Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Repose wrote:Bomblica ty sie lepiej nie wypowiadaj bo chyba ty kochana ostatnio o pizzy zaczelas a ja sie ledwo powstrzymalam zeby sobie nie zrobic hi hi ;*
Repose lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Magda34 wrote:Hej Kamenkaa
U mnie wszystko dobrze, póki co, mały rośnie i ja też haha
A co u Ciebie, ciśnienie już ok?
Magda a dziękuję że pytasz ..Z Ciśnieniem troche lepiej ponad 120 wiec nie jest źle chyba tabletki zaczeły działać ...
A jak Ty sie czujesz?Magda34 lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:Szarlotke bym zjadła.. Najlepiej na ciepło... Mmmmmniam
Helen lubi tę wiadomość
-
pochwalę się jaką zupkę zrobiłam, o to z tego przepisu, pyszna chodź ostra, ale mozna jej ostrosc zniwelowac dając małą ilość papryczek ostrych lub zamiast nich uzyłam
chilii w proszku
jak ktoś nie je mięsa to można zrobić bez, mąż się zajadał
http://bike-by-life.blogspot.com/2015/02/aromatyczna-i-sycaca-zupa-na-ostro.html
ale ciepłą szarlotkę też bym pochłonęła, moja mama robi pyszną na mące kukurydzianej, ale jest daleko stądWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:44
Repose, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Paulaaa Kamenka w sezonie kielbaskowym to bedziemy sie odchudzac :p
Helen nie bylam nigdy nie mialam okazji ale maz mowi ze jest duzo grzybow ale nie chce zebym zbierala bo mi nie wierzy ze sie znam i mysli ze go otruje ha ha :p
Beatas osz ty ;* a ja Bomblice o ta pizze posadzilam hehWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:52
kamenkaa, Helen lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Helenuchna, co zrobisz ze żłobkiem po urodzeniu dziecka? W ogóle zamierzasz pracować do końca ciąży?
Na razie plan jest taki, żeby zajmować się dziećmi do czasu ich pójścia do przedszkola. Mama mi pomoże w razie konieczności. Potem liczę na męża, który właśnie zmienia pracę i może ja nie będę musiała zarabiać
cass wrote:Pytam, bo dość szybko chcę do pracy wrócić i wielkim zbawieniem byłaby opieka nad maluchem - max. 4h dziennie, no ale zawsze. U nas znalazłam tylko jeden żłobek, który oficjalnie pisze, że przyjmuje od 6 miesiąca. Pożyjemy, zobaczymy
A na marginesie - zazdroszczę Ci pracy, bo choć zawodowo mam do czynienia z dzieciakami 5-12, to i tak marzeniem jest własne przedszkole
W państwowych może być chyba od 5ms ale nie jestem pewna. Ja szczerze mówić nie wiem jak wyglądają takie molochy.
Nianią jestem już od 10lat i własny żłobek był super pomysłem. Maluszki są niesamowitePolecam!
cass lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Mmarzenak ale śliczna jest twoja córeczka
JennyXS gratuluję synka
Dais super ze chłopak, teraz będą musieli traktować Cię jak królowa boś jedna jedyna:-)
Fairy_tale ja czuję ruchy rano po przebudzeniu i wieczorem od 22.00 w ciągu dnia zdarza się czasami ale tylko jak zjem coś slodkiego
Melissa84 witamygratuluję synka
mmarzenak, JennyXS, fairy_tale lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Naszło mnie na racuchy babcine tylko przepis nie babci bo niestety jest po udarze i nie pamięta żadnego przepisu
ale wyszły pyszne z jogurtem dżemem truskawkowym i jabłkiem
JajkoNiespodzianka, dais, Repose, Kourtney, evus, Madzik84, Helen, kirys, Magda34, madziak2202, Helenucha Klucha, fairy_tale, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Cass zawsze mozesz wziac nanie na pol etatu, to nie najtanszy interes, ale moze sie uda. Repose wiem o czym piszesz tutaj tez nie ma dobrej kielbasy, wydaje mi sie ze taka podgrzana jest w porzadku. Ja jadlam oscypki z grilla w ogromniej ilosci i wszystko jest w porzadku. Przynajmniej masz kiszona kapuste, tutejsza smakuje jakimis dziwnymi ziolami, bleh, tylko w jednym sklepie maja bez aromatow. Mnie maz namowil dzisiaj na hamburgera wlasnej roboty i wlasnie skonczylam jesc, nie powiem, ze byl to najlepszy burger jaki jadlam od dlugiego czasu, jednak domowe to domowe
Z tym karmieniem nie ma co przesadzac, w Polsce maja tyle zakazow co do tego co mozna jesc, w niemczech np maja inne rzeczy, w Szwecji jeszcze inne a jak rozmawialam z hinduskami to u nich w ogole jeszcze inne. Wiec wychodzi na to, ze tak naprawde mozna jesc wszystko, tylko obserwowac dziecko czy cos nie uczula. Jadlam normalnie przy synku, niestety okazalo sie ze mial alergie na bialko mleczne, wiec potem mialam diete bezmleczna, poza tym nie ograniczalam sie do miliona zakazow. Teraz to bedzie sezon odchudzania, wiec inaczejRepose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O hej Kourtney
Dais wiem o czym mowisz my biedne pokrzywdzone na tej ich ohydnej kielbasie i wstretnym jedzeniu .
Pati nie badz skapa podziel sie racuszkami z polkami na wygnaniu ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 19:05
Kourtney lubi tę wiadomość