Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co ja nie tyję ale mój mąż zaczął
i narzeka że jest glodny w pracy juz o 9 a kiedyś zawsze jadal o 11. On ma objawy ciąży!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:18
Repose, beatas, kirys, dais, Helenucha Klucha, Helen lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Beatas a tak wogóle to współczuję Ci tej kontroli w ZUS, oni są powaleni żeby kobiety w ciąży po komisjach ciągnąć, poszukaliby pieniędzy gdzie indziej.
Informacja o ciąży jest na zwolnieniu - kod choroby B.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:24
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
beatas wrote:Helen, pojade tam, niech się cieszą
a powiedz mi jeszcze, bo widzę, ze się się orientujesz czy przy wypisywaniu zwolnienia wstecz bierze się pod uwagę dzień wizyty? Tzn zwolnienie np od 13.02 moze byc wypisane 16.02? Czy musi byc jednak 15?
-
Miluszka super, że z Ignasiem wszystko w porządku. Czekam z niecierpliwością na fotkę
A z tymi aptekami to można się nieźle przejechać, różnice na lekach są nieraz bardzo duże. Jak macie jedną w mieście, która robi leki, to pewnie sobie monopol narzuca i dyktuje ceny.
Kamenkaa śliczną masz laseczkę i najważniejsze, że wszystko z nią okA z tym ciśnieniem, to faktycznie dziwna sprawa, może pożycz od kogoś i zmierz w tym samym czasie swoim i tym drugim, to się okaże czy Twój popsuty...
Repose gratuluję udanej wizyty połówkowejDuża już ta Twoja córa, a Tobie nie dużo przybyło!
Einin od początku ciąży odstawiłam leki na alergię i przerwałam odczulanie. Mam alergię głównie na roztocza, więc teraz w sezonie grzewczym jest najgorzej, ale powiem Ci, że czuję się ok, w jeden dzień mam większy katar, głównie rano, w inny prawie wogóle. Mówią, że w ciąży organizm inaczej funkcjonuje i mniej reaguje na alergen.
Pati_89 słodki ten Twój psiak. A jak się wabi?
kamenkaa, miluszka lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Dzięki dziewczyny! Potrzebuję właśnie zwolnienie od 13.02 i zastanawiałam się kiedy najlepiej iść na wizytę! Wstępnie jestem na 16.02, ale przestraszyłam się, ze może to o jeden dzien za pozno, zeby potem znowu akcji nie było... Dla pewnosci zadzwonie jutro na tą infolinie..
Helen piękny brzusio!
Helenuchna, ja bym mogła pepsi pić litrami:( -
Helen śliczny domek
Hihi mój jest o wiele mniej kształtny
W pierwszej ciąży był wiele bardziej ciążowy
O proszę :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b094ca6e77c1.jpg
Repose Ty małpo, tylko 1 kg przybrałaś??Super że połówkowe ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:54
evus, dais, kirys, Helenucha Klucha, Lila2703, fairy_tale, Madzik84, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Helen śliczny domek
Hihi mój jest o wiele mniej kształtny
W pierwszej ciąży był wiele bardziej ciążowy
O proszę :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b094ca6e77c1.jpg
Repose Ty małpo, tylko 1 kg przybrałaś??Super że połówkowe ok
-
hej. troche nadrobilam Was.
Jednak zlapalam jakiegos wirusa i tak sobie przypomnialam ze maz mial w niedziele biegunkę, a ja do 2 w nocy sie meczylam i pozniej tez jakos zle mi sie spało.
Mięty nie mialam w domu wiec dzis dopiero wypiłam bo poszlam do szpitala po skierowanie. Nigdy w zyciu już nie pójdę do ginka na nfz 4 godz. czekania w kolejce masakra, spóźnił sie 2 godz., i jeszcze poszedł na oddział na sekunde ktora trwala 50 min. Wysiedzialam sie jak ta głupia z bolacym brzuchem, blada jak sciana ehh, ale skierowanie na pokowkowe jest.
Dodatkowo bylam u położnej bo tak sie miałam zgłosić pogadalam z nia troche, pytalam o szkole rodzenia ale mówi ze to raczej nje dojdzie do skutku malo chętnych jest, a tu co chwile jakas baba w ciazy w przychodzi ehhh.
Dzisiaj tylko sucharkami sie zajadam. -
Pati ale piekny psiurek
słodkości
Ja jestem ciekawa jak to będzie z psem i dzieckiem hehe takim bobaskiem.
Aaaaa odebrałam dzisiaj wczorzjsze wyniki z moczu i sie chyba okazuje ze jednak źle pobieralam ze jednak trzeba sie przemyć przed oddaniem bo wyszło mi teraz 25/ul tych leukocytow a norma dla ciężarnej to 20 wiec jeszczd furagine pobiore i moze w koncu całkiem znikną
Śliczne maluszki i gratuluje udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:26
-
Helenucha Klucha wrote:A ja o dziwo, pierwszy raz od wielu miesięcy napiłam się coli... Miałam straszną ochotę ale zapomniałam jakie to obrzydliwe
Gratuluję pięknych i zdrowych maluszków
Jej mnie tez tak bierze na ta cole że masakra może ze 2tygodnie temu wypiłam dość tej coli mniam uwielbiam ale wiem ze nie można przesadzic