Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Od wczoraj czuję delikatne ruchy Maleństwa, w dole brzuszka, tak się zastanawiałam czy to TO
i mnie dziś siostra uświadomiła, że tak, to na pewno tzw. motyle w brzuchu
Juppiiiiii wreszcie się doczekałam i chcę więcej!
Helenucha dzięki za skopiowanie listy! Właśnie już nie mam premium.Repose, Misia15, Madzik84 lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Cześć dziewczyny! My też dziś trochę wyjazdowo-spacerowo, piękna pogoda, szkoda było nie skorzystać
Lista rzeczywiście długa - ja póki co na ubrankach się skupiam, bo resztę mam już wypisaną i nie będę powiększać. I też mi się wydaje, że ona zimowa, bo na wyprawkę kupować kombinezon, to chyba nieee
W każdym razie ja mam chwilę zwątpienia z rozmiarami - chyba odpuszczę 56 na teraz - mam tylko kilka sztuk body z krótkim rękawkiem. Resztę będę kupowała na 62, a jak się przed porodem okaże, że dzidzia drobna to dokupię. W sumie u nas wszyscy wysocy jesteśmy, więc chyba spora szansa, że mała też będzie.
No i jak trzymam ten rozmiar 56 w ręku, to on się mi taki tyci wydaje, że hoho
-
Pati_89 wrote:Spotkała się któraś z was z wózkami Roan? Bo znalazłam takie wyglądają fajnie i cena dla mnie przystępna
No jak była darmowy na ovu i ten pierwszy na belly to też miałam premiumtakże też zakosztowałam tego luksusu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 19:39
-
Pati_89 wrote:Te listy są super tylko jak widzę np body 4 szt ale z jakiego rozmiaru z każdego? I czasami głupieję
Pati, to chyba o jeden rozmiar chodzi. Co nie zmienia faktu, że można zgłupieć - właśnie staram się ogarnąć co zrobić z tymi rozmiarami.
Dodatkowo dziś też rozmawiałam z mamą o okrywaniu dzidzi w noc w lato - czym? Ja chyba postawię na fajną pieluszkę albo na otulacz w takim stylu:
(Akurat ten jest bambusowy, ekologiczny, antybakteryjny, z termoregulacją - ma wszystko, tylko sam się nie pierze i obiadu nie ugotuje (no ale trzeba mieć jakieś minusy;)).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 19:43
miluszka lubi tę wiadomość