Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Od wczoraj czuję delikatne ruchy Maleństwa, w dole brzuszka, tak się zastanawiałam czy to TO
i mnie dziś siostra uświadomiła, że tak, to na pewno tzw. motyle w brzuchu
Juppiiiiii wreszcie się doczekałam i chcę więcej! 
Helenucha dzięki za skopiowanie listy! Właśnie już nie mam premium.
Repose, Misia15, Madzik84 lubią tę wiadomość
Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!

-
Cześć dziewczyny! My też dziś trochę wyjazdowo-spacerowo, piękna pogoda, szkoda było nie skorzystać

Lista rzeczywiście długa - ja póki co na ubrankach się skupiam, bo resztę mam już wypisaną i nie będę powiększać. I też mi się wydaje, że ona zimowa, bo na wyprawkę kupować kombinezon, to chyba nieee
W każdym razie ja mam chwilę zwątpienia z rozmiarami - chyba odpuszczę 56 na teraz - mam tylko kilka sztuk body z krótkim rękawkiem. Resztę będę kupowała na 62, a jak się przed porodem okaże, że dzidzia drobna to dokupię. W sumie u nas wszyscy wysocy jesteśmy, więc chyba spora szansa, że mała też będzie.
No i jak trzymam ten rozmiar 56 w ręku, to on się mi taki tyci wydaje, że hoho
-
Koleżanki szwagierka ma, gondolę sobie chwaliła ale mówi, że ze spacerówki nie dało się korzystać, bo dziecku niewygodnie i wygląd jej się nie podobał, miała Roan Maritę. Moja koleżanka też była zdecydowana na ten wózek ale jak zobaczyła tę spacerówkę to zrezygnowała bo jej się nie podobała. Teraz mówi, że swojego Bebetto Sylvia który wybrała na nic by nie zamieniła co mnie cieszy bo my właśnie tej firmy kupiliśmy, Bebetto Luca.Pati_89 wrote:Spotkała się któraś z was z wózkami Roan? Bo znalazłam takie wyglądają fajnie i cena dla mnie przystępna

No jak była darmowy na ovu i ten pierwszy na belly to też miałam premium
także też zakosztowałam tego luksusu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 19:39
-
Pati_89 wrote:Te listy są super tylko jak widzę np body 4 szt ale z jakiego rozmiaru z każdego? I czasami głupieję

Pati, to chyba o jeden rozmiar chodzi. Co nie zmienia faktu, że można zgłupieć - właśnie staram się ogarnąć co zrobić z tymi rozmiarami.
Dodatkowo dziś też rozmawiałam z mamą o okrywaniu dzidzi w noc w lato - czym? Ja chyba postawię na fajną pieluszkę albo na otulacz w takim stylu:

(Akurat ten jest bambusowy, ekologiczny, antybakteryjny, z termoregulacją - ma wszystko, tylko sam się nie pierze i obiadu nie ugotuje (no ale trzeba mieć jakieś minusy;)).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 19:43
miluszka lubi tę wiadomość