Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu Nelus tak mi przykro..
Nie wierze w to po prostu
Aleksa daj prosze znac jak ona sie czuje bo podejrzewam ze nawet za jakis czas bedzie jej ciezko wejsc na to forum..
Ej czekaj ale jak to rodzi to oni jej kazali jeszcze rodzic?
Nie zrobia cesarki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 15:31
-
Repose, kuleczka777, jakka, SShape, Paula222, mmarzenak, Pati_89, Magda34, kamenkaa, Madzik84, kirys, Kourtney, fairy_tale, eidth, myszaaa, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Nelus ojejku az nie wiem co napisac. Az mna wstrzaslo i lzy polecialy. Biedactwo, mam nadzieje, ze uda wam sie dojsc do siebie. Pamietaj, ze masz dla kogo zyc! Wydobrzej szybko. Ciagle mialam nadzieje, ze to sie skonczy inaczej.
Maria ciesze sie, ze malenstwo sie dobrze rozwija. Czy znacie juz plec?
Jejku, ehhh przykro mi... -
Repose wrote:I to maja byc lekarze niech pomysla Jaki taki porod moze uraz wywolac u kobiety. Smieszne po prostu wkurzylam sie jak sobie pomysle co ona przezywa to mi sie plakac chce.
Tak to chyba zawsze niestety wygląda. Moja koleżanka z pracy kilka lat temu tez mniej więcej w 20 tyg. musiała urodzić...
Nelus tule. -
Kuleczka w moczu nie powinno być leukocytów. Myślę że to nie straszne dla dziecka ale niestety aż tak się nie znamna ciążach . Ja na Twoim miejscu udalabym się do jakiegoś w miarę sensownego internisty a najlepiej nefrologa, który specjalizuje się w chorobach nerek i jego zapytała. Tym bardziej że jeśli często przed ciążą miałaś problemy z pęcherzem a nigdy nikt nie pomyślał o nerwach. Warto wykluczyć pewne kwestie na przyszłość.
-
My juz w zasadzie jestesmy odpieluchowani, ale nie korzystalam z tego nigdy. Szczegolnie dla tego ze chyba nie mielismy ulubionych pieluch, tylko kupowalismy rozne w zaleznosci od okresu. Jak Olaf byl maly to sprawdzaly sie Dadda biedronkowe, potem znow lepsze byly Rossmanowskie, potem orginalne Pampersy, potem jakies Carrefourowe etc. Zmienialismy czesto, a odkad wyjechalismy to tez zmieniamy.
Wiem, ze moja mama tez musiala urodzic malenstwo w 5 miesiacu bo jej wody plodowe odeszly. To musi byc horror rodzic dziecko, ktore wie sie ze nie przezyje z drugiej strony Nelus musi uratowac siebie dla coreczki i meza. Czasem nie ma wyboru. -
Dais porod porodem ale w brzuchu to dziecko jeszcze zyje!
A po porodzie umiera ci na rekach bo pluca sie zapadaja a ty i lekarze na to patrzycie to jest meka.
Ja tez ciagle zmienialam chyba wszystkie rodzaje przerobilam