Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatas zadzwonić nie zaszkodzi a przynajmniej się dowiesz co i jak albo jakie dokumenty masz ze sobą zabrać
choć oni powinni się do lekarza Twojego zwrócić po dokumentacje a nie do Ciebie
Ja mam jeszcze od wczoraj budyń waniliowy na przekąskę z truskawkami mmmmbo też obiad ok 16
-
Pati, może się orientujesz, albo któraś z dzuewczyn.. Ja przed ciąża nigdy na l4 nie byłam, więc nie wiem ile do tyłu leksrz może wystawić zwolnienie? Bo następną wizytę mam po upływie terminu zwolnienia i nie wiem czy ginekolog na pewno wie, co robi:P
-
Pati_89 wrote:Z tym zusem to można osiwieć
w środę wystawiono mi następne L4 w czwartek zaniosła je księgowa do zusu a jeszcze dziś nie widnieje ono na moim koncie
ruuuuuła i z kolanem
Ja jem wszystko od pączków po schabowe
także spokojnie
-
beatas wrote:Pati, może się orientujesz, albo któraś z dzuewczyn.. Ja przed ciąża nigdy na l4 nie byłam, więc nie wiem ile do tyłu leksrz może wystawić zwolnienie? Bo następną wizytę mam po upływie terminu zwolnienia i nie wiem czy ginekolog na pewno wie, co robi:P
-
Pozazdroszcze polskich paczkow, sa takie dobre. Jeszcze w Katowicach otwarli paczkarnie z paczkami z chalwa, kukulka etc, sa cudowne. A tutaj nie ma takich zwyklych, tylko takie badziewne amerykanskie z dziurka, albo dmuchance z jablkiem lub wanilia. Mnie cos o dziwno dzisiaj ciagnie tylko do zdrowego jedzenia: na sniadanie serek ricotta, potem przekaska jogurt z musli, teraz obiadek rybka z marchewka i puree z ziemniakow, potem mam w planach banana
Za to wczoraj wcinalam ciastka z kremem etc
Helen lubi tę wiadomość
-
U nas w mieście jest najlepsza kawa mrożona pod słońcem
dziś basen z mężem a potem może da się namówić na mrożona
A oto dowód że najlepsze zabawy są w śniegu
Mój 6 miesięczny szczeniak który rośnie razem z moim brzuszkiem ( on jest z sierpnia a mój mały z września hehe
A tu w dniu adopcji
evus, Helen, Kawokado, Angela85, dais, kamenkaa, Repose, cass, fairy_tale, kirys, Kiki97, Paula1991, Helenucha Klucha, Madzik84, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Jestem po, tak szybko: z Ignasiem wszystko w porządku, ja: skierowanie na kolposkopię, jade teraz do apteki jakies globulki maja mi zrobic z antybiotykiem zeby doustnie nie brac na te bakterie, dalej l4, zelazo i acard. Napisze Wam wiecej z domu i nadribie co naskrobalyscie, i chwale sie, mam fofke w 3D, ciesze sie jak dziecko bo moja gin przyjmuje mnie na nfz takze takie rarytasy dzisiaj:-)
Helen, Pati_89, Kawokado, evus, Lila2703, cass, fairy_tale, Magda34, kirys, Helenucha Klucha, ansad, Agabtm, Madzik84 lubią tę wiadomość