Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helenucha Klucha wrote:Ja mam kryterium przyjęcia, że musi samo siedzieć na podłodze bez przewracania się na boczki i plecki. Najmłodsze jakie przyszło miało 8 miesięcy. Teraz mam czwórkę dwulatków - z października, listopada, stycznia i lutego
Pytam, bo dość szybko chcę do pracy wrócić i wielkim zbawieniem byłaby opieka nad maluchem - max. 4h dziennie, no ale zawsze. U nas znalazłam tylko jeden żłobek, który oficjalnie pisze, że przyjmuje od 6 miesiąca. Pożyjemy, zobaczymy
A na marginesie - zazdroszczę Ci pracy, bo choć zawodowo mam do czynienia z dzieciakami 5-12, to i tak marzeniem jest własne przedszkoleAgabtm lubi tę wiadomość
-
Repose może jak trochę zjesz tej kiełbasy, to nie zaszkodzi. Słyszałam, że tylko wędlin dojrzewających nie powinno się jeść w ciąży. A może daj jej całą listę zachcianek żywieniowych, jakie Ci przyjdą na myśl, a których nie możesz kupić we Francji, pisałaś że np. kasz nie ma. No co? Ciężarnej się w końcu nie odmawiaHelenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys napisalam o kasze wlasnie i kielbase i drozdze w proszku wiesz tez mi glupio bylo za duzo mowic bo ona sobie zakupy bedzie robic ale obiecala ze mi duzo kaszy gryczanej przywiezie
)
Helen upieke ja bo nie wytrzymam zeby nie zjesc tu nie ma takiej kielbasy jak nasza slaska np. Same takie surowe do gotowania albo upieczenia i bez smaku wgl fuj
Paula ja wgl za polskim jedzeniem tesknieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:13
Helen lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Repose hihih co Cię tak na kiełbasę naszło
Ale fakt, kiełbasy są tu dobre
Aż mi się kiełbaski z ogniska zachciało ooooo
o jaa takie kiełbachy z ogniska i do tego ziemniaczki z ogniska mmmmmmmmmmm Ale mam smakaPaula222, dais, fairy_tale lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Czesc MAgda
co u Ciebie kupe lat hehehehe
:*
Hej KamenkaaU mnie wszystko dobrze, póki co, mały rośnie i ja też haha
A co u Ciebie, ciśnienie już ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:24
kamenkaa lubi tę wiadomość
Magda34
-
Raz na trzy lata jak sie uda kapuste kupic
bo kapusta niby jest ale bardzo rzadko cala glowke mozna kupic czesciej mala czesc kapusty jest zapakowana z marchewka itp taka paczuszka wloszczyzny