Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen wrote:do tyłu o 3dni, tylko nalezy pamietac ze od daty wystawienia masz 7dni na dostarczenie go do Zus-u, wiec wtedy masz 4dni.
Czyli przykładowo jesli od 13.02 wystawi to wizyta moze byc 16.02? Bo nie wiem czy dzień wizyty też wliczają..
Dais, faktycznie zdrowo:D ja pilam kakao na śniadanie:p
Miluszka super! Czekamy na fote:)
Pati, slodziak z Twojeho pieska:) bedzie mial kogo Michas ujezdzac:DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 13:26
miluszka lubi tę wiadomość
-
Jej Pati jak ja bym chciala taka puchata kulke miec
Z moja alergia musze sie zadowolic yorkiem, maltanczykiem, pudlem, bichonem (ktory jest w sumie baardzo puchaty), portugalskim psem wodnym i moim ulubionym terrierem np sznaucerkiem
Mysle, ze jak juz sie zdecydujemy gdzie bedziemy mieszkac i zyc na dluzsza mete to sprawimy sobie psiaka
Miluszka dobrze ze wszystko w porzadku z malenstwem, teraz musisz zadbac o siebie
Bedzie dobrze i czekam na fotke jak dotrzesz do domu
OO znalazlam cos ciekawego : Labradoodle, bardzo spodobala mi sie ta rasa. Musze zapamiec na przyszloscWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 13:30
Kawokado, Madzik84, miluszka lubią tę wiadomość
-
My go niestety mamy na dworze bo mieszkamy jeszcze ze starszymi osobami i dla nich sam pies to kłopot a co dopiero w domu
ma swoje miejsce cieplutkie a nie chce tam siedzieć tylko buszować po podwórku
jakbym go w domu miała go bym chyba nie nadążyła sprzątać i naprawiać hehe taki chuligan z niego
cała wieś go zna bo stoi pod płotem i wszyscy go głaskają
każdy pyta ile za niego daliśmy i co to za rasa a to kundel
ale jak to szczeniak tylko by chciał się bawić i przytulać a ma już z 15 kg i na kolanach się nie mieści
już ich widzę z Michałkiem jak będą obaj broić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 13:35
dais lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny Jestem po badaniu...
Jadac na Badanie ciśnienie wysokie 150/85 ;( (może strach obawa) nie wiem.....
BAdanie ogolnie dobrze Usg wyszło ok i cała reszta również
Wyniki równiez dobre...
Na 100% potwierdził mi dzis dziewczynkę.
a co najdziwniejsze cisnienie u niego 117/75 .... aż sama byłam ździwiona ..
a to moja laseczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 13:41
Pati_89, Kawokado, evus, Lila2703, Helen, dais, Misia15, Repose, cass, fairy_tale, Magda34, oldżi, kirys, Kiki97, Helenucha Klucha, ansad, Madzik84, HoniKa89, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Pati, może się orientujesz, albo któraś z dzuewczyn.. Ja przed ciąża nigdy na l4 nie byłam, więc nie wiem ile do tyłu leksrz może wystawić zwolnienie? Bo następną wizytę mam po upływie terminu zwolnienia i nie wiem czy ginekolog na pewno wie, co robi:P
Może wystawić 3 dni wstecz. -
kamenkaa wrote:Witam Was dziewczyny Jestem po badaniu...
Jadać na Badanie ciśnienie wysokie 150/85 ;( (może strach obawa) nie wiem.....
Wyniki równiez dobre...
a to moja laseczka
Śliczna córeczka
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Jadać na Badanie ciśnienie wysokie 150/85 ;( (może strach obawa) nie wiem.....
Wyniki równiez dobre...
a to moja laseczka
Super dziewczynka!
Kamenka a może masz "walnięty" ciśnieniomierz? Bo to aż dziwne, ze u lekarza ciśnienie ok.. ja mam mega niskie, ale u lekarza zawsze "w normie" bo sie stresuje wizytąkamenkaa lubi tę wiadomość
-
no czesc Dziewczyny! kurcze, strasznie rozgadane towarzystwo
gratuluje udanych wizyt, ja sie zaraz tez zbieram na moja. mam nadzieje dostac skierowanie na usg polowkowe
kamenkaa, z cisnieniem nie ma zartow, uwazaj na siebie. mojej mamie z 5 razy leki zmieniali zanim zaczely dzialac, a skoki miala takie, ze musiala polozyc sie do szpitala i tam jej dobierali.Pati_89, cass lubią tę wiadomość
-
Jadac na Badanie ciśnienie wysokie 150/85 ;( (może strach obawa) nie wiem.....
Wyniki równiez dobre...
a to moja laseczka
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Kamenka super dziewczynka, ile juz ma cm? Moze faktycznie cos nie tak z cisnieniomierzem, bo chyba az tak sie nie stresowalas.
Psiak wydaje sie super slodki, jedyny i najwiekszy minus, cena to ok 2000 euro! Znalazlam jeszcze innego slodziaka: Pomsky- mieszanka szpica i huskiego, tez super sliczny, ale jeszcze drozszy bo ok 1000-3000 dolarow za sztuke i niedostepny ani w PL ani w Szwecji. Bede musiala sie w przyszlosci zadowolic sznaucerkiem
Sliczny kundelek, lubie je za wlasnie indywidualne charakterki.kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Miluszka Kamenka to super ze wszystko dobrze z maluszkami
Ja juz tez po mala ma 23cm
Wszystko ok jak na razie Aspégic mam brac do siodmego miesiaca.
A utylam 1 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 14:12
kamenkaa, dais, Kawokado, mmarzenak, kirys, Helenucha Klucha, Agabtm, miluszka lubią tę wiadomość
-
Pati_89,Kawokado dziewczyny chyba macie racje z tym cisnieniomierzem aż weznę zakupie nowy bo troche to dziwne że w ciaagu 30min cisnienie z 150 opadlo do tylu...
Jedynie mam Leukocyty w moczu ale nie jest az tak tragicznie dostalam jakis antybiotyk do wypicia i powinno być ok.
Dais mała ma 17cm waży ponad 150gram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 14:16
dais, Repose, Magda34, Kawokado, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Fotki nie nagral mi film z usg ale nie moge odtworzyc i kombinuje teraz 9 lutego chyba bede robila 3d to ogarne fotke
Mala akurat polykala wody plodowe jak bylo badanie
A bo ja tu o swojej wadze a o melej nic
mala ma 330 gramWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 14:20
kamenkaa, Kawokado, Kiki97, Helen, Helenucha Klucha, HoniKa89, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Einin w wiekszosci pisze, ze leki na alergie sa zabronione. Na pewno mozesz wypic wapno jakies 3 h przed kontaktem z kotami. Mozesz tez zapytac lekarza lub w aptece, moze beda cos wiedziec. Repose to kawal dziewuszki
To juz bylo polowkowe, tak? Cos wiecej Ci mowili? Jak ogarniesz filmik to moze mezowi uda sie zrobic jakiegos print screena i wrzucisz tutaj.
-
No to juz polowkowe on straaasznie duzo mowi Dais
o wszystkim opowiada ogladalismy nerki serduszko sluchalismy serduszka sprawdzal przeplywy mierzyl tam wszystko mala go kopnela ^^
Mowil ze jak urodzi sie chlopiec to zwroci mi za wszystkie wizyty podczas ciazy takze chyba wie co mowi i bedzie dziewczynka.
Mowil ze wszystko dobrze wiec kolejna wizyte robimy za miesiac ale ja stanowczo zaprotestowalam ze to za dlugo i mam za 3 tygodnie ^^ 9 luty kolejny raz zobacze coreczke ^^Pati_89, Kawokado, Helen, Helenucha Klucha, Madzik84, miluszka lubią tę wiadomość