Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oldżi wrote:Ja też byłam na Zakhyntos w 2012 r. w podróży przedślubnej
stwierdziliśmy z mężem, że nie ma co się kisić w domu i rozmyślać czy wszystko gotowe, więc pojechaliśmy 28.05 a ślub mieliśmy 09.06 ! Matki bały sie ze niewrocimy
Już nie mogę się doczekać az zaczniemy podróżować z naszym bąkiem
Szaleństwo!pewnie były to Wasze najlepsze wakacje co?
Ja też bym chciała już we wrześniu jechać na jakąś zagraniczną wycieczkę z dzidziolkiem
A dziś śniło mi się, że na usg pokazał się chłopiec! Moja siostra z narzeczonym też byli i u nich dziewczynka. W rzeczywistości nie jest w ciąży
Oj ciekawe czy coś się sprawdzi
Miłego dnia!cass lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Oho, a ja się dzis zorientowałam, ze co mi sie sni dzidzia (a prawie co noc, bo wieczorami czytam i książkę i grudniowki,styczniowki) to sni mi sie chłopak! Mowie Wam, będzie siusiak na USG jeszcze. Jeszcze będzie niespodzianka
Dobrego dnia!
PS chętnym przypominam, ze dzis Dzień BabciKawokado, Helen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
http://fotowrzut.pl/T72ABK8MND to moje małe kupki zdjęcie średnie bo sobie je przeglądałam ale jest z Czego wybierać kolejna Pana w aucie leży w kartonie
PATI _89 RACJA poszłam spać bo nie mogłam czytać nie jadłam kolacji rzeczywiście
Repose umarlam jak przeczytałam o tej rzeźni bydła. Co Ty tam skarbie robiłaś?? Mało kobieco to brzmi??Syn Filip 28 czerwiec -
Dzien dobry, my już wyspani!
też wczoraj dostaliśmy mega pake ubranek od brata meża, mam jeszcze od siostry i koleżanek więc bedzie w czym wybieraćHelenucha Klucha wrote:gratuluję synka! Czy na tym zdjęciu jest właśnie też widoczny dydolek?
Tak, na zdjęciu widać dydolka mojego synusiatak się chwalił
Co do snów o dzieciach, to mi sie przed wczorajszym badaniem też śnił synek, a przez ostatnie kilka dni gdzie sie nie obruciłam to słyszalam imię Igor, czy na ulicy czy w tv :-Dwięć coś w tym jestWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 07:54
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
dzień dobry! U mnie dziś "specjaliści" od ogrzewania podłogowego działają
sprawa ciągnie się od marca zeszłego roku - mam ochotę ich pozabijać. Modle się żeby dziś już się to skończyło i problem został rozwiązany, ale jak na nich patrzę to mnie krew zalewa... nie mają kabla, zapomnieli wkładki do pieca, nie mają wiaderka nosz kurna jak zwykle przygotowani
Miałam uciec do mamy żeby się nie stresować, ale w nocy nas ZASYPAŁO! Totalnie, z osiedla ledwo da się wyjechać, a "chodniki" (czyli rozrzucone byle gdzie płyty jumbo) to w ogóle zginęły pod zaspami. Złośliwość losu :p jestem uwięziona :p
A jak pogoda u was? I jak samopoczucie?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 08:56
-
Helenucha Klucha wrote:Szaleństwo!
pewnie były to Wasze najlepsze wakacje co?
Ja też bym chciała już we wrześniu jechać na jakąś zagraniczną wycieczkę z dzidziolkiem
A dziś śniło mi się, że na usg pokazał się chłopiec! Moja siostra z narzeczonym też byli i u nich dziewczynka. W rzeczywistości nie jest w ciąży
Oj ciekawe czy coś się sprawdzi
Miłego dnia!
Jeżeli chodzi o wyspy greckie to najlepsze pod słońcem! A jeśli chodzi o wakacje w ogóle to mieliśmy w 2014 cudowną, wymarzoną i długo planowaną podróż na Seszeleto były poki co nasze wakacje życia
Zobaczymy czy bedzie kolejny kawaler! Moja intuicja w tej sprawie zawiodła na całej linii
-
Witam się w 20 tygodniu
Gratuluję udanych wizyt! Zazdroszczę Wam, że już znacie plec maluchów. U nas w 13 tc wstydzioch jeszcze nie chciał się ujawniać, a w 15 tc miałam usg na zbyt słabym sprzęcie. Ale już za kilka dni połówkoweMadzik84, Kawokado lubią tę wiadomość
-
oldżi wrote:Jeżeli chodzi o wyspy greckie to najlepsze pod słońcem! A jeśli chodzi o wakacje w ogóle to mieliśmy w 2014 cudowną, wymarzoną i długo planowaną podróż na Seszele
to były poki co nasze wakacje życia
Zobaczymy czy bedzie kolejny kawaler! Moja intuicja w tej sprawie zawiodła na całej linii
Ja też uwielbiam Grecję!i myślę, że moglibyśmy tam jechać na nasze pierwsze wakacje w trójkę.
Pochwał się jakimiś fotkami z Seszeli! Przyda się trochę ciepełka
Dziś o 19:30 idziemy sprawdzać czy moje przeczucie się sprawdzi!
fairy_tale wrote:Witam się w 20 tygodniu
Gratuluję udanych wizyt! Zazdroszczę Wam, że już znacie plec maluchów. U nas w 13 tc wstydzioch jeszcze nie chciał się ujawniać, a w 15 tc miałam usg na zbyt słabym sprzęcie. Ale już za kilka dni połówkowe
Ja nawet w 16t+1d się nie dowiedziałam! Mam nadzieję, że dziś się udafairy_tale, dais lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Wy to jesteście ranne ptaszki
ja dopiero wygramoliłam się z łóżka po mleko z miodem i z powrotem pod kołderkę
obudził mnie o 3:00 taki koszmar że aż cała nerwowa byłam nawet czułam że się Misiek coś wierci
gonił mnie jakiś facet a ja tylko uciekałam i uciekałam i uciekałam a ja dotarłam do domu to on już był tu przede mną masakra
U nas dziś tylko -1 a sypie i sypie
Widzę że grzejecie się ciepłymi krajami:) -
Co do wyjazdów, to też tak wstępnie myślałam, żeby wybrać się z maluchem gdzieś za granicę jeszcze w tym roku. Ale chyba jednak zaczniemy od Polski - góry, morze - a cieple kraje będą kolejnym krokiem. Do tej pory dość dużo podróżowaliśmy i nie wyobrażam sobie zamknięcia w domu przez 2 czy 3 lata. O ile sytuacja i zdrowie malucha na to pozwolą, chcielibyśmy wyjeżdżać jak najczęściej.
-
Wysyłam trochę słoneczka!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f23509524a6.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45216f2e1ad3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/816d7dc61751.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09b2fe8fce67.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa4789e63a12.jpgfairy_tale, Helenucha Klucha, cass, kirys, Magda34, Kourtney lubią tę wiadomość
-
O matko dziewczyny piszecie od rana w takim tempie że ledwo nadrabiam
Ja już zjadlam drozdzowke na śniadanie i jestem z powrotem w łóżkuśnieg też pięknie sypie...
A co do wakacji to ja byłam na Sycylii i we wloszech i zakochałam się nichPati_89 lubi tę wiadomość
-
fairy_tale wrote:Co do wyjazdów, to też tak wstępnie myślałam, żeby wybrać się z maluchem gdzieś za granicę jeszcze w tym roku. Ale chyba jednak zaczniemy od Polski - góry, morze - a cieple kraje będą kolejnym krokiem. Do tej pory dość dużo podróżowaliśmy i nie wyobrażam sobie zamknięcia w domu przez 2 czy 3 lata. O ile sytuacja i zdrowie malucha na to pozwolą, chcielibyśmy wyjeżdżać jak najczęściej.
My musimy kiedys wrócić Zakopanego:) bo byliśmy we wrześniu z prośbą o cud poczęciacałą wędrówkę po górach i nasz wysiłek ofiarowaliśmy Bogu by podarowałam nam to szczęście które mam teraz w brzuchu
obiecałam że wrócimy podziękować
Zapowiadają też takie upalne lato że może byśmy zaryzykowali chociaż nad morze wyskoczyć jodu powdychaćeidth, fairy_tale, kirys lubią tę wiadomość
-
Co do wakacji to korzystajcie z zagranicznych wojaży póki dzieciaczki nie skończą 2 lata bo później już będziecie płacić prawie 1000 zł za takie maleństwo.
Zbieram się na te badania, trzymajcie kciukiPati_89, kamenkaa lubią tę wiadomość