X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney jej gratulacje dużej córeczki:) aż mi się buzia cieszy z tak dużego dziecka rosnijcie bąble a potem będziemy się martwić jak was urodzić haha ,bardzo się cieszę że wszystko dobrze

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doriana trzymam kciuki kochana będzie dobrze trzymaj się

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/10868678571972253400.jpg
    http://iv.pl/images/72016701981813158448.jpg

Lila2703, Bomblica, cass, Angela85, Pati_89, Helenucha Klucha, kuleczka777, Paula222, Helen, mmarzenak, kirys, ansad, dais, fairy_tale, Paula1991, miluszka, Blair, Kawokado, evus, Madzik84, Misia15, myszaaa, magdalenka789, Agabtm, HoniKa89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorian trzymam kciuki. A kiedy będziesz miała jakąś wizytę na której się wyjaśni coś więcej?

• Dorjana Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jednego dnia jest git, a drugiego roznoszą mnie emocje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:39

• oldżi Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney jaka Twoja gwiazda jest już duża :) a buzinkę ma jak aniołek!

Dorjana trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzidziusia!

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już w domku:)
    Niby to tylko 3 dni. Szpital super, jestem mega zadowolona z opieki, położne też bardzo miłe więc jeśli dobrze pójdzie to ten wybiorę jako szpital do porodu. Umówiłam się również na szkołę rodzenia. Kazała mi przyjść za 2 tygodnie, zajęcia odbywają się w czwartki, koszt kursu: 150 zł (6 spotkań). Myślę że będzie fajnie, miałam nie iść bo wiem wszystko o porodzie bo w sumie rodziłam 16 miesięcy temu więc za wiele się nie zmieniło ale zawsze tam dostawałam sporo próbek, smoczki AVENT z stylu retro, butelki do karmienia AVENT, gazetki "mamo to ja", ulotki, nawet dostałam takie jedno wejście free na USG 3D.

W szpitalu przed wyjściem miałam robione USG i badania ginekologiczne - z Ignasiem wszystko ok, rośnie, buszuje w brzuszku, nawet posłuchaliśmy serduszka - cudowne uczucie :)

Oto jedno zdjęcie które dostaliśmy przy wypisie :)

29d2345d6f4c6fbbmed.jpg

oldżi, Helenucha Klucha, Angela85, Repose, Paula222, Helen, kirys, Bomblica, madziak2202, ansad, dais, fairy_tale, miluszka, Lila2703, evus, Madzik84, Agabtm, HoniKa89 lubią tę wiadomość

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney 25 cm! To już powoli połowa długości urodzeniowej :) wow :D
    Annie super że już wszystko w porządku :)

Dorjana jestem dobrej myśli że wszystko dobrze się skończy i jeszcze będziesz się z tego śmiała. Trzeba wierzyć <3 a gorsze dni i tak przychodzą najlepiej wtedy się wypłakać i na chwilę na sercu lżej <3 trzymam kciuki za was :-*

Kourtney lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney ale śliczna buźka :) duża już dziewczynka.

Dorjan trzymam kciuki za pozytywy :)

Ja dziś na 13 idę

madziak2202, Kourtney lubią tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney ale duża córunia! :)

Dorjana mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze. Mocno trzymam za to kciuki! <3

AnnieLov fajnie, że trafiłaś do dobrego szpitala i Ignaś jest zdrowy! :)

Ja już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty bo dziś zaczęłam 19t i nadal nie wiem kto się tam rozpycha u mnie w brzuchu :P

Miłego dnia dziewczyny!

Kourtney, cass, AnnieLov, Agabtm lubią tę wiadomość

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha mam nadzieję że się dowiesz, ja jestem ciekawa czy mój gin dzisiaj potwierdzi słowa ostatniego lekarza

f2w3skjoxrbw67ni.png

• oldżi Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielov- najważniejsze, ze z Ignacym ok, ale sie strasznie uśmiałam ile rzeczy w międzyczasie załatwiłaś :) prze artystka!

AnnieLov lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !

Dorajna, my po to tu jesteśmy aby się wspierać, jakbyś chciała się wygadać zawsze służymy pomocą :* Mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

Kourtney nooo spora dziewczynka już :) Super !

AnnieLov super , że w szpitalu jest miła opieka :) W tych czasach o to ciężko... I cieszę się, że już w domku :)

Kourtney, AnnieLov lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov super że ok z Ignasiem i szybko Cię wypuścili :)

Teraz musicie uważać z mężem hehe ;)

AnnieLov lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

• beatas Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney, dzidzia juz wielka! Mój babelek mial polowe mniej:D niesamowite jak szybko w ciagu kilkunastu dni dziecko potrafi urosnąć! To było już połówkowe?

Annielov, świetnie, że już jesteście w domu i z Ignasiem wszystko w porządku:)

Dorjana, musisz wierzyć, w końcu mamy są bardzo silne! Wierzę, ze wszystko dobrze się skończy..

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatas wrote:
    Kourtney, dzidzia juz wielka! Mój babelek mial polowe mniej:D niesamowite jak szybko w ciagu kilkunastu dni dziecko potrafi urosnąć! To było już połówkowe?

Annielov, świetnie, że już jesteście w domu i z Ignasiem wszystko w porządku:)

Dorjana, musisz wierzyć, w końcu mamy są bardzo silne! Wierzę, ze wszystko dobrze się skończy..
    tak tak połówkowe, to byla juz dlugosc chl a nie crl, wiec moze dlatego stad taka roznica

• Repose Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney Jaki duuuzy bobas ^^
    Annielov najwazniejsze ze juz w domku :)
    Dorjan trzymaj sie miejmy nadzieje ze bedzie dobrze.

Dziewczyny jak sie obudzilam to mialam pepek na wierzchu o.o tak ze wypukly a nie wklesly.

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi juz Sarcia takie kopniaki daje ze az sie nie moge nadziwić

Repose, smerfetkaa, xpaulinax lubią tę wiadomość

• ansad Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koutney, ale duża córcia. Fajnie, że wszystko w porządku.
    Dorjana mam nadzieję, że wszystko jednak skończy się dobrze i będziesz miała dla nas same dobre wieści.
    AnnieLov cieszę się z dobrych wieści

Adaś ur. 07.05.2016
  • kirys Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana jesteśmy z Tobą! Musi Ci być bardzo ciężko, więc jak tylko czujesz potrzebę to pisz. Trzymam kciuki żeby jednak wszystko wyjaśniło się pozytywnie!

Kamenkaa i jak Twoje ciśnienie dzisiaj? Na obniżenie ciśnienie działa jeszcze sok z aronii, jak nie masz od kogo wziąć takiego zrobionego domowym sposobem, to poszukaj w sklepie ze zdrową żywnością.

Kourtney Twoja Sara to chyba rekordzistka - największy dzidziuś na naszym forum :-) Super, że wszystko dobrze! A jaka śliczna buźka <3

AnnieLove Ignaś to silny chłopiec, więc dobrze zniósł tą przygodę. Fajnie że znalazłaś dobry szpital i szkołę rodzenia.

Kuleczka kciuki za wizytę!

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
‹‹ 668 669 670 671 672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ