Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy wy tez jestescie takie ciapowate? Odkad tygodnia wszystko leci mi z rak, stluklam juz szklanke, pokrywke i zepsulam shaker i robot kuchenny. Teraz otwieralam jogurt z musli i cale musli wyladowalo na mnie, biurku i na ziemi...
Repose, beatas, Kawokado lubią tę wiadomość
-
dais wrote:Czy wy tez jestescie takie ciapowate? Odkad tygodnia wszystko leci mi z rak, stluklam juz szklanke, pokrywke i zepsulam shaker i robot kuchenny. Teraz otwieralam jogurt z musli i cale musli wyladowalo na mnie, biurku i na ziemi...
Bomblica lubi tę wiadomość
-
Hehe Dais mi się tak zdarzało i przed ciąża teraz to co chwila się gdzieś uderzę
My próbujemy z mężem"złapać" Michałkależę wieczorem z odkrytym brzuchem i pukam do niego i mówię po minucie ciszy czuję jak mnie ciśnie patrzę a tam codzien to większa kulka
a mężowi to pokazuje na migi bo jak się odezwę to myk i nie ma
Myślę że mężowie muszą trochę więcej sie odzywać no bo jak ich nie ma caly dzień to skąd mały ma wiedzieć że to tata
A to mój mały brzusio dziś z rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 11:06
dais, miluszka, evus, Kawokado, kirys, fairy_tale, Lila2703, Helenucha Klucha, cass, Magda34, Paula1991, ansad, Dorjana, Madzik84, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Pati sliczny okragluszek, mozesz juz dumnie go prezentowac. Ja dzis ubralam sukienke odcinana pod biustem i slicznie zaznacza brzuszek ciazowy
Miluszka oby tym razem dali Ci cos skuteczniejszego jak maja posiew to moze dadza Ci antybiotyk specjalnie na ten rodzaj bakterii a nie jakis ogolny. Powinien szybciej pomoc i byc skuteczniejszy. Udanej wizyty
Jak bedziesz miala jakies zdjecie to sie pochwal.
miluszka lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę Wam że czujecie juz ruchy.. U mnie cisza i juz się martwię czy wszystko ok a gdzie tam do wizyty!
Mój brzuchol
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37f249e075f1.jpgevus, dais, fairy_tale, Helenucha Klucha, Magda34, kirys, Dorjana, Madzik84, xpaulinax lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica wrote:Zazdroszczę Wam że czujecie juz ruchy.. U mnie cisza i juz się martwię czy wszystko ok a gdzie tam do wizyty!
Mój brzuchol
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37f249e075f1.jpg -
beatas wrote:Tak, wezwali mnie na badanie przez orzecznika.. Mam nadzieję, ze badania ginekologicznego nie przeprowadzi!
Miluszka, trzymam kciuki za wizytę!po prostu oni nie sprawdzili a tam też cię nie zbadają no bo bez przesady żeby w zusie ginekolog był hehe
-
Pati_89 wrote:Bomblica śliczny brzusio :)ale najlepsze są te rozpięte spodnie
a wiesz gdzie masz łożysko? Może dlatego nie czujesz
nawet zapytać
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
dais wrote:Czy wy tez jestescie takie ciapowate? Odkad tygodnia wszystko leci mi z rak, stluklam juz szklanke, pokrywke i zepsulam shaker i robot kuchenny. Teraz otwieralam jogurt z musli i cale musli wyladowalo na mnie, biurku i na ziemi...
oj tak... wczoraj gotując rosół wsadziłam dwa razy palec do wrzątkunie pytajcie jak to zrobiłam nie mam pojęcia...