Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/10868678571972253400.jpg
http://iv.pl/images/72016701981813158448.jpgLila2703, Bomblica, cass, Angela85, Pati_89, Helenucha Klucha, kuleczka777, Paula222, Helen, mmarzenak, kirys, ansad, dais, fairy_tale, Paula1991, miluszka, Blair, Kawokado, evus, Madzik84, Misia15, myszaaa, magdalenka789, Agabtm, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już w domku:)
Niby to tylko 3 dni. Szpital super, jestem mega zadowolona z opieki, położne też bardzo miłe więc jeśli dobrze pójdzie to ten wybiorę jako szpital do porodu. Umówiłam się również na szkołę rodzenia. Kazała mi przyjść za 2 tygodnie, zajęcia odbywają się w czwartki, koszt kursu: 150 zł (6 spotkań). Myślę że będzie fajnie, miałam nie iść bo wiem wszystko o porodzie bo w sumie rodziłam 16 miesięcy temu więc za wiele się nie zmieniło ale zawsze tam dostawałam sporo próbek, smoczki AVENT z stylu retro, butelki do karmienia AVENT, gazetki "mamo to ja", ulotki, nawet dostałam takie jedno wejście free na USG 3D.
W szpitalu przed wyjściem miałam robione USG i badania ginekologiczne - z Ignasiem wszystko ok, rośnie, buszuje w brzuszku, nawet posłuchaliśmy serduszka - cudowne uczucie
Oto jedno zdjęcie które dostaliśmy przy wypisie
oldżi, Helenucha Klucha, Angela85, Repose, Paula222, Helen, kirys, Bomblica, madziak2202, ansad, dais, fairy_tale, miluszka, Lila2703, evus, Madzik84, Agabtm, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Kourtney 25 cm! To już powoli połowa długości urodzeniowej
wow
Annie super że już wszystko w porządku
Dorjana jestem dobrej myśli że wszystko dobrze się skończy i jeszcze będziesz się z tego śmiała. Trzeba wierzyća gorsze dni i tak przychodzą najlepiej wtedy się wypłakać i na chwilę na sercu lżej
trzymam kciuki za was :-*
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Kourtney ale duża córunia!
Dorjana mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze. Mocno trzymam za to kciuki!
AnnieLov fajnie, że trafiłaś do dobrego szpitala i Ignaś jest zdrowy!
Ja już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty bo dziś zaczęłam 19t i nadal nie wiem kto się tam rozpycha u mnie w brzuchu
Miłego dnia dziewczyny!Kourtney, cass, AnnieLov, Agabtm lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Hej
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !
Dorajna, my po to tu jesteśmy aby się wspierać, jakbyś chciała się wygadać zawsze służymy pomocą :* Mam nadzieję, że będzie wszystko ok
Kourtney nooo spora dziewczynka jużSuper !
AnnieLov super , że w szpitalu jest miła opiekaW tych czasach o to ciężko... I cieszę się, że już w domku
Kourtney, AnnieLov lubią tę wiadomość
-
Kourtney, dzidzia juz wielka! Mój babelek mial polowe mniej:D niesamowite jak szybko w ciagu kilkunastu dni dziecko potrafi urosnąć! To było już połówkowe?
Annielov, świetnie, że już jesteście w domu i z Ignasiem wszystko w porządku:)
Dorjana, musisz wierzyć, w końcu mamy są bardzo silne! Wierzę, ze wszystko dobrze się skończy..Kourtney, AnnieLov lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeatas wrote:Kourtney, dzidzia juz wielka! Mój babelek mial polowe mniej:D niesamowite jak szybko w ciagu kilkunastu dni dziecko potrafi urosnąć! To było już połówkowe?
Annielov, świetnie, że już jesteście w domu i z Ignasiem wszystko w porządku:)
Dorjana, musisz wierzyć, w końcu mamy są bardzo silne! Wierzę, ze wszystko dobrze się skończy.. -
Kourtney Jaki duuuzy bobas ^^
Annielov najwazniejsze ze juz w domku
Dorjan trzymaj sie miejmy nadzieje ze bedzie dobrze.
Dziewczyny jak sie obudzilam to mialam pepek na wierzchu o.o tak ze wypukly a nie wklesly.Kourtney, AnnieLov lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koutney, ale duża córcia. Fajnie, że wszystko w porządku.
Dorjana mam nadzieję, że wszystko jednak skończy się dobrze i będziesz miała dla nas same dobre wieści.
AnnieLov cieszę się z dobrych wieściKourtney, AnnieLov lubią tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
Dorjana jesteśmy z Tobą! Musi Ci być bardzo ciężko, więc jak tylko czujesz potrzebę to pisz. Trzymam kciuki żeby jednak wszystko wyjaśniło się pozytywnie!
Kamenkaa i jak Twoje ciśnienie dzisiaj? Na obniżenie ciśnienie działa jeszcze sok z aronii, jak nie masz od kogo wziąć takiego zrobionego domowym sposobem, to poszukaj w sklepie ze zdrową żywnością.
Kourtney Twoja Sara to chyba rekordzistka - największy dzidziuś na naszym forumSuper, że wszystko dobrze! A jaka śliczna buźka
AnnieLove Ignaś to silny chłopiec, więc dobrze zniósł tą przygodę. Fajnie że znalazłaś dobry szpital i szkołę rodzenia.
Kuleczka kciuki za wizytę!Kourtney, AnnieLov lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!