Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie. Nie kupiłam jeszcze, ale już jest upatrzony i nie ma szans, żeby był inny. Zakochałam się w szarym z białym stelażem i kropka
beatas lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualny
-
Pola7 wrote:Nie. Nie kupiłam jeszcze, ale już jest upatrzony i nie ma szans, żeby był inny. Zakochałam się w szarym z białym stelażem i kropka
ja chcę czarny z białym stelażem, ale mąż znowu chce ten szary, więc się jeszcze wahamy:D
-
nick nieaktualny
-
agus3004 wrote:Dzięki dziewczyny :*
Dwa razy pytałam Panią doktor czy aby na pewno syn, bo jakoś od początku myślałam, że będzie córcia, a tu proszę moja córcia ma siusiaka!
Jednak przeczucie mnie myliło, ale jestem bardzo szczęśliwa od zawsze chciałam mieć syna pierwszego, a mąż aż fruwa nad ziemią
gratuluję synka! Czy na tym zdjęciu jest właśnie też widoczny dydolek?Pola7 lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Widziałam , tylko nie w sklepie, bo kurcze wszędzie są na zamówienie. Widziałam go w galerii. Aż męża zawróciłam i szliśmy za parą z tym wózkiem i podziwialiśmy.
beatas, beatas lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Dziewczyny po usg połówkowym- super że wszystko jest ok i widziałyście maluszki
Mnie to czeka w przyszłą środę
Madziak2202- ta fotka osobiście jest zrobiona przeze mnie z punktu widokowegoA w wyspie też się zakochałam, widoki cudne
Kawokado, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Ja też byłam na Zakhyntos w 2012 r. w podróży przedślubnej
stwierdziliśmy z mężem, że nie ma co się kisić w domu i rozmyślać czy wszystko gotowe, więc pojechaliśmy 28.05 a ślub mieliśmy 09.06 ! Matki bały sie ze niewrocimy
Już nie mogę się doczekać az zaczniemy podróżować z naszym bąkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 03:56
Helenucha Klucha, Kawokado, dais lubią tę wiadomość