Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnieLov wrote:W ogóle chciałam się pochwalić bryką i kołyską Ignasia
Edit: Pościel jest tylko na przymiarkę
A to jest niespodzianka dla synusia od tatusiajak córeczka dostała lalę i wózek to synuś nie może być pokrzywdzony
jest piękny
i łózeczko teżmożna spytać z jakiej firmy?
-
Myslalam wlasnie o tej z projektorem, ale w necie ich zbyt wiele nie widze, wiec musze przejechac sie do sklepu. To stanowi glowny problem, bo dzieciecy nigdy nam po drodze
Nie przeszkadza mi, ze dziecko bedzie widzialo tylko pszczolek
Przez pierwsze miesiace to pewnie nawet zbyt wyraznie nie bedzie widzialo tych zwierzatek, glownie kolory. Pati fajna ta karuzelka i ma czarno biale elementy, to w sumie super bo podobno dla takiego maluszka wlasnie czern i biel sa najciekawsze. Musze sie przejechac i zobaczyc co maja, ale porada zawsze sie przyda, bo z mojej poprzedniej bylam zadowolona, ale niestety mielismy wadliwa i sie nie krecila. Teraz nie moge juz znalezc takiej samej nowej.
-
Uwielbiam wózek Quinny w tej wersji kolorystycznej! jednak ja sie zdecyduje na szary, ze względu na białego kota
wszyscy sie ze mnie śmieją, że jestem jedyna która dobiera kolor wózka do zwierzaka
beatas, Helen, Repose, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
Hmm musze jej poszukac. Spodobala mi sie takze tiny love rosnij z muzyka, tylko ta niestety juz nie ma tych czarno bialych elementow.
Ja mialam wczesniej chicco karuzela z misiami (taka z wrozkami), jak jestesmy u mojej mamy to Olaf nadal ja uruchamia, wiec wiem, ze posluzyla na dlugo, ale teraz chcialabym taka, ktora ma pilota lub sama sie uruchamia jak dziecko placze. Calkiem fajne bajery, pewnie niepotrzebne bo maluch bedzie spal z nami, ale moze sie przydadzaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 15:32
-
Oldżi, ja też sie zakochałam w tym blac irony<3 chociaż mężowi podoba się właśnie szary.. Niepotrzebnie mu pookazywałam inne kolory:D
Dais, te z projektorem, o których pisałam też nie mają czarnych elementów..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/942a3edf3d0e.jpg -
Pati_89 wrote:No Oldżi tego to jeszcze nie słyszałam
Dais ja jak widzę te kółka to mi się w głowie kręci nie wiem jak dziecko ma z tego radochę bo wyglądają jak przyrząd hipnotyzeracóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Kuleczka my mamy takie ksiazki i jak maly mial 4 miesiace to byl nimi zafascynowany. Maja kolory czarny, bialy, zolty, czerwien i granat. Nawet mam zdjecie jak sie gapi na nia, (zdjecie listopad poczatek, synek urodzony koniec lipca).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:44
beatas, Helenucha Klucha, kuleczka777, kirys, evus, Kourtney, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny czy mogę jeszcze do Was dołączyć?? Termin mam na 14.06.2016r. Jestem po teście NIFTY, więc wiem, że na 98% urodzę chłopca, z czego bardzo się cieszę, gdyż pierwszą mam córeczkę
dais, Paula222, cass, Helenucha Klucha, Pati_89, beatas, kuleczka777, kirys, fairy_tale, Helen, Repose, Paula1991, ansad, evus, Madzik84, Kourtney, SShape, Kawokado, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Ale ta książeczka fajna dais! W ogóle to nie wiedziałam o czarnym i białym kolorze, że tak działa na dzieciaki - bo wszędzie zalew pstrokatych kolorów.
Ja ciuszki wypiorę zgodnie z zaleceniami producenta, a potem mam zamiar prasować - co prawda nie przepadam, ale nie ukrywam, że w tym wypadku to aż mi się chce
Bardzo fajnie się zdjęcia maluchów ogląda - zakupów też!
Właśnie przyszły do mnie zamówione ubranka z jednej firmy, która pod Toruniem się mieści i od lokalnych producentów ma ubranka - bardzo miłe w dotyku, wyglądają całkiem nieźle, a i cenowo w porządku - gdyby któraś miała ochotę to polecam: wyprawkowo.com - ogarnę za chwilę zdjęcia i wrzucęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 16:12