Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati_89 wrote:Dais to się nazywa udane zakupy
a nie pytał synek czemu on takiej nie miał?
Ogolnie zobaczyl rzeczy i stwierdzil oooo krzeselko dla dzidziusia
Ale z wanienki jestesmy zadowoleni, testowana bo maluch chcial w niej sie kapac i musze przyznac udany zakup. 3,5 latek miesci sie bez problemow, latwo wylac wole i stabilna, nie sliska.
Madzik84 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje w jego imieniu
Od poczatku byl troszke wyzszy niz dzieci w jego wieku, teraz ma jakies 102 cm chyba, dokladnie nie wiem bo dawno nie byl mierzony
Tak ma niebieskie oczy, w sumie takie jak ja czyli miedzy niebieskim a niebiesko-szarym. Urodzil sie jako niebieskooki blondynek, a my oboje mamy czarne wlosy
Teraz juz mu ciemnieja.
Repose, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dais u nas to samo, mąż ma czarne włoski, ja bardzo ciemne brązowe ( prawie czarne) a synek blondasek i niebieskooki :)Oczy mąż ma brązowe ja zielonobrązowe. Więc geny płatają figle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 22:25
Repose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie śpię, mąż leży z gorączką w sypialni a ja na dole, żeby się nie zarazić
Wasi mężowie też tam strasznie chrapią? Pomijam to, że teraz jest chory ale ogólnie to chrapie i śpiąc na boku i na brzuchu i na plecach, psikadełka z apteki nie pomagają, zatyczki nie pomagają, czasem nie śpię całymi nocami tak chrapie. Ostatnio dostał skierowanie od laryngologa na takie badanie w szpitalu, gdzie podłączą go do aparatury i będą sprawdzać przyczynę chrapania ale zaś pół roku czekaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 23:22