Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Annelov, masz ogromny brzuszek!! Ale to słodkie<3 podobno w drugiej ciazy szybciej rośnie;) u mnie prawie nie widać, mąż się martwi, że pewnie mało jem i dzidziuś ma ciasno:D
Oby ten poród nie zaczął się w nocy, bo jak Ty biedna dasz radę.. W każdym razie trzymam za Ciebie kciuki;)
Miluszka, dzieci się jeszcze nie urodziły, a już nas tyle kosztują
Pati,ja się rad mamy nie boję, bo ona z tych "niewtrącających"ale z teściową będzie ciężej, bo małej jeszcze na świecie nie ma, a już krytykuje, że huśtawkę kupiłam, a nie powinno się uczyć bujania dziecko, będzie przez to rozbawione, itp:D ale ja sie nie mam zamiaru tym przejmować
U mnie jeszcze nie ma takich kulek:( pupki mi nie pokazuje;P
Dopiero wstałam, ale zasnęłam dopiero o 2 w nocy!
miluszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dostałyście już skierowanie na test tolerancji glukozy? Ja wczoraj dostałam, kupiłam glukozę i teraz tak się zastanawiam w jakiej ilości wody to trzeba rozpuścić i czy wodę muszę mieć swoją czy powinny mieć w laboratorium?
-
Kuleczka wlasnie uciskam bo ja straszna panikara jestem i nienawidze krwi wczoraj jak mi pobierala to slyszalam jak krew splywala do probowki myslalam ze zwymiotuje
blee moze to troche moja wina bo ja sie spinam strasznie na pobieraniu.
-
Mniam! Uwielbiam ogórkową
A miejsce po pobraniu krwi rzeczywiście trzeba dosyć długo uciskać.
Lilka jest prześliczna! Mam nadzieję że na jutrzejszej wizycie też zobaczę mojego malucha w takiej wersji.mmarzenak, AnnieLov lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Repose, albo masz wyjątkowo nieumiejętną laborantkę.. Ja tylko raz tak miałam, jak wredna baba mnie kłuła..
Miluszka, weź tylko glukozę, w laboratorium Ci to rozpuszcząnie musisz mieć swojej wody, ale ostrzegam, że duuużo tego trzeba wypić: D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:22
Repose, miluszka lubią tę wiadomość
-
Witam witam:)
Piękne te brzuszku małe i dużedzieciątka przeurocze
U nas w poniedziałek na izbie przyjęć do szpitala okazało się że rozbójnik w brzuchu jest mężczyznąz czego baaaardzo się cieszymy
Pati nasz szkrab też chyba dupke nam pokazujebeatas, Lila2703, Helenucha Klucha, kirys, Repose, fairy_tale, Helen, Madzik84, Kawokado, Misia15, Paula1991, evus, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Zaraz postaram sie was nadrobic. Poki co pisze, ze jestem po USG. Nasz maly MEZCZYZNA rozwija sie prawidlowo, serduszko bilo poprawnie, paluszki, nozki, stopki, narzady wewnetrzne w porzadku. Polozna sprawdzala wszystko dokladnie i wyglada na to, ze bedziemy miec zdrowiutkiego chlopaczka, czyli drugi chlopak nam sie szykuje. To znaczy, ze bede musiala dokupic nowy kapturek do wozka, bo ten co mamy jest rozowy
, ale przynajmniej mam spory zapas ubran
Az sie boje wyobrazic co sie bedzie dzialo jak oboje beda starsi, biedna ja jedyna baba w domu i 3 chlopow
Przez cale USG maly pil wody plodowe i lezal sobie na swoich rekach pod glowka, relaksujac sieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:43
beatas, JennyXS, Helenucha Klucha, kirys, mmarzenak, Repose, oldżi, fairy_tale, Helen, Madzik84, Kawokado, Misia15, cass, Paula1991, evus, Kourtney lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Dziewczyny dostałyście już skierowanie na test tolerancji glukozy? Ja wczoraj dostałam, kupiłam glukozę i teraz tak się zastanawiam w jakiej ilości wody to trzeba rozpuścić i czy wodę muszę mieć swoją czy powinny mieć w laboratorium?
-
Repose wrote:Kuleczka wlasnie uciskam bo ja straszna panikara jestem i nienawidze krwi wczoraj jak mi pobierala to slyszalam jak krew splywala do probowki myslalam ze zwymiotuje
blee moze to troche moja wina bo ja sie spinam strasznie na pobieraniu.
Repose lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Dais, to Olaf będzie miał braciszka;) ale z dziewczynką macie jeszcze szanse - do 3 razy sztuka:P
Jenny, gratuluje!
Mmarzenak, ja czytałam w laboratorium,że trzeba kupić w aptece swoją... Nie wiem jak jest na nfz..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:30
JennyXS lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Dostałam fajną płytę od położnej. "Poradnik na początek to co najważniejsze o ciąży, porodzie i połogu"
Dużo rzeczy w pdf jest więc jak któraś by chciała mogę poprzesyłać na mailaWysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, jak przyjmiesz, to podam Ci adres mailowy.
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!