Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamenkaa wrote:Pati_89,Kawokado dziewczyny chyba macie racje z tym cisnieniomierzem aż weznę zakupie nowy bo troche to dziwne że w ciaagu 30min cisnienie z 150 opadlo do tylu...
Jedynie mam Leukocyty w moczu ale nie jest az tak tragicznie dostalam jakis antybiotyk do wypicia i powinno być ok.
Dais mała ma 17cm waży ponad 150gram
Napewno ten cisnieniomierz masz zje.....Tylko niepotrzebnie naraził Cię na stres
Najważniejsze, że malutka ładnie rośnie i przybiera na wadze
kamenkaa lubi tę wiadomość
Magda34
-
beatas wrote:Tak, wezwali mnie na badanie przez orzecznika.. Mam nadzieję, ze badania ginekologicznego nie przeprowadzi!
O kurcze, to pewnie mnie też wezwą, bo dzwoniłam wczoraj zapytać co z moim zasiłkiem i mi powiedzieli, że mam zadzwonić w przyszłym tygodniu się dowiedzieć kiedy będzie decyzja. Paranoja!!! A kiedy masz tam być?Magda34
-
Repose pozazdroscic, ja zobacze malenstwo jutro a nastepny raz prawdopdobnie po porodzie
Nie ma juz zadnego USG po drodze, chyba ze bede chciala sie wybrac do Sztokholmu (100 km) i zaplacic spooroo za prywatna wizyte, wiec mysle, ze wytrzymam
Takze, jutro mam jedyna szanse dowiedziec sie plec
Repose lubi tę wiadomość
-
Jesu Dais trzymam kciuki zeby sie udalo !
Nie mozesz miec takiego pecha na pewno cos wypatrzy.
Dopiero po porodzie?!
To co on na reszcie wizyt bedzie robil?
Mala ma dlugosc stopki 35mm nie za duze te stopy? :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:02
-
Magda, dopiero na koniec stycznia mnie zaprosili:P
Kamenka, na pewno masz coś z cisnieniomierzem, bo u lekarza to z nerwów jeszcze powinno Ci się podnieść, a nie aż taki spadek... Śliczna córeczka:)
Repose, niewiele przytyłaś! Super, że maleństwo zdrowe:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:25
Repose, kamenkaa, Magda34 lubią tę wiadomość
-
Kochane nadrobię Was dopiero wieczorem, byłam w aptece i okazuje się że lek który mają mi zrobić farmaceuci będzie kosztował mnie 170 zł bo ampicylina nie jest refundowana i 100%, mąż pojechał odebrać tę receptę, będę dzwonić do innych aptek w innym mieście bo tu tylko jedna apteka robi leki w jałowych warunkach, powiem Wam że nie wiem czy to takie zdzierstwo czy serio ten lek tyle kosztuje, tu jakoś wszystko jest 2x droższe niż innych miastach, już raz taka sytuacja była z notariuszem, 200% ceny przy zakupie domu, także wolę sprawdzić
w razie czego przejedziemy jak okaże się że niższa cena!
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Piękne dzieciaczki, śliczne pieski. Ja mam tylko grubego kota
Wróciłam z zakupów.przez Was kupiłam 4 pączki, batonów nie liczę nawet, dramat. Normalnie jakbym w jakiś amok wpadla z tymi słodyczami. Kupiłam pizze mrożoną bo uznalam ze raz sie nie otruje jak taką zjem, a robic mi się nie chce
Kupiłam tez dżinsy ciążowe - 140zl.. A podobno w Czechowicach taniej niż w Bielskucóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bombolica mi sie zdarza jesc tylko mrozona pizze
Mam nadzieje, ze to nie jest az takie swinstwo. Ogolnie staram sie unikac, ale czasem mnie napadnie. Widze, ze poszalalas
Repose tutaj polozna wszystko robi, a USG ma sie jedna na cala ciaze w szpitalu, bo lekarze nie maja sprzetu do USG przez brzuch. Mialam dodatkowo wizyte bo doplacilam za genetyczne, ale tak jak sie pytalam i poloznej, ludzi i lekarzy to nikt USG nie wykonuje przez brzuch w gabinetach. Uppsala to glownie studenci, wiec moze dlatego zapotrzebowanie mniejsze niz np w Sztokholmie. Ja mocno licze ze sie dowiem jutro, bo kolejna osoba chodzi juz w zaawansowanej ciazy i plci nie zna, to juz daje 3 nieznajace na 4 ciezarne/juz po porodzie, ktore znam! 35 mm to chyba nie jest duzo, nie wiem jak takie maluszki maja stopki, a btw. niewiele przytylas, prawie nic
-
a mi własnie sąsiadka przyniosła pączka!!! Specjalnnie dla mnie wracając z pracy wstąpiła do cukierni, bo widziała, ze na fb dodałam posta, ze jestem gotowa zabić za pączka ;P normalnie anioł nie kobieta! Poszłabym sama do sklepu, ale do najbliższego mam 4km i zero pewności, że mają pączki
Chyba jednak trzeba będzie kupić samochódPati_89, Helenucha Klucha, Madzik84, dais, HoniKa89, miluszka lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Magda, dopiero na koniec stycznia mnie zaprosili:P
Kamenka, na pewno masz coś z cisnieniomierzem, bo u lekarza to z nerwów jeszcze powinno Ci się podnieść, a nie aż taki spadek... Śliczna córeczka:)
Repose, niewiele przytyłaś! Super, że maleństwo zdrowe:)
uzupełnien przy kwotach
wiec polecamw koncu sie dzięki temu można trochę uspokoić.
a dziwne ze u ciebie nie widzą ze to zwolnienie ciązowe, bo przeciez pieczątka jest ginekologai poradni
-
Gratuluje udanych wizyt
Dais fajny ten labradoodle ja mam labradora i to na prawdę cudowne psy
A ja dzisiaj miałam mega ochotę na śledzie i makrele więc pojechalam z mężem na zakupy i już pojadlamteraz poprawiam michalkami
kamenkaa lubi tę wiadomość