Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kourtney wrote:mi juz Sarcia takie kopniaki daje ze az sie nie moge nadziwić
. Musiałam wziąć go sposobem i męzowi na migi pokazać zeby przyłożył rękę i w końcu poczuł kopniaki.
kirys, Repose, cass, Kawokado, Lila2703, Madzik84, xpaulinax lubią tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
Kourtney sliczna dziewczynka, na ostatnim zdjeciu wyglada juz jak taki bobas ktorego sie rodzi.
Dorjana trzymam kciuki aby wszystko sie ulozylo i ciaza okazala sie w porzadku.
AnnieLov ciesze sie, ze jestescie juz w domku i trafilas na fachowa pomoc. Warto wiedziec takie rzeczy przed porodem
My mamy wizyte w srode i juz nie moge sie doczekacZ ekscytacja czekam z dnia na dzien
Malenstwo wierci sie mocno w brzuszku i dwa razy dostalam kopniaka tak na wysokosci spojenia lonowego, ktory az lekko zabolal. Zdziwilam sie, ze juz takie mocne kopniaki potrafia byc. Niestety sa tak nisko i jakby w srodku, wiec maz jeszcze ich nie czuje. Jestem straszna, zaczelam dzisiaj dzien od kanapki i ciastka z kremem tak mnie ochota wziela, ze po drodze do pracy odwiedzilismy cukiernie. Na szczescie waga poki co przystopowala i jest ciagle +2 na plusie, mimo mojego obzarstwa.
Ktos jeszcze dzisiaj wizytuje?
Co do wozkow to sie nie wypowiem, bo tych nie znam. My juz ten zakup mamy za soba, w zasadzie chyba juz mamy wszystkie niezbedne rzeczy. Takze teraz tylko odliczanie czasuKourtney, Repose, AnnieLov, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Ansad haha to Ci cwaniaczek
Dziewczyny co do dwóch łóżeczek to jeżeli macie miejsce to możecie na dole w domu postawić to przenośne łóżeczko zamiast normalnego,a nie są takie drogieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 10:33
miluszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuleczka dobrze piszesz, my mielismy przenosne lozeczko, ktore tez moglo sluzyc jako kojec dla wiekszego szkraba. Przydawalo sie tez jak jechalismy w odwiedziny do dziadkow. Nadal u nich lezy i bedzie przydatne przy drugim dziecku. Wiem, ze nie bylo tanie, ale kupowalismy w Smyku. Sklada sie bez problemow, po zlozeniu zajmuje malo miejsce. Ma mozliwosc podniesienia dla maluszkow. Przydalo nam sie takze podczas wyjazdu na wakacje
Moje to te z lwem http://archiwum.allegro.pl/oferta/lozeczko-turystyczne-kojec-baby-mix-matera-luk-i3362301259.html. Widze ze od czasu jak ja kupywalam (3 lata temu) sporo stanialyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 10:41
-
Repose szybko wywaliło ci pępek
Ja mam w domu łóżeczko ,,tradycyjne'' i turystyczne, ale zdecydowanie wolę tradycyjneAle to takie moje zdanie. No i te przewiaki na łóżeczko zakładane to tyle miejsca zajmują, my mamy na szafce z szufladami w których trzymamy pieluszki, chusteczki kremy itd aby wszystko było pod ręką
Turystyczne zabieramy na wyjazdy, do dziadków, na działkęRepose lubi tę wiadomość
-
mi w poprzedniej ciazy nie wywalilo wiec jak sie obudzilam to bylam w lekkim szoku .
My dostalismy wczoraj turystyczne w prezencie od brata meza i bede je miala na dole a normalne u gory w pokoju. Po cesarce turystyczne to masakra zeby zgiac sie tak mocno po dziecko. -
Mozna dac zwykly materacyk, my tak dawalismy, ale mimo wszystko jakos wydawalo mi sie mniej komfortowe na dluzsza mete. Wiem, ze sa rodzice, ktorzy sobie je na tyle chwala ze nie uzywaja zwyklych tylko te.
Co do pepka mi w poprzedniej ciazy nie wywalilo i w sumie mam dosyc gleboka dziurke, wiec bede bardzo zszokowana jak wywali. -
Kourtney wrote:już sie robi, komuś jeszcze dopisać? płeć albo imie? bo moglam kogoś pominac
Ja poproszę dopisać dziewczynkę, już 2 lekarzy mi tak powiedziało więc się trzymam tej wersji
Kourtney oczywiście gratuluję wizyty ..dzieciaczek nabiera realnych kształtówKourtney, beatas lubią tę wiadomość