Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kirys wrote:
Kamenkaa śliczną masz laseczkę i najważniejsze, że wszystko z nią okA z tym ciśnieniem, to faktycznie dziwna sprawa, może pożycz od kogoś i zmierz w tym samym czasie swoim i tym drugim, to się okaże czy Twój popsuty...
=
Oj tak tez zrobie obecnie jak mierze pokazuje 130 wiec chyba cos nie tak bo czuje sie ogolnie dobrze... -
Kamenkaa ty uwazaj na to ciśnienie bo mi dziś polozna mówiła ze przez za wysokie ciśnienie mozna wcześniej urodzić, nie zebym Cie straszyla tylko pisze to co sie dzis dowiedzialam
Kurcze u nas w nocy ma być - 18 stopni bryyyyy
Beatas nigdy tego nie robiłam i zawsze ok wychodzily a tu nagle zle i zle i coraz gorzej. A zanim bym sie rano podmyla to bym sie posikala chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:49
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Ja też się nigdy nie podmywałam i oddawałam do badań pierwszy strumień, zawsze było wszystko dobrze. Ciekawe czy to rzeczywiście robi różnicę. Ja odkąd jestem w ciąży, nie mogę nawet patrzeć na słodkie... Raz przed usg wcisnęłam w siebie nutelle żeby maluch się trochę poruszał, no i dziś ta cola. A macie od gazowanego wzdęcia? Bo ja się tego bałam, ale na razie nic się nie dzieje.
Mały Ryś -
Pati_89, Bombiolca, Helen, Paula222 super macie brzuszki
Miluszka na pewno wyglądasz super nie martw się bo włosy szybko zodrosną
Miluszka super z Ignasiem wszystko jest supera teraz ty musisz o siebie zadbać trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Dais ja jestem teraz ciapa numer jeden wszystko leci mi z rąk i ogólnie nic mi nie wychodziale traktuje to z przymrużeniem oka
Kamenkaa piękna dziewczynkagratuluję
Pilnuj kochana tego ciśnienia i trzymam kciuki żeby się wszystko ustabilizowalo
Repose gratuluję dobrych wieścimalutko utylas super
Dziewczyny nadgonić Was to nie lada wyczyn
kamenkaa, Helen lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
kuleczka777 wrote:
Ja jestem ciekawa jak to będzie z psem i dzieckiem hehe takim bobaskiem.
Mamy pieska przygarniętego 1,5 roku temu. Nie znamy jego stosunku do dzieci, co więcej piesek wkrótce straci "swój" pokój i jedno z łóżek, na których śpi zostanie wywalone na rzecz łóżeczka dziecięcego. Więc totalna rewolucja w życiu zwierzaka. Są w necie artykuły o tym, jak przygotować psa na pojawienie się nowego członka rodziny. Jedną z ciekawszych rad jest puszczanie psu przed narodzinami dziecka dźwięków wydawanych przez niemowlęta, żeby się z nimi oswajał -
beatas wrote:Magda, dopiero na koniec stycznia mnie zaprosili:P
Kamenka, na pewno masz coś z cisnieniomierzem, bo u lekarza to z nerwów jeszcze powinno Ci się podnieść, a nie aż taki spadek... Śliczna córeczka:)
Repose, niewiele przytyłaś! Super, że maleństwo zdrowe:)
Czyli jeszcze masz troche czasu do tej "fajnej" wizytyZobaczymy co bedzie ze mną
Magda34
-
piekne macie te brzuszki
Moja to sie boi dzieci nie wiem dlaczego, jest strachliwa ogólnie.
Ja czytalam żeby dac psu przed narodzinami np. pieluszkę czy ciuszek wyprany w bobaskowym proszku albo mąż jak bedzie jechac do domu po narodzinach dziecka zeby wziął pieluszkę pachnąca bobaskiemfairy_tale lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Kamenkaa ty uwazaj na to ciśnienie bo mi dziś polozna mówiła ze przez za wysokie ciśnienie mozna wcześniej urodzić, nie zebym Cie straszyla tylko pisze to co sie dzis dowiedzialam
K
Wiem wiem kochana ..jestem pod stała opieką jak narazie cisnienie 127/75 wiec ok ..
Oby tak dalej musze sie stawiać co 2tyg o lekarza ze wzgledu na to i mierzyc co chwilke cisnienie. Wiec jestem ostrożna co do tego .
Mam nadzieje ze bedzie dobrze...Helen lubi tę wiadomość
-
No juz po wizycie:) Lilka zostala Lilka:) Najwazniejsze ze zdrowa,serduszko bilo 152. Wazy 326g i mierzy ok. 20cm. Jestem bardzo szczesliwa. Jutro wrzuce fotke.
fairy_tale, Pati_89, Repose, Bomblica, beatas, Misia15, aneczka2015, Helenucha Klucha, Madzik84, Kawokado, cass, Paula222, kamenkaa, kirys, Helen, Lila2703, Agabtm, dais, ansad, Kourtney lubią tę wiadomość