Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dais - przepiękne to rękodzieło
Ja póki co robię hand made w biżuterii, głównie kolczyki na zamówienie, ale też inne, takie jak breloki, zawieszki, magnesy itpTo też się pochwalę
:
dais, fairy_tale, Kawokado, mmarzenak, Melissa84, evus, Helenucha Klucha, beatas, Madzik84, Kourtney, kirys, Magda34 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z połówkowego, szczęsliwa
Dzidzia zdrowa, ufff
Chłopiec na milion procent. Nawet było widać na usg jak mu siusiak stoi haha, pani doktor się smiała z tego
Cała happy, pakuje się na weekeng w góry
Spontan
Miłego dniaKawokado, fairy_tale, Pati_89, mmarzenak, Repose, Melissa84, dais, evus, Helenucha Klucha, beatas, kamenkaa, Madzik84, Kourtney, kirys, cass, ansad lubią tę wiadomość
Magda34
-
Magda34 wrote:Wróciłam z połówkowego, szczęsliwa
Dzidzia zdrowa, ufff
Chłopiec na milion procent. Nawet było widać na usg jak mu siusiak stoi haha, pani doktor się smiała z tego
Cała happy, pakuje się na weekeng w góry
Spontan
Miłego dniachciałabym to zobaczyć hehe
Magda34 lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Jak ostatnio mąż oglądał kolejny program motoryzacyjny to mu zapowiedziałam że zaraz jak będziemy mogli to od razu robimy córeczkę bo ja z nimi o samochodach tematów nie będę miała a jak będzie drugi chłopak to próbujemy dalej
zaczął tylko się śmiać i stwierdził że się poświęci i zrobi tą dziewczynkę hehe
mi się zawsze marzyła trójka dzieci i mam nadzieję że po pierwszym nie zmienię zdania
Mi też marzy się 3Na razie po pierwszym zdania nie zmieniłam, podejrzewam , że dalej nie zmienię. Lekko nie będzie ale marzę o pełnym domu
Piszecie o tych sernikach masakra normalnieUwielbiam
-
JajkoNiepodzianka sliczne te kolczyki, takie malinki chetnie bym u Ciebie zamowila
Tylko przesylka by wyszla koszmarnie, jak bede na dluzej w Polsce to mam nadzieje, ze sie dogadamy i zamowie u Ciebie jakies winogronka czy sloneczniki
Magda34 to dobrze ze malenstwo sie dobrze rozwija
Chlopak, jak to chlopak chwali sie sprzetem
Magda34 lubi tę wiadomość
-
wow dziewczyny super! Dais mega te czapki! Aż nabrałam ochoty żeby taką zrobić
na razie jeżeli chodzi o szydełkowanie to udało mi się zrobić tylko koszyczek na warsztatach
ale i tak byłam dumna jak paw
Problemem jest tylko to, ze mam haft na tapecie i jeszcze dwa, które chciałabym zrobić zanim mały sie urodzi
ale szanse marne z moim żółwim tempem
Magda gratuluje! Baw się dobrze w górach
Po połówkowym nie dostałam żadnego zdjęcia buźki, bo doktor nie mógł wykurzyć małego, który wtulił mi sie w spojenie łonowe, ale dziś obejrzałam film i zwróciłam uwagę, ze przez pierwsze 7 sekund (wiem zabójczo długo!) buźkę trochę widaćwiec wycięłam sobie klatkę z filmu
Tu Kuba "ogląda" swoją rączkę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59f5c40519f4.png
A tu jego WIELKA stopacałe 3,75cm
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/058c74398fae.png
Muszę się brać za sprzątanie, ale przez to, ze pożarłam się z mężem o jego granie po nocach w ogóle nie mam na nic ochotymmarzenak, evus, Pati_89, Helenucha Klucha, oldżi, beatas, kamenkaa, HoniKa89, Madzik84, fairy_tale, Kourtney, kirys, Melissa84, Magda34, Abra lubią tę wiadomość
-
Hej
Repose zdrówka, wracaj szybko na dobre tory
Magda gratulacje chłopczyka
Dziewczyny ale Wy robicie cuda
Wczoraj kupiłam książkę w markecie. Moje pierwsze miesiace życia czy coś takiego za całe 13 zł. Przeglądłam w sklepie na szybko i można tam wpisać wagę i rozmiary w danym miesiacu i dużo ciekawych rzeczy piszą o rozwoju itd.
Dobra ściągam te pdf dla Was do wysłaniaMagda34 lubi tę wiadomość
-
Dais, daj znać wcześniej przed wyjazdem do Polski i zrobię Ci
Co zechcesz
W lecie mam często zamówienia na magnesy ślubne na prezent i robię np. coś takiego:
Kawokado, jaka stopa!
Magda - gratuluję, super, że już masz pewniaka
Cieszę się Waszym SZCZĘŚCIEM!
Kurier zdążył przed mężem, wędka schowana
Kuleczka, puść mi też proszę ten pdf na [email protected]
dais, mmarzenak, Helenucha Klucha, Madzik84, fairy_tale, evus, Lila2703, Kawokado, Magda34, Abra lubią tę wiadomość
-
Jajko już się robi
Jak któraś ma ochotę mnie zaprosić na fb to zapraszam
Dziewczyny nie chcecie przenieść się na fb żeby dodawać tam szybko zdjęcia i wogóle dodawać te prywatniejsze ?? i mieć zamkniętą grupę ??Madzik84, smerfetkaa lubią tę wiadomość