Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Długo nie pisałam, jakoś nie było okazji...ale regularnie podczytuje
Cieszę się z każdej Waszej udanej wizyty, cudne maluszki
My dzisiaj byliśmy na USG połówkowym, z maluszkiem wszystko dobrze
Przedstawiam Igorka
Pati_89, munequita, kamenkaa, beatas, madziak2202, fairy_tale, evus, Repose, miluszka, Kawokado, Helen, Paula222, Agabtm, kirys, oldżi, Kourtney, Helenucha Klucha, Melissa84, Magda34, Madzik84, Lila2703, dais, ansad lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/220da9285dce.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cf304cfb1a6.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd28d2101426.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/178fd2bfecc9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 20:41
fairy_tale, evus, Pati_89, Repose, miluszka, Helen, Paula222, kamenkaa, Agabtm, Dorjana, kirys, oldżi, Kourtney, Helenucha Klucha, Melissa84, Magda34, Madzik84, dais, ansad lubią tę wiadomość
Blanka -
Agus, munequita, gratuluje slicznych maluchow!
Gofry tez bym zjadła!
Co do walentynek, to mamy taki zwyczaj, że spedzamy ten dzien (a raczej noc:P) w jakims super hotelu, a w prezencue kupujemy sexy bielizne.. Myślę, że w tym roku chociaż część tradycji podtrzymamy, bo akurat będzie weekend, więc chętnie bym gdzieś wyjechała..madziak2202, Helen, miluszka, kamenkaa, Helenucha Klucha, fairy_tale, munequita lubią tę wiadomość
-
Munequita super fotki
śliczny Maluszek
Aguś gratulacje
Pati hehe jeszczenie nie szyję ale już prawiesuper te materiały, wypełnienia też w porządku, piszę z tel jak mi sie uda to wkleję foto tkanin
Ja miałam dziś gofry na kolację, mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:05
munequita, Repose, kirys, mmarzenak, Kourtney, Helenucha Klucha, cass, Madzik84, Helen, dais lubią tę wiadomość
-
munequita gratulacje śliczna, mi sie wydaje ze podtrzymuje sobie główkę
Agus gratulacje
Pati ja tez dostałam pierścionek srebrny który noszę do dziś. Moj wtedy powiedział ze jest to przed przed przed przed zaręczynowyi faktycznie długo byl taki przed ......
Madziak super taka niespodzianka z kwiatkówWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:01
munequita, Helen, Pati_89, madziak2202, miluszka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny :*
Dwa razy pytałam Panią doktor czy aby na pewno syn, bo jakoś od początku myślałam, że będzie córcia, a tu proszę moja córcia ma siusiaka!
Jednak przeczucie mnie myliło, ale jestem bardzo szczęśliwa od zawsze chciałam mieć syna pierwszego, a mąż aż fruwa nad ziemiąmadziak2202, Repose, miluszka, Kourtney, Madzik84, dais lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Munequita super fotki
śliczny Maluszek
Aguś gratulacje
Pati hehe jeszczenie nie szyję ale już prawiesuper te materiały, wypełnienia też w porządku, piszę z tel jak mi sie uda to wkleję foto tkanin
Ja miałam dziś gofry na kolację, mniam
-
Cześć dziewczyny! Ale smacznie dziś na forum
Wróciliśmy z połówkowego i wszystko jest "w normie". Najbardziej mi się podobało jak widziałam na ekranie, że mały się rusza i jednocześnie to czułamniesamowite wrażenie.
Tym razem Kuba dał się pomierzyć, dr sprawdził serduszko, nerki, wątrobę, mózg, ale... twarzyczki nie zobaczyliśmywięc na zdjęciach mam tylko serduszko i mózg
Mały tak wtulił głowę w spojenie łonowe i jeszcze rączkami się zasłonił, że nie było zadnych szans żeby coś zobaczyć... będziemy próbować za miesiąc. Charakterek to on ma po tatusiu :p 5 tygodni czekałam na tę wizytę! A on się pozasłaniał
Tylko pisiolka prezentował z pełną dumą
1 cm szczęścia dla mojego męża
Doktor mierzył też stopę i zastanawiał się gdzie my kupimy zimowe buty na 3,57cm
Kuba waży już 430g tylko niestety nie wiem ile ma "wzrostu", bo nie dopytałam
Dostałam skierowanie na obciązenie glukozą, oraz do okulisty i neurologa... Ech dostanę po kieszeni w przyszłym miesiącupróbowałam się ostatnio do neurologa na nfz zapisać to zaproponowali mi czerwiec... Bolanda...
Repose, miluszka, Agabtm, Dorjana, kamenkaa, Pati_89, kirys, oldżi, beatas, Kourtney, JajkoNiespodzianka, Helenucha Klucha, madziak2202, Madzik84, Helen, Lila2703, fairy_tale, ansad lubią tę wiadomość
-
Beatas jakbym nie liczyła to taniej i do tego jaka będzie zabawa
zawsze to bedzie mamine i babcine na 60 letniej maszynie do szycia robione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:15
Dorjana, Helen lubią tę wiadomość