Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! U mnie po wizycie bez rewelacji. Nie dogadałam się z lekarzem, że chcę USG na każdej wizycie i on stwierdził, że tym razem nie zrobi. Przyłożył tylko na chwilę głowicę, zobaczyłam bijące serduszko i w tym momencie Maleństwo podrapało się za główką - to było takie słodkie
Łożysko nadal mam nisko, więc wciąż muszę się oszczędzać i uważać na siebie.
5 lutego idę na połówkowe, a 12 lutego wizyta kontrolna. Jeszcze 3 tygodnie muszę żyć w niewiedzy co do płci!kuleczka777, kamenkaa, Repose, Madzik84, fairy_tale lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Znalazłam jakiś konkretny artykuł na temat mojej dolegliwości i pisze co robić http://jejswiat.pl/1098,poziom-leukocytow-w-ciazy może którejś na przyszłość się przyda czego nie życzę żadnej
I chyba wychodzi na to że jednak za mało pije, poobserwuje jeszcze ten kolor, popije przez tydzień dużo płynów i zobaczę jak nie będzie poprawy to może wtedy tą furaginę żeby przepisał -
kuleczka777 wrote:Znalazłam jakiś konkretny artykuł na temat mojej dolegliwości i pisze co robić http://jejswiat.pl/1098,poziom-leukocytow-w-ciazy może którejś na przyszłość się przyda czego nie życzę żadnej
I chyba wychodzi na to że jednak za mało pije, poobserwuje jeszcze ten kolor, popije przez tydzień dużo płynów i zobaczę jak nie będzie poprawy to może wtedy tą furaginę żeby przepisał
a no wspominałam Ci kochana pij duzo 2litry na dzien a zobaczysz bedzie dobrze bedziesz wodą wypukiwać to wszystko napewno pomoze mysl pozytywnie -
Tak jeśli chodzi o pęcherz to ja stosowałam chyba wszystko generalnie zasada jest jedna pić Dużą ilość płynów aby wypłukać wszystko co jest tam nie Potrzebne bakterie i inne ustrojstwo, dodatkowo wspomagać się żurawina w czasie ciąży polecam urosept są to zioła, po których wynik moczu jest bardzo dobry bo wpływa to korzystnie. Niestety jeśli są złe wyniki i nie ma poprawy konieczne jest zabranie antybiotyku gorsze dla Dziecka są rozwijające infekcje i bakterie niż ten antybiotyk. Bardzo ważna sprawa siadamy na deskę tylko w domu!!! Nie zapominamy o tym w pracy u znajomych etc. Bo sporo bakteri przedostaje się ta droga bo zdarzy nam się zapomnieć.
Nelus ;* uściski i współczucie w takiej sytuacji ciężko jest coś napisać.
Ciesze się z Dziewczynami dziś wizytujacycych ja musze poczekać do 20 zaraz oszaleje. szkoda Kirys, że nie poznałaś płci ciekawe jak Będzie u mnie.Syn Filip 28 czerwiec -
Nelus.. Nawet nie wiem, co napisać... To straszne:( aż mi sie wszystkiego odechciało.. Masz dla kogo żyć kochana, tej myśli musisz sie trzymać.. Wiem, że to, co teraz napisze może wydać sie okropne, ale lepiej, że to sie stalo teraz i nie miałaś okazji sie do dziecka przywiązać.. Moja siostra stracila 8 letnia córeczkę, po tym duzo ciężej sie pozbierać.. Badz silna..
-
Kuleczka, ja pisałam o normach w osadzie właśnie! Ty masz tylko liczne, nawet nie bardzo liczne, wiec nie jest chyba tak najgorzej! Ja tam mam w wynikach napisane "nieliczne w polu widzenia", a w tej szczegółowej rozpisce tylko "ujemne".. Nie wiem jaka tam jest norma..
-
Jejku Neluś... tak mi przykro! Smutno mi się zrobiło strasznie, co za dzień!!! Wierzyłam, że będzie dobrze, kibicowałam Tobie i Maleństwu, jak każda z nas... a teraz nawet nie wiem co napisać, jak wyrazić słowami to, co chciałabym Ci przekazać. Wiem, że żadne słowa nie będą teraz dla Ciebie pociechą, musisz przeżyć tą tragedię po swojemu. Mam nadzieję, że masz wsparcie w mężu i wiesz, że dla córeczki musisz być silna. Życie pisze czasem okrutne scenariusze, ale wszystko dzieje się po coś i na pewno jeszcze zaświeci dla Was Słońce, czego z całego serca Ci życzę!
[*][*] dla Twoich AniołkówHelenkaRośnij zdrowo córeczko!