Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Repose wrote:Paulaaa Kamenka w sezonie kielbaskowym to bedziemy sie odchudzac :p
Helen nie bylam nigdy nie mialam okazji ale maz mowi ze jest duzo grzybow ale nie chce zebym zbierala bo mi nie wierzy ze sie znam i mysli ze go otruje ha ha :p
Beatas osz ty ;* a ja Bomblice o ta pizze posadzilam heh
e tam odchudzać a po co ? Kochanego ciała nigdy za mało
pozatym mąż mnie kocha taka jaką jestem a nie bede sie odmawiać czegoś co lubie
wiec ogniska grile pora latowa mmmmmmm Marzenie nie umiem sie doczekac -
Jak już jesteśmy przy pysznościach, czy wiecie, że już niedługo bo 4 lutego Tłusty Czwartek ?
Dobry pretekst żeby się nażreć pączków
Mnie korci żeby zrobić chrusty (faworki), wieki temu ostatni raz robiłąm
kuleczka777, cass, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Lila2703 wrote:Jak już jesteśmy przy pysznościach, czy wiecie, że już niedługo bo 4 lutego Tłusty Czwartek ?
Dobry pretekst żeby się nażreć pączków
Mnie korci żeby zrobić chrusty (faworki), wieki temu ostatni raz robiłąm
a no jak Tlusty Czwartek to tuż po tym Walentynki co kupujecie swoim połówką? -
Tylko na 2 godz czlowie zniknie i 3 strony nadrabiania
Jutro jade na te połowkowe do Krk, moze wstapie do hm kuknac
Ja na te w III trymestrze jak bedzie w porządku chyba sie nie zapisze bo nie chce mi sie juz siedzieć po skierowanie tyle czasu.
Ja zjadlam ser z makaronem, maz zrobiła pizzy to dawno nie jadłam, hmmm wszamalabym
witaj Melissa
Pati smakowite te racuchy
Ja to sie nie mogę doczekać truskawek ale to juz bedzie bardziej po niz przed heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 19:32
Agabtm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Repose mi chodzi o to że nie można kiełbasy bo tam jest surowe mięso ale przecież właśnie po to się ją gotuje
wklejam linka
http://allrecipes.pl/przepis/1680/racuszki.aspx?o_is=Hub_TopRecipe_2
Tłusty czwartek o kurczę zaś kg więcej na wadzeRepose lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Co myślicie o ponizszej tabeli rozmiarów? Znalazłam na necie. Jestem totalnie zielona, nie wiem jakie rozmiary kupować, a tyle cudeniek w sklepach
46-50-52 cm: wcześniak
56-62 cm: 0-3miesiące
62-68 cm: 3-6 miesięcy
68-74 cm: 6-9 miesięcy
74-80 cm: 9-12 miesięcy
80-86 cm: 12-18 miesięcy
Proszę powiedzcie czy to się zgadza. Wiem, ze dzieci wróżnym tempie będą rosły, ale tak orientacyjnie czy się zgadza.
DziękiHelenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:a no jak Tlusty Czwartek to tuż po tym Walentynki co kupujecie swoim połówką?
My nie robimy sobie takich prezentów wolimy wspólny wieczór przy świecach
Na urodziny też nie chcę prezentu od męża powiedziałam że wystarczy mi bukiet kwiatów ale same kwiaty bez dodatków jakby sam je zerwałkamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati zeby Ci tak nie zostało haha
Nie mogę sie śmiać wiec proszs mnie nie rozsmieszac bo mnie miesnie brzuchs bolą od spędzenia tyle czasu przy porcelanie
Milli 62 to moze sie tez takie urodzić wiec to tak na styk, a mniejszych kozexz wogole nie użyć wtedy, no ale trzeba byc na wszystko przygotowanymWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 19:43