Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorjana trzymaj się kochana! Na pewno okaże się, że wszystko jest dobrze
Kourtney jaka księżniczka! Wspaniałaciekawe jak mi w środę poda wzrost crl czy chl, już się nie mogę doczekać tego połówkowego, ale też się stresuje
Kamenka jak ciśnienie? Spadło? Jak się dziś czujesz?
U mnie dobre wieściprzestała mnie boleć głowa!!! jupi!!
Po tygodniu choć chwila spokojumam nadzieje, ze ból nie wróci. Korzystając z okazji ugotowałam gulasz na trzy dni i zaraz biorę się za sprzątanie mieszkania, bo mąż to wiadomo: ścieżki
dais, cass, Repose, Lila2703, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Kourtney gratulacje piękna córeczka i długa! Super ze juz masz polowkowe za sobą
Dorjana jesteśmy z Tobą! Trzymamy mocni kciuki i jesteśmy z Tobą całym serduchem
AnnieLov super ze juz w domkuteraz odpoczywaj i juz może nie wykorzystuj męża; -)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na same super wieści
Ja juz nie mogę doczekać się polowkowego a jeszcze cały tydzień przede mną.... a czas się wlecze... i zaczynam się powoli stresować czy wszystko będzie ok.
Miłego dnia dziewczynkija dopiero powoli wstaje z łóżka bo dzidzia domaga się śniadania
AnnieLov, Kourtney lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
hejho! Oglądanie pępka w toku - nic nie wyskoczyło
Ja to od rana lekka schiza, bo wczoraj małą czułam ostatni raz koło 16 i... cisza. W nocy nic, rano nic, nawet po owsiance, która powoduje buszowanie po brzuchu. No i się lekko zestresowałam, mimo że wiem, że wystarczy, że się plecami odwróci i wali w łożysko... pupy nie poczuję
W każdym razie właśnie teraz postanowiła się przypomnieć, więc ufff. A już detektor zamawiałam! :>
Kourtney - fajowa dzidzia! Ja się właśnie zorientowałam, że w sumie nie wiem ile moja mierzy, bo podał mi ostatnio wagę i zapomniałam dopytać o długość.
AnnieLov super, że jesteś zadowolona z opiekii że już w domu jesteś. Też się zapisałam na szkołę, ciekawe jakie u mnie gadżety będą (o ile!). Choć coś myślę, że sam fakt, że porodówkę pokażą będzie gadżetem
ansad u nas z kopaniem tak samo - wystarczy, że zawołam - cisza się w brzuchu robi. Jako że mąż nie wierzył, nagrałam filmik z kopania i pokazałam, jak brzuch skacze. Uwierzył :>
Einin powodzenia! Tylko powiedz dzidzi, żeby się ładnie do zdjęcia ustawiła, coby było na co popatrzeć (u nas póki co same rozmazane - za to ucho dziwnym trafem wyraźnie widać)
Dobrego dnia, ja wracam do pracy... poniedziałek, echhh.
Einin, AnnieLov, Kawokado, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Mój pępek też na szczęście jest wklęsły, ale on wogóle jest taki mało widoczny i głeboko. Za to ja mam na brzuchu sporo znamion, niektóre są naprawdę duże i wciąż się powiększają. Już sobie wyobrażam jakie będą wielkie pod koniec ciąży, chyba jak 5 zł
Dermatolog kazała przyjść na kontrolę tych znamion w kwietniu, zobaczymy w jakim będą wtedy stanie.
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Slodkie są ubranka dla dzieci
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje za miłe komentarze. Jesteście wielkie !
mmarzenak śliczne cuda, mama ma gust
Co do pępka to ja mam na razie taki wklęsły
Ja po raz pierwszy nagrałam filmik z pierwszymi kopniakami, powiem wam że jest to już widoczne, maż aż się nadziwić nie może że taki mały dzidziuś ma tyle w sobie energiicass, Misia15, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marzenak Ja na 11:30 zastanawiam sie czy zaliczy mi to jako polowkowe bo to 20 tydzien juz... Jak za bardzo sie nie roztylam to wam po powiem ile mi przybylo a jak nic nie bede mowic to znaczy ze za duzo i spuscmy na to zaslone milczenia
Kuleczka zwroc uwage co ona sobie wyobrazaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 13:26
mmarzenak lubi tę wiadomość