Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Melisa ja chrzanu nie zdzierze, testuje tak co 2 lata czy nadal go nie lubie. Ostatni test byl w zeszla sobote i az mnie potrzepalo, za to np wasabi lubie, dziwne.
Mnie tez na pizze ciaglo jakis czas temu, az mi si przejadla
Co do tej tabelki to u nas sie sprawdzila, mimo, ze Olaf urodzil sie 58 cm to chodzi troche jeszcze w 56 na poczatku a z 62 wyrosl jak mial ok 3 miesiace. Kazde dziecko jest inne, ale tak statystycznie tabelka jest w porzadku
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj zaczynamy 22tydzien
jeszcze w zasadzie 2tygodnie i dziecko będzie miało już szansę przezycia;) w końcu odetchnąć bo na razie jeszcze się przejmuje porodem przedwczesnym
madziak2202, Pati_89, Repose, Helen, kamenkaa, Agabtm, Madzik84, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Melissa nie zaczynajcie z pizza bo to chyba moja najwieksza slabosc obok czekolady i lodow truskawkowych ^^
Beatas ok szanuje za odwage :p
Kourtney jak fajnie chyba ty tutaj najdalej jestes z ciaza co?
Bomblica ja tez tak mam :p tak tydzien po wizycie jest ok potem mi odwala -
Pati_89 wrote:Kamenka nic nie kupuję jego prezent na w moim brzuszku hehe
My nie robimy sobie takich prezentów wolimy wspólny wieczór przy świecach
Na urodziny też nie chcę prezentu od męża powiedziałam że wystarczy mi bukiet kwiatów ale same kwiaty bez dodatków jakby sam je zerwał
aż mi się łezka w oku zakręciła, przypomniało mi się jak mój R, 8 lat temu wpadł na przerwie między wykładami na mój wydział i wręczył mi bukiet cudnie pachnących fiołków, które sam zerwał pod lasem za swoim domem
dziewczyny prawie posikały się w majtki!!! to było dzień po naszej pierwszej randce
już wtedy wiedziałam, że to będzie ten jedyny
Pati_89, Helenucha Klucha, Helen, kuleczka777, Bomblica, Madzik84, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
madziak2202 wrote:aż mi się łezka w oku zakręciła, przypomniało mi się jak mój R, 8 lat temu wpadł na przerwie między wykładami na mój wydział i wręczył mi bukiet cudnie pachnących fiołków
, które sam zerwał pod lasem za swoim domem
dziewczyny prawie posikały się w majtki!!! to było dzień po naszej pierwszej randce
już wtedy wiedziałam, że to będzie ten jedyny
jaki romantyczny a jaki odważny
Ja dostałam po pół roku znajomości pierścionek srebrny na dowód że zawsze i mnie myśli i jestem najważniejszabyłam bardziej zaskoczona niż zaręczynowym
ale myślę że to i tak codzienność sprawia że kogoś kochamy a takie chwile to tylko wisienka na torcie
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Kourtney proszę o wpis do mnie na pierwszej
Będzie córcia, byłam na prywatnej wizycie i powiem, że jakość kolosalna z tą na NFZ, fajny lekarz, dobry sprzęt. Nie rezygnuje z tamtego, ale na pewno jeszcze pójdę na prywatną sprawdzić czy na pewno w porządku. Cudownie jest zobaczyć ją tam w środku jak spokojnie sobie mieszka
Z dobrych wieści to, że łożysko nie jest przodujące czyli coś się przesunęło a z małą wszytko w porządkuJest młodsza wg usg, 228 gram i zmieściła się jeszcze cała na zdjęciu (a dostałam ich sporo i jedno w 3d z czego się bardzo ucieszyłam) Ruchów wyraźnych nie czuję co lekarz powiedział, że po prostu jest jeszcze za wcześnie, ale wczoraj wieczorem też jakaś kulka wyskoczyła i zaraz zniknęła więc podejrzewam, że dała o sobie znać
Miałam niedawno urodziny i dostałam wymarzoną poduszkę ciążową od przyjaciółki i nie ma szans się z nią rozstać! Jest cudowna a ja wypoczęta. Bardzo dobrze działa mi na plecy, które mi podtrzymuje
No i zaczął się u mnie szał zakupów ciuszkowych. Jakie cuda znalazłam na szmatach to nie wierzyłam sama że się da
Pati_89, madziak2202, Helenucha Klucha, cass, Helen, fairy_tale, Repose, miluszka, Kawokado, Paula222, Agabtm, kirys, Misia15, Kourtney, Madzik84, Lila2703, dais lubią tę wiadomość
Blanka -
Gofry! Jak ja bym zjadła gofry... Z bita śmietana i sosem czekoladowym. Takie gorące!
Zamiast tego zupa krem brokułowo-kalafiorowa... ech.
Dais, tak, w razie czego będzie opiekunkaale procesu szukania to ani sobie, ani jej nie zazdroszczę
Lila2703 lubi tę wiadomość
-
cass wrote:Gofry! Jak ja bym zjadła gofry... Z bita śmietana i sosem czekoladowym. Takie gorące!
Zamiast tego zupa krem brokułowo-kalafiorowa... ech.
Dais, tak, w razie czego będzie opiekunkaale procesu szukania to ani sobie, ani jej nie zazdroszczę
Oj ciężka sprawatrzeba mieć mega wyczucie do ludzi, żeby umieć wybrać odpowiednią osobę do opieki nad swoim dzieckiem. Najlepiej jak taka niania ma referencje od poprzednich rodziców, którzy są skłonni się z Tobą spotkać lub chociaż porozmawiać przez telefon.
cass lubi tę wiadomość
Mały Ryś