Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja dziś spałam jak miś
Oddelegowalam męża do pracy i dalej idę luluweszłam na chwilę na forum a tam 22 tc i 6 miesiąc !!! Szok
na plusie 5 kg brzusio wybił trochę aczkolwiek rano jest malutki a wieczorem to już całkiem całkiem
Gratuluję udanych wizyt !Helenucha Klucha, Helen, Abra lubią tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:Gratulacje! Wybraliście już imię?
Jak nam się nic nie zmieni, to będzie AleksandraHelenucha Klucha, Kawokado lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Pola gratulacje
Ja nie wiem jak mozna sie pozbyć zwierzęcia. Dla mnie moja Tosia to jak czlonek rodziny taki psi maluch
Ja dzisiaj wyspana padlam jak kawka po ostatniej nocy nieprzespanejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:15
-
My mamy 2 kotki, które w poprzednich wcieleniach były wampirami ale tez nie wyobrażam sobie bez nich życia i postaram się zrobić wszystko żeby nastąpiła obustronna akceptacja
Annielov- ja sie zakochałam w Twoim brzusiu! Prezentuj go dumnie! A jak widać Ignaś nie lubi ciasnotyAnnieLov lubi tę wiadomość
-
Pola gratulacje córeczki
Annie słodki brzuszekjak Ignaś rośnie to brzuszek też musi
Czekam na obiecane wczoraj fotki
My po basenie byliśmy u rodziców na meczu. W domu szybki prysznic i padłamale spałam jak suseł
w sumie to nadal jestem w łóżku bo tu tak cieplutko
Wczoraj miałam z mamą pierwszy zgrzyt na temat okrywania dziecka do snu i już wiem że to będzie ciężka przeprawaAnnieLov, Pola7 lubią tę wiadomość
-
cass wrote:Pola7 gratki! Tez walczę w domu o imię Aleksandra. Ale mąż uparty w tej kwestii jak nie wiem co... Jedyne rozwiązanie - siusiak na kolejnym usg
a jak się pojawi siusiak to będzie Aleksander czy wybierzecie coś innego?
AnnieLove piękny domek dla Ignasia! Powodzenia na sesjiAnnieLov lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Pati_89 wrote:Mypo basenie byliśmy u rodziców na meczu. W domu szybki prysznic i padłam
ale spałam jak suseł
w sumie to nadal jestem w łóżku bo tu tak cieplutko
Wczoraj miałam z mamą pierwszy zgrzyt na temat okrywania dziecka do snu i już wiem że to będzie ciężka przeprawa
oj zazdroszczę tego wylegiwania się w łóżkuja od 6:00 na nogach biegam za dzieciakami...
A jaką propozycję ma Twoja mama?
Mały Ryś -
Helenucha Klucha wrote:a jak się pojawi siusiak to będzie Aleksander czy wybierzecie coś innego?
Będzie Bartosz! Bo Tomasz i Maciej zajęte
Helenucha, czy ja dobrze pamiętam, że Ty w żłobku pracujesz? Czy może to o przedszkole chodziło? -
Helenucha Klucha wrote:oj zazdroszczę tego wylegiwania się w łóżku
ja od 6:00 na nogach biegam za dzieciakami...
A jaką propozycję ma Twoja mama?a ja jej mówię po co nam w lecie kołderka? To że tobie jest ciepło to nie znaczy że dziecku jest
-
AnnieLov ale masz piękny brzuszek tzn. Ignaś ma piękny domek
Mam pytanie jak miałyście wymioty w pierwszym trymestrze to bolały Was mięśnie brzucha od tego ??
AnnieLov gratuluję przyszłej sesjiTylko żebyś Ty czasem nie urodziła przy foceniu tego wydarzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 09:52
AnnieLov lubi tę wiadomość