstanę ale teraz to się cieszę bo nie będę musiała się niecierpliwić
Madzik84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Repose wrote:Wstalam kolo 12 wiec wiesz xd :p
a ty czemu nie spisz?
ja sie brzydze pajakow juz wole te paczkiz resztą jakoś ostatnio mam za dużo energii a roboty brak czekam niecierpliwie na wiosnę
Repose lubi tę wiadomość
-
Ja mam energie ale nie do sprzatania choc sporo czytam w internecie o motywacji do sprzatania itp jak narazie wszystkie metody zawiodly :p
tez bym chciala wiosne bo mam urodziny wiosna zaraz po mnie moj synek i juz by pieknie zlecialo do porodu ^^ -
Ja mam 7 lutego
i się zacznie bo połowa rodziny ma od lutego do kwietnia mama szwagier szwagierka tata mąż dwie babcie najem sie ciastek hehe
w kwietniu czeka nas też większa impreza więc będzie okazja żeby się pochwalić brzuszkiem
A 6 czerwca mieliśmy iść na wesele no cóż wolę mieć MichałkaRepose lubi tę wiadomość
-
Ja mam termin na 10 czerwca ale mam zakaz rodzenia w czerwcu bo siostra meza ma 18nastke i nie chce zeby mala odciagnela od niej zainteresowanie :p
ja sama mam nadzieje na porod w maju nie chce sie turlac az do czerwca :p