Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do NIFTY w sumie obaw większych nie było
Jedyne co to przezierność karkowa wyszła Tymkowi (córa wybrała imię) 2,4 więc niby w normie, lecz na granicy więc dla świętego spokoju zrobiłam test PAPPA (wyniki ok) no i właśnie NIFTY (też wyniki ok).
Paula222- ciekawe która z nas pierwsza będzie rodzić
Cześć Pati_89
Dais- super że badanie wyszło okNo i gratuluje synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 16:27
-
Witaj Melissa84, super, że z maleństwem wszystko dobrze
Taki oto nabytek - myślę, że początek naszej przygody z tym sklepem (mimo że nie jest to ostatni krzyk mody, to myślę, że kto jak kto, ale dzidzi będzie miało to w nosie).
Paula222, Magda34, kirys, Helenucha Klucha, beatas, Melissa84, Repose, kamenkaa, mmarzenak, Paula1991, evus, Madzik84, Lila2703, Agabtm lubią tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Dostałam fajną płytę od położnej. "Poradnik na początek to co najważniejsze o ciąży, porodzie i połogu"
Dużo rzeczy w pdf jest więc jak któraś by chciała mogę poprzesyłać na maila
Bardzo bym prosiła o maila na [email protected]
Blanka -
dais wrote:Kirys u nas bedzie identyczna roznica wieku, bo 4 lata. Az sie boje, chociaz maz byl raczej grzecznym dzieckiem, Olaf poki co tez jest raczej grzeczny, wiec moze nie bedzie tak zle
Jak minie ten "cielęcy" wiek dorastania, to pomyślcie jak potem będziecie miały fajnie - tylu mężczyzn gotowych zawsze pospieszyć z pomocą i stanąć w Twojej obronie
JennyXS a to miałaś przygodę i rundkę po lekarzach! Dobrze, że z synkiem wszystko okA co do tego testu obciążenia glukozą - czy po badaniu też nie można zagryźć cytrynką, bo zaburza wyniki?
Kawokado wrote:moja mama mówi tylko żeby sprawdzać rączkijak rączki ciepłe to można niczym nie przykrywać, no ale to stara pielęgniara to może inaczej
zimny szpitalny wychów
Dais Twój opis co do sprawdzania temperatury i ubierania jest super
Melissa witamy Ciebie i małego TymkaMelissa84 lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Helenucha, a powiedz, jakie najmniejsze dzieci przyjmujesz? Bo z tego co wiem, ustawowo można od 6 miesiąca (ale nie wiem, czy Ty też ustawą objęta jesteś).
I ja też jak oglądałam jakiś program o ubieraniu maluchów to słyszałam o karku - żeby tam sprawdzać, tak jak dais napisała. -
cass wrote:Taki oto nabytek - myślę, że początek naszej przygody z tym sklepem (mimo że nie jest to ostatni krzyk mody, to myślę, że kto jak kto, ale dzidzi będzie miało to w nosie
).
Zerknęłam na stronkę tego sklepu i ceny są naprawdę przystępne. Daj znać jak będzie z jakością po wypraniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 18:02
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Dziewczyny dziękuje za ciepłe przywitanie
A ubranka- cudneJa już też sama zaczynam kupować, ciężko się powstrzymać
A jeśli chodzi o temperaturę u dzieci ja też u córki dotykałam karku- też szkoła mamy
Ps. A Wy dziewczyny robiłyście jakieś badania prenatalne?? Mam nadzieję, że jak tak to wyniki okKourtney lubi tę wiadomość
-
cass wrote:Helenucha, a powiedz, jakie najmniejsze dzieci przyjmujesz? Bo z tego co wiem, ustawowo można od 6 miesiąca (ale nie wiem, czy Ty też ustawą objęta jesteś).
I ja też jak oglądałam jakiś program o ubieraniu maluchów to słyszałam o karku - żeby tam sprawdzać, tak jak dais napisała.
Ja mam kryterium przyjęcia, że musi samo siedzieć na podłodze bez przewracania się na boczki i plecki. Najmłodsze jakie przyszło miało 8 miesięcy. Teraz mam czwórkę dwulatków - z października, listopada, stycznia i lutego
Mały Ryś -
Melissa84 wrote:Dziewczyny dziękuje za ciepłe przywitanie
A ubranka- cudneJa już też sama zaczynam kupować, ciężko się powstrzymać
A jeśli chodzi o temperaturę u dzieci ja też u córki dotykałam karku- też szkoła mamy
Ps. A Wy dziewczyny robiłyście jakieś badania prenatalne?? Mam nadzieję, że jak tak to wyniki ok
Ja robilam prenatalne i wszystko ok, w piątek mam połówkowe i mam nadzieje, ze również będą dobre.
A Ty robiłaś?Magda34
-
Melissa84 witaj Milusio
Ubranka śliczne aż miło popatrzeć .......
Dziewczyny u mnie dzis spokojnie ciśnienie w normie ..
Moja Dziewczyneczka zaczyna coraz mocniej kopaccoś pieknego cudowne uczucie
POzdrawiam Zimowooooooooo bo Ziiiiimaaaaaa piękna za oknami a u Was?Helen, Helenucha Klucha, Lila2703, Agabtm lubią tę wiadomość