Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc!
od samego rana nadrabiam zaleglosci
gratuluje zdrowych Maluszkow, super wiesci, ze wszystko pieknie idzie
czy Wy tez takie zmeczone jestescie? normalnie cale dnie chce mi sie spac, a w nocy zasnac nie moge
i zamowilam pierwsze ubranka w endomam nadzieje ze jutro beda
jezeli chodzi o wozek, to ja tez musze znalezc lekki- mieszkam w bloku i musze jakos go wnosicno i najlepiej zeby cena byla przystepna
macie jakies typy?
Repose, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Evus ja postawilam na uzywany bugaboo cameleon 3. Cena moze jak na uzywany nie najnizsza ale wazy nieco ponad 9 kg razem z gondola lub spacerowka. Poki co jestem bardzo zadowolona. Ja tez jestem ciagle spiaca, mialam 3 nocy w ktorych budzilam sie po 3 razy i juz sie ucieszylam, ze wraca do normy. Dzisiaj w nocy budzilam sie co jakas godzinke i jestem niemozliwie spiaca.
evus lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny strasznie mnie boli podbrzuchem co to moze byc nie krwawie ale bol jest okropny
Duzo biegalam po schodach dzisiaj i sprzatalam
Bardziej boli jak stoje albo probuje chodzic co to moze byc? -
Repose wrote:Region Lorraine we francji przy granicy z niemcami i do belgi mam kolo 200 km a do Niemiec kolo 70
A we Francji najblizsze miasto to Nancy
a mieszkam w wiosce bo w wioskach spokoj i maja mieszkania z ogrodami ^^ a twoja siostra skad?
lorraine to lotaryngia na polski
Wioski we Francji mają swój urok, w ogóle tam jest inna mentalność, wszyscy żyją na luzie, w Polsce straszna spina jest, ale moze to tez zalezy kto co robi w życiu, my mieszkamy w duzym miescie i tesknie za domkiem na wsi i swoim ogródkiem, moze z czasem... -
Wiem gdzie jest Lyon
Na luzie ale my tak czy siak ogrod otoczylismy parkanem na 2m wysokim nie lubie jak sasiedzi moga sie gapic co robimy
Na pewno sie uda Helen chociaz zycie w miescie tez ma swoje urokiHelen lubi tę wiadomość
-
Evus widzę po suwaczku, że idziemy równiutko, co do dnia
Nie przejmuj się, ja też z wyprawką jestem w polu. Po pierwsze najpierw chcę poznać płeć, a po drugie zobaczę, co uda mi się dostać po siostrzeńcach i siostrzenicy.
Ja już nie jestem śpiąca, gorzej było w I trymestrze. Paula, Repose niejedna matka Wam zazdrości, że możecie tak pospać przy maluchach! Ja jeszcze nie mam, a wstaję około 8, ale po południu zwykle ucinam sobie drzemkę. Do pracy musiałam wstawać o 6. Nawet mąż przy mnie się teraz rozleniwił (wcześniej był rannym ptaszkiem), jak ma wolne to wstaje 8-9, a jak ma wstać do pracy o 6 to marudzi. W nocy na szczęście śpię bardzo dobrze, ostatnio budzą mnie dziwne albo wręcz koszmarne sny i okazuje się, że mam wtedy pełny pęcherz i muszę wstać siku.
Dais a Ty zmęczona jesteś, bo cały czas na pełnych obrotach. Pisałaś, że byle do macierzyńskiego - zamierzasz pracować do końca ciąży? Nie możesz pójść na zwolnienie?evus lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Byle do polowkowego Kirys zobacze co i jak jeszcze tylko 9 dni wam tez to tak sie dluzy?
Ha ja tez ciagle mam koszmary ale tylko dwa te same
pierwszy to wracam z porodowki z mala a maz w lozku z jakas k..
a drugi to porod masa krwi sine dziecko uff dobrze ze tylko sen
A tez ciagle sikam -
Co do koszy na pieluszki ja myślałam nad jakimś zwykłym koszem za parę zł a kupie po prostu woreczki specjalne na pieluchy i każda będę osobno pakować. Chyba wyjdzie taniej.
Repose to pewnie z przemęczenia. Teraz leż dużo i odpoczywaj :-*
Ja w dzień nie jestem spiaca...od drugiego trymestru mam znacznie więcej energii.Repose lubi tę wiadomość
-
Repose tak, dłuży się niesamowicie. W piątek mam zwykłą wizytę, a połówkowe pewnie za kolejne 4 tygodnie...
Mi się sny nie powtarzają, a czasami są takie mało wyraźne i zupełnie abstrakcyjne, że nawet nie potrafię ich opowiedzieć.Repose lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!