Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kirys wrote:O ja! Takie włosy to marzenie
Nie mów że masz gęste i czarne, jak Twój avatar, bo już wogóle odpłynę.
Kirys jasny brąza gęste to byly przed ciążą. Teraz mam 1/3 mniej włosów bo mi na początku okropnie wypadały. Teraz jest trochę lepiej pod tym względem
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
cass wrote:I jak, i jak?
ma szczęście 29 idę do kliniki w której będę rodzić, a tam kobiety traktują odpowiednio uważnie.
Nawet nie wiem jaki młody jest już duży, wiem tylko, że jest spoko.
Ciśnienie, szyjka i tym podobne w normie. Przytyłam już kilogram u trochę, także wazę 50,7.
Nawet zdjęcia nie dostałam buuhuhuhu.:p
Niech ich zjedzą robale. :pKawokado, Repose, kirys, Madzik84, dais, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoldżi wrote:Ja niestety przed ciążą miałam dużą nadwagę, więc nie dopuszczam nawet do myśli wszystkich zachcianek, bo chciałabym jak najmniej przytyć. Póki co od lata zrzuciłam 10 kg i żaden z kg nie wrócił
Ja całe życie mialam ndwage przy wzroście 160 wazylam 64kg. Jak przyjechalam do DE schudlam do 56 byłam w siódmym niebie,po poronieniu w kwietniu przytylam do 68 REKORD i waga została niestety,uwazam co jem ale czasami zachcianka ciążowa jest silniejsza;(
Po porodzie jaak tylko poczuje się na siłach zacznę ćwiczyć i jesli natura pozwoli będę karmić przez jakiś czas piersia to dzidzia troszkę też wyciągnie:)
Narazie przytylam niecałe dwa kiloWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 20:33
-
Repose wrote:Oldzi a przyblizysz troszke jak to zrobilas?
raczej jadłam zdrowo, chociaż pozwalałam sobie na rożne świństwa i jako maniaczka słodkości je ograniczyłam, jadłam tylko słodkie w niedziele a w tygodniu choćby skały srały nie tykałam
najgorzej było jak w pracy były co chwile jakieś okazje a ja tylko patrzyłam
Repose, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Einin, ach widzisz, tak to jest czasem z tymi dziadami. No tak trudno zrozumieć im, ze się człowiek jara - mogliby dać troche popatrzeć...
Ale najważniejsze, ze wszystko cacy. Do połówkowego zleci
A waga pięknie! Brzuszek widac? Ja jeszcze w święta mówiłam, ze plasko a teraz... Noo, ukryć juz się nie da
Einin lubi tę wiadomość
-
Kamenka nie martw się!
Kurcze, wiem, że łatwo napisać, ale nerwy mogą tylko zaszkodzić...
mmarzenak! Gdzie ty masz ten brzuszek? Ja to przy tobie już jak słońCzuje się jak mama kaczka
mam wrażenie, że jak chodzę to kołyszę się na boki
Edith jaki przystojniak!
Miluszka zazdroszczę fryzjeramoje włosy, które zawsze pięknie się układały same z siebie, w ciąży oszalały i w ogóle nie chcą współpracować
Już od jakiegoś czasu myślę, zeby coś z nimi zrobić, ale ciągle źle się czuję i nie mogę za siebie zabrać
brwi to kosmetyczki od półroku nie widziały! Dramat po prostu
Próbowałam jakoś okiełznać włosy przed sobotnim balem to myślałam, że się zapłaczę
Kuleczka mnie też przeraża to czekanie na glukozę... na szczęście moja babcia mieszka rzut beretem od punktu pobrań to może pozwolą mi wyjść? Bo siedzieć tam tyle godzin.... makabra!
Zazdroszcze wam tych małych brzuszków! Ja niby tylko 0,4kg na plusie od początku ciąży (2,6kg na plusie licząc od najniższej wagi w ciąży), a wyglądam jak hipekW sobotę na imprezie panie sprzątaczki specjalnie dla mnie otworzyły trzecią kabinę w toalecie żebym nie stała i nie czekała
normalnie aż mi głupio było...
Mąż mówi, że to nie mieszkanko tylko Kuba MansionPępek na szczęscie jeszcze głęboki i nie widać zeby chciał się wypychać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49a2e986c0fa.jpg
Wykorzystałam dzień w 300% posprzątałam całą chatę, rozebrałam choinkę (dopiero teraz, bo w ogóle się nie sypała i było mi szkoda...), ugotowałam rosół po prostu wreszcie odżyłam
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytujące!
Agabtm, Madzik84, mmarzenak, Magda34, kamenkaa, kirys, dais, Repose, Helen, Lila2703, xpaulinax, evus lubią tę wiadomość
-
Kawokado, mmarzenak, śliczne brzuszki:-)
Kawo, nie ma czego zazdrościć, umyłam włosy, wcale się nie układają, grzywka nierówno, rzeczywiście za krótko, twarz mam jak balon. wieczór przeryczany. Dopiero dotarło do mnie że dałam sobie obciąć włosy które zapuszczałam kilka latwściekła jestem na siebie bo u tej fryzjerki byłam pierwszy raz z polecenia, swoją mam 60 km stąd, w rodzinnym miescie a chciałam sobie ułatwić,żeby nie jezdzic:-( no i mam za swoje
-
Kiki97 wrote:Ja całe życie mialam ndwage przy wzroście 160 wazylam 64kg. Jak przyjechalam do DE schudlam do 56 byłam w siódmym niebie,po poronieniu w kwietniu przytylam do 68 REKORD i waga została niestety,uwazam co jem ale czasami zachcianka ciążowa jest silniejsza;(
Po porodzie jaak tylko poczuje się na siłach zacznę ćwiczyć i jesli natura pozwoli będę karmić przez jakiś czas piersia to dzidzia troszkę też wyciągnie:)
Narazie przytylam niecałe dwa kilomięśnie ważą więcej niż tłuszczyk kobitki
Ja przy wzroście 162 ważyłam 63 kg widzialyscie mój brzuch i figurę jak wrzuciłem foto kiedyś no mięśnie brzucha widoczne nawet w ciąży od zawsze duży biust bo miseczka C,D dużo biegałam wiec nóg nie miałam masywnych ale zbite i miesiste teraz już niestety nie ma mięśni na brzuchu ale to nie o to chodzi w nas rośnie nowe życie a to jest teraz najpiękniejsze
NIE MARTWIC MI SIE TUTAJ KILOGRAMAMI TO ZNACZY, ŻE DZIDZIA ROŚNIEMadzik84, Helen, Lila2703, cass lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
miluszka wrote:Kawokado, mmarzenak, śliczne brzuszki:-)
Kawo, nie ma czego zazdrościć, umyłam włosy, wcale się nie układają, grzywka nierówno, rzeczywiście za krótko, twarz mam jak balon. wieczór przeryczany. Dopiero dotarło do mnie że dałam sobie obciąć włosy które zapuszczałam kilka latwściekła jestem na siebie bo u tej fryzjerki byłam pierwszy raz z polecenia, swoją mam 60 km stąd, w rodzinnym miescie a chciałam sobie ułatwić,żeby nie jezdzic:-( no i mam za swoje
ach no najgorzej!!! Ja jeżdżę tylko do jednej, ostatnio przy diagnostyce wlazłam tylko grzywkę obciąć do obcej i wyszłam wyglądając jak paź i przeklinając swoją głupotęnie martw się Miluszka odrosną! W ciązy na szczęscie włosy szybciej rosną!
-
Ale śliczne macie brzuszki
Ja mam 171 cm przed ciążą 67,5 kg a teraz 71,5 nigdy do chudzinek nie należałam
oldżi ooo jak dokonałaś tego cudu ? Mi tak się marzy waga 60 kgKiedyś schudłam do 56 ale pół roku i miałam jojo
-
miluszka wrote:Kawokado, mmarzenak, śliczne brzuszki:-)
Oj, jak ja znam ten ból. Też tak kiedyś zrobiłam. Na studiach zapuszczałam włosy i czasami jak patrzę na swoje zdjęcia z 3-4 roku to się zastanawiam, jakie ja głupia miałam do nich zarzuty. Ładne, długie, niecieniowane. No i oczywiście zachciało mi się zmian, najpierw grzywka, później stopniowe skracanie, cieniowanie, aż skończyłam z bobem o długości mniej więcej do podbródka. Dość szybko zorientowałam się, że to nie dla mnie, jak widzę swoje zdjęcia z tamtego okresu to dostaję gęsiej skórki. Teraz mam długość za ramiona i dalsze zapuszczanie w planach.
Miejmy nadzieję, że ciąża nam przyspieszy odrastaniemiluszka lubi tę wiadomość
-
Witajcie ..
Moje Ciśnienie powoli spada o 20 bylo juz 127/75 .
TEraz po kompieli troche musiałam się tym zmęczyć bo po odpoczynku 30min juz miałam 133/75 Ale i tak ładnie juz nie dobijam do 140.. Oby tak dalej.....
Jutro wizyta na 11 Ciekawe co powie lekarz trzymajcie za mnie i moje malenstwo kciuki a ja bede za Was..
:*dais, Helen, Lila2703, madziak2202, Madzik84 lubią tę wiadomość