X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:
    Ja też byłam na Zakhyntos w 2012 r. w podróży przedślubnej :) stwierdziliśmy z mężem, że nie ma co się kisić w domu i rozmyślać czy wszystko gotowe, więc pojechaliśmy 28.05 a ślub mieliśmy 09.06 ! Matki bały sie ze niewrocimy :P

Już nie mogę się doczekać az zaczniemy podróżować z naszym bąkiem :)

Szaleństwo! :D pewnie były to Wasze najlepsze wakacje co? :)
    Ja też bym chciała już we wrześniu jechać na jakąś zagraniczną wycieczkę z dzidziolkiem :)
    A dziś śniło mi się, że na usg pokazał się chłopiec! Moja siostra z narzeczonym też byli i u nich dziewczynka. W rzeczywistości nie jest w ciąży :P
    Oj ciekawe czy coś się sprawdzi :)
    Miłego dnia!

cass lubi tę wiadomość

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • cass Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho, a ja się dzis zorientowałam, ze co mi sie sni dzidzia (a prawie co noc, bo wieczorami czytam i książkę i grudniowki,styczniowki) to sni mi sie chłopak! Mowie Wam, będzie siusiak na USG jeszcze. Jeszcze będzie niespodzianka ;)
    Dobrego dnia!
    PS chętnym przypominam, ze dzis Dzień Babci :)

Kawokado, Helen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

izo5d03.png

See you soon baby girl! :)
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://fotowrzut.pl/T72ABK8MND to moje małe kupki zdjęcie średnie bo sobie je przeglądałam ale jest z Czego wybierać kolejna Pana w aucie leży w kartonie ;)
    PATI _89 RACJA poszłam spać bo nie mogłam czytać nie jadłam kolacji rzeczywiście ;)
    Repose umarlam jak przeczytałam o tej rzeźni bydła. Co Ty tam skarbie robiłaś?? Mało kobieco to brzmi??

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, my już wyspani!
    też wczoraj dostaliśmy mega pake ubranek od brata meża, mam jeszcze od siostry i koleżanek więc bedzie w czym wybierać ;-)
    Helenucha Klucha wrote:
    gratuluję synka! Czy na tym zdjęciu jest właśnie też widoczny dydolek?

Tak, na zdjęciu widać dydolka mojego synusia ;-) tak się chwalił :-P

Co do snów o dzieciach, to mi sie przed wczorajszym badaniem też śnił synek, a przez ostatnie kilka dni gdzie sie nie obruciłam to słyszalam imię Igor, czy na ulicy czy w tv :-Dwięć coś w tym jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 07:54

Helenucha Klucha lubi tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello właśnie bedziemy jeść płatki :)

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    hello właśnie bedziemy jeść płatki :)
    U nas płatki już zjedzone...czekoladowe mniami

kuleczka777 lubi tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny witam się z wami w 22 tygodniu:)zycze milego dnia

Kawokado, Helen, mmarzenak, cass, kamenkaa, Magda34, Kourtney lubią tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry! U mnie dziś "specjaliści" od ogrzewania podłogowego działają :/ sprawa ciągnie się od marca zeszłego roku - mam ochotę ich pozabijać. Modle się żeby dziś już się to skończyło i problem został rozwiązany, ale jak na nich patrzę to mnie krew zalewa... nie mają kabla, zapomnieli wkładki do pieca, nie mają wiaderka nosz kurna jak zwykle przygotowani :/
    Miałam uciec do mamy żeby się nie stresować, ale w nocy nas ZASYPAŁO! Totalnie, z osiedla ledwo da się wyjechać, a "chodniki" (czyli rozrzucone byle gdzie płyty jumbo) to w ogóle zginęły pod zaspami. Złośliwość losu :p jestem uwięziona :p

A jak pogoda u was? I jak samopoczucie?
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 08:56

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• oldżi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha wrote:
    Szaleństwo! :D pewnie były to Wasze najlepsze wakacje co? :)
    Ja też bym chciała już we wrześniu jechać na jakąś zagraniczną wycieczkę z dzidziolkiem :)
    A dziś śniło mi się, że na usg pokazał się chłopiec! Moja siostra z narzeczonym też byli i u nich dziewczynka. W rzeczywistości nie jest w ciąży :P
    Oj ciekawe czy coś się sprawdzi :)
    Miłego dnia!

Jeżeli chodzi o wyspy greckie to najlepsze pod słońcem! A jeśli chodzi o wakacje w ogóle to mieliśmy w 2014 cudowną, wymarzoną i długo planowaną podróż na Seszele :) to były poki co nasze wakacje życia :)

Zobaczymy czy bedzie kolejny kawaler! Moja intuicja w tej sprawie zawiodła na całej linii :P

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 20 tygodniu :)

Gratuluję udanych wizyt! Zazdroszczę Wam, że już znacie plec maluchów. U nas w 13 tc wstydzioch jeszcze nie chciał się ujawniać, a w 15 tc miałam usg na zbyt słabym sprzęcie. Ale już za kilka dni połówkowe :)

Madzik84, Kawokado lubią tę wiadomość

9ewns65gxjq3gces.png
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:
    Jeżeli chodzi o wyspy greckie to najlepsze pod słońcem! A jeśli chodzi o wakacje w ogóle to mieliśmy w 2014 cudowną, wymarzoną i długo planowaną podróż na Seszele :) to były poki co nasze wakacje życia :)

Zobaczymy czy bedzie kolejny kawaler! Moja intuicja w tej sprawie zawiodła na całej linii :P

Ja też uwielbiam Grecję! :) i myślę, że moglibyśmy tam jechać na nasze pierwsze wakacje w trójkę.
    Pochwał się jakimiś fotkami z Seszeli! Przyda się trochę ciepełka :D

Dziś o 19:30 idziemy sprawdzać czy moje przeczucie się sprawdzi!
    fairy_tale wrote:
    Witam się w 20 tygodniu :)

Gratuluję udanych wizyt! Zazdroszczę Wam, że już znacie plec maluchów. U nas w 13 tc wstydzioch jeszcze nie chciał się ujawniać, a w 15 tc miałam usg na zbyt słabym sprzęcie. Ale już za kilka dni połówkowe :)

Ja nawet w 16t+1d się nie dowiedziałam! Mam nadzieję, że dziś się uda :)

fairy_tale, dais lubią tę wiadomość

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej nie mowcie o wakacjach bo sie lezka w oku kreci;(My w zeszle wakacje bylismy w Egipcie i tam nasza Lilka powstala:):) wiec ja mam sentyment do Egiptu:)

u mnie tyle sniegu....

kirys, Magda34 lubią tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy to jesteście ranne ptaszki :D ja dopiero wygramoliłam się z łóżka po mleko z miodem i z powrotem pod kołderkę :P obudził mnie o 3:00 taki koszmar że aż cała nerwowa byłam nawet czułam że się Misiek coś wierci :/ gonił mnie jakiś facet a ja tylko uciekałam i uciekałam i uciekałam a ja dotarłam do domu to on już był tu przede mną masakra :)

U nas dziś tylko -1 a sypie i sypie :)

Widzę że grzejecie się ciepłymi krajami:)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wyjazdów, to też tak wstępnie myślałam, żeby wybrać się z maluchem gdzieś za granicę jeszcze w tym roku. Ale chyba jednak zaczniemy od Polski - góry, morze - a cieple kraje będą kolejnym krokiem. Do tej pory dość dużo podróżowaliśmy i nie wyobrażam sobie zamknięcia w domu przez 2 czy 3 lata. O ile sytuacja i zdrowie malucha na to pozwolą, chcielibyśmy wyjeżdżać jak najczęściej.

9ewns65gxjq3gces.png
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysyłam trochę słoneczka!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f23509524a6.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45216f2e1ad3.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/816d7dc61751.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09b2fe8fce67.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa4789e63a12.jpg

fairy_tale, Helenucha Klucha, cass, kirys, Magda34, Kourtney lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oldżi super! Raj na ziemi <3

oldżi lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • eidth Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko dziewczyny piszecie od rana w takim tempie że ledwo nadrabiam :-)
    Ja już zjadlam drozdzowke na śniadanie i jestem z powrotem w łóżku :-) śnieg też pięknie sypie...

A co do wakacji to ja byłam na Sycylii i we wloszech i zakochałam się nich :-)

Pati_89 lubi tę wiadomość

f2w343r8930pqaay.png
  • eidth Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oldżi aaa ja chce już lato i ciepelko ! Albo chociaż wiosne...nie mogę się doczekać jak w czerwcowe poranki będziemy sobie z maluszkiem siedzieć na ogródku i wygrzewac się w sloneczku :-)

Pati_89, oldżi, AnnieLov lubią tę wiadomość

f2w343r8930pqaay.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fairy_tale wrote:
    Co do wyjazdów, to też tak wstępnie myślałam, żeby wybrać się z maluchem gdzieś za granicę jeszcze w tym roku. Ale chyba jednak zaczniemy od Polski - góry, morze - a cieple kraje będą kolejnym krokiem. Do tej pory dość dużo podróżowaliśmy i nie wyobrażam sobie zamknięcia w domu przez 2 czy 3 lata. O ile sytuacja i zdrowie malucha na to pozwolą, chcielibyśmy wyjeżdżać jak najczęściej.
    Mnie taka podróż z tak małym dzieckiem trochę przeraża. Byliśmy w 2014 roku na Gran Canarii i jak tak teraz myślę to z takim maluszkiem siedzielibyśmy tylko w hotelu. Na plaży upał nie możliwy że aż mąż nie wytrzymywał a wycieczki fakultatywne takie że maleństwa nie ma szans zabrać :)
    My musimy kiedys wrócić Zakopanego:) bo byliśmy we wrześniu z prośbą o cud poczęcia :) całą wędrówkę po górach i nasz wysiłek ofiarowaliśmy Bogu by podarowałam nam to szczęście które mam teraz w brzuchu :) obiecałam że wrócimy podziękować :)
    Zapowiadają też takie upalne lato że może byśmy zaryzykowali chociaż nad morze wyskoczyć jodu powdychać :)

eidth, fairy_tale, kirys lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wakacji to korzystajcie z zagranicznych wojaży póki dzieciaczki nie skończą 2 lata bo później już będziecie płacić prawie 1000 zł za takie maleństwo.

Zbieram się na te badania, trzymajcie kciuki :)

Pati_89, kamenkaa lubią tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
‹‹ 698 699 700 701 702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ