Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kuleczka777 wrote:
Moja to sie boi dzieci nie wiem dlaczego, jest strachliwa ogólnie.
Ja czytalam żeby dac psu przed narodzinami np. pieluszkę czy ciuszek wyprany w bobaskowym proszku albo mąż jak bedzie jechac do domu po narodzinach dziecka zeby wziął pieluszkę pachnąca bobaskiemNo i jak przyjedziemy do domu ze szpitala z maluchem, to dać go pieskowi do powąchania, żeby się zapoznał
A i rak największa zabawa będzie z maskotkami, co jest czyje -
fairy_tale wrote:To też
No i jak przyjedziemy do domu ze szpitala z maluchem, to dać go pieskowi do powąchania, żeby się zapoznał
A i rak największa zabawa będzie z maskotkami, co jest czyjeczasem obaj śpią w legowisku a pies zadowolony bo zawsze mu się coś dostanie do jedzenia jakieś ciasteczko czy paluszek
fairy_tale lubi tę wiadomość
-
mmarzenak wrote:No juz po wizycie:) Lilka zostala Lilka:) Najwazniejsze ze zdrowa,serduszko bilo 152. Wazy 326g i mierzy ok. 20cm. Jestem bardzo szczesliwa. Jutro wrzuce fotke.
Gratulacje! Czekamy na zdjęcia Lilusimmarzenak lubi tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Pati_89 wrote:Kuzynka ma Yorka parę lat już a mały ma 1,5 roku i dzielą się wszystkim
czasem obaj śpią w legowisku a pies zadowolony bo zawsze mu się coś dostanie do jedzenia jakieś ciasteczko czy paluszek
-
mmarzenak super gratulacje
Pati fajne imię, nasza to Tosiajest ala yorkiem a jej synuś jest u mojej mamy to juz wogole mieszanka nieziemska jest.
Hahah no z zabawkami bedzie zabawa, moja lubi odgryzac miskom wszystko co plastikowe, a slodkosci to uwielbiammarzenak, fairy_tale lubią tę wiadomość
-
Ja to nie wiem czy nie będę musiała się kota pozbyć.. Agresor z niego straszny. Miziasz go za uchem, mruczy i nagle przestaje się mu podobać i gryzie i drapie. Ciągle jestem podrapana. Jedno drapnięcie mojego dziecka i zostanie skrócony o głowę.
Kot teściowej jest cierpliwy. Byl juz puczony ogromnie, ubierany i wożony w wózeczku dla lalekmój by nie pozwolił na żadną z tych rzeczy
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
kuleczka777 wrote:Ja czytalam żeby dac psu przed narodzinami np. pieluszkę czy ciuszek wyprany w bobaskowym proszku albo mąż jak bedzie jechac do domu po narodzinach dziecka zeby wziął pieluszkę pachnąca bobaskiem
Najlepiej pachnącą siuśkami - serio, serio
My mamy owczarka niemieckiego i też ciekawi jesteśmy jaka będzie reakcja. Pies od początku był na szkoleniu, teraz też na chwilę wpadliśmy na zajęcia i pewnie pochodzimy jeszcze krótko przed porodem. Dużo moich znajomych pooddawało psy, bo po prostu nie chciało im się z psami pracować. Ja absolutnie tego nie rozważam, ale też obawiam się jaka będzie reakcja - trza być na wszystko przygotowanym
fairy_tale, Madzik84, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki chciałam Wam się pochwalić i dopisać moją córcię. Dziś miałam ponadprogramowo usg i będzie dziewczynka
Paula222, Pati_89, Helenucha Klucha, Bomblica, Kawokado, kamenkaa, Magda34, Helen, myszaaa, Paula1991, Lila2703, fairy_tale, kirys, Misia15, Madzik84, ansad, Kourtney lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
beatas wrote:Pola gratuluje! Teraz zaczyna się wysyp dziewczynek<3
Kawokado, mi się po prostu nie chce spać;/
nie jestes sama tez mam ten problem spalam po południu do 18 teraz masakrahehehe
A co najlepsze kochana ciśnienie mi sie normuje 120/70:)Magda34, Helen, kirys lubią tę wiadomość