Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Repose wrote:Kawokado ale duzy ten twoj dzidzius a w ktorym ty jestes tygodniu ze tak duzo wazy ? ^^
Ciesze sie ze wszystko dobrze z maluszkiem :*
22 tydzieńw niedzielę zaczynam 6 miesiąc
czas leci jak szalony... dopiero co robiłam test
data porodu się nie zmieniła 28-29 maja
Agabtm, miluszka lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Beatas jakbym nie liczyła to taniej i do tego jaka będzie zabawa
zawsze to bedzie mamine i babcine na 60 letniej maszynie do szycia robione
Poprosze tez o linka do sprzedawcy)
Ja tez sie zamierzam zabrac za robote od przyszłego miesiaca - jak tylko na L4 przejde)
Agabtm, miluszka lubią tę wiadomość
-
oooooo Mama mia Was nadrobić uffff aż oczy bolą od monitora dałyście dzisiaj czadu:)a najgorzej czytać o jedzeniu te racuchy będą mi się chyba śniły
:D:D a faza na pizze mi już minęła (chyba). Kurde albo macie już l4 i siedzicie i piszecie na forum albo dość luźną pracę bo nasmarowałyście tego masę.
Piękne ciuszki i zakupy dziewczyny ja dzisiaj dostałam dwa wory ubranek nie spodziewałam się takiej niespodziankicudowne ubranka
:D HURRA TAKA RADOCHA
Jak dobrze czytać o udanych wizytach oby tak dalej:P
Miluszka ja niestety nie potrafię szyć ale mam zamiar zamówić taki kocyk i podusię na allegro bo są cudownie piękne.
Te wózki z QUINNY piękne ale za drogie troszkę.Kawokado, miluszka lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Dorjana, sprsedający to koli1_ katowice
Aga, to prawda są piękne te kocyki z minkyPochwal się ubrankami
Ja już mam kokodę prawie zapełnioną ale przydałoby się jeszcze parę bodziaków i kaftaników kooertowychWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:33
-
Dziewczyny jakby Wasi lekarze prsepisywali Wam jakiś lek do sporządzenia w aptece gdzie w składzie jest ampicylina, to jest ona nierefundowana i przez co każdy składnik który znajdzie się w tym leku traci refundację, dlatego taka cena mojego leku.. ale i tak dobrze bo ta babka ktora dzis ten lek robila wycenila go na 120 zl a nie jak wczoraj mowiła poorzednia 160zł! Zawsze to 40 zł w suchym i zaś bedzie na jakiś ciuszek dla Ignasia
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Kawokado, wielki ten Twój Kuba! Moja to mały okruszek przy nim:D
Miluszka, pewnie, że jest satysfakcja!
Ja już nawet nie przeglądam ciuszków na necie, bo mam już tego aż za dużo:D jeszcze jakąś extra kieckę kupię dla księżniczki, ale na razie daje ma wstrzymanie:Dmiluszka, Kawokado lubią tę wiadomość
-
oldżi wrote:Uwielbiam wózek Quinny w tej wersji kolorystycznej! jednak ja sie zdecyduje na szary, ze względu na białego kota
wszyscy sie ze mnie śmieją, że jestem jedyna która dobiera kolor wózka do zwierzaka
oldżi, Helen lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
beatas wrote:Kawokado, wielki ten Twój Kuba! Moja to mały okruszek przy nim:D
Miluszka, pewnie, że jest satysfakcja!
Ja już nawet nie przeglądam ciuszków na necie, bo mam już tego aż za dużo:D jeszcze jakąś extra kieckę kupię dla księżniczki, ale na razie daje ma wstrzymanie:DKourtney lubi tę wiadomość
-
Pola, masz już ten wózek? Chcę poznać jak najwięcej opinii zanim kupie:D
Kawokado, do specjalistów jedynie prywatnie, bo inaczej zdążyłybyśmy wcześniej urodzić: D też idę do neurologa 25.01, na nfz nawet bym nie szła, chocby byl termin, bo neurolodzy u mnie w mieście to dramat...Kawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę że wózek Quinny rządzi:)
Też się długo nad nim zastanawialiśmy ale wygrał bugaboo
Repose termin waha mi się od 30maja do 3czerwca.na każdym usg inaczej. No ale kieruje się terminem z OM
Munequita gratuluję córeczki
A Aguś IgorkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:55
Repose, munequita, dais lubią tę wiadomość