X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie posiadam fb

lprkuay3dehqwb0g.png
  • eidth Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka mogę prosić też maila ? :-*
    Mnie obojętne czy tutaj czy FB :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:47

f2w343r8930pqaay.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane! Ja Was cały czas czytam, nie pisze bo nie mam czasu przez urządzanie mieszkania.. mam już dosyć... te co są na tym etapie coś o tym wiedzą. Wszystkim przyszłym mamą gratuluję ślicznych dzidziulków, buzki sa cudowne <3 Tak patrze na Wasze brzuszki i postanowilam wstawić mój (o ile mi sie uda), dla dziewczyn które nie mają brzucha dodam, że na Wigilie byłam płaska ;)

d3063e6a3a3bbbc5gen.jpg

dais, mmarzenak, Pati_89, kamenkaa, Andzia SM, Helenucha Klucha, Madzik84, fairy_tale, evus, Kourtney, Lila2703, kirys, Kawokado, smerfetkaa, Magda34, Abra, ansad lubią tę wiadomość

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eidth poszło :)

Wiecie bardziej mi chodzi o to że takie właśnie jakieś pdf można szybko załączyć w grupie i wszyscy mają dostęp do tego, zdjęcia bardziej prywatne można pokazać bo tu jednak nie oszukujmy się publiczne wszystko jest jakby nie patrzeć. I szybko można coś odnaleźć jak szukamy jakiegoś linku czy jakiejś wiadomości.
    Tutaj można być na bieżąco, a tam przy okazji mieć w zapasie :)
    A i coś mi się zdaje że jak przyjdzie czerwiec to połowa zniknie, a nawet z tel. można szybko odczytać mi mieć kontakt na fb

mmarzenak to może właśnie idzie ta chwila założenia :)

HoniKa89 duży brzuszek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 15:28

Kiki97, Madzik84 lubią tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Tak patrze na Wasze brzuszki i postanowilam wstawić mój (o ile mi sie uda), dla dziewczyn które nie mają brzucha dodam, że na Wigilie byłam płaska ;)
    wow ale super brzuszek:)

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez poproszę
    [email protected]

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    wow ale super brzuszek:)

jeszcze 3 tygodnie temu martwilam się, że nic nie widać .. NO TO MAM!:P powiem Wam że uwielbiam ten mój brzuszek i juz mi smutno na myśl, że będę musiała się go pobyć... z drugiej strony boję się że w takim tempie przyrostu będę szersza niż wyższa :P
    co do Facebooka jestem za!!! :D

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszło Pati

Właśnie wsuwam obiad jajko i warzywa z piekarnika :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 15:42

Pati_89 lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

• dais Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za fb :D
    Niezly brzuszek Honika, moj stanal w miejscu i jest widoczny (chyba ze ubiore luzniejsze ciuchy to nie), ale az sie boje jak wystrzeli to ile roztepow mi zrobi :P

HoniKa89 lubi tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    Poszło Pati
    Dostałam dzięki <3

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Wróciłam z połówkowego, szczęsliwa :) Dzidzia zdrowa, ufff :) Chłopiec na milion procent. Nawet było widać na usg jak mu siusiak stoi haha, pani doktor się smiała z tego :) Cała happy, pakuje się na weekeng w góry :D Spontan :)
    Miłego dnia :)

Madzia gratuluje ciesze sie razem z Toba teraz moja kolej:)

Kawokado super dziudzia a stópka no no duża :) bedzie Wielki Człowieczek z malucha:)

HoniKa89, Helenucha Klucha, Kawokado, Magda34 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również jestem za fb. ;)

Honika śliczny brzusio;)

• beatas Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy jeszcze pamiętam, co chciałam napisać po tylu stronach do nadrobienia:D

Marti, straszny sen! Faktycznie głupoty się w tej ciąży śnią: D czy nawet w kolczykach musi dominować temat jedzenia?!:D :D my wczoraj o 23 jechaliśmy po lody, bo takiego smaka mi narobiłyście:D dobrze, że są tesco24:D

Dais, piękne te czapeczki!

Honika, wielki brzuszek! Już nie mogę się doczekać, kiedy mój taki będzie<3 a pewnie potem będziemy się modlić, żeby jak najszybciej się zmniejszył; D

Ja wczoraj poszłam spać o 3, bo kończyliśmy z mężem dokumentacje... Trzy noce pod rzad prawie nieprzespane, a pobudka o 12, więc nie wiem jak się dzisiaj przestawię, bo jestem wyspana:/

dais, Kawokado lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie wystrzeli i rośnie z dnia na dzień.. Ja u siebie tylko w jednym rossmanie mam ten krem fur mama... i powiem Wam, że albo wycofują go albo zmieniają opakowanie, była cena na do widzenia z ponad 10zł na 6,49zł. Wzięłam sobie 4 opakowania bo tyle tylko było. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, z resztą też pisałyście wcześniej o nim, że dobry i to dzięki Wam go mam ;) no ja teraz mam 18t+2, wszyscy mówią, że brzuch duży jak na ten etap. 2 lutego mam połówkowe <3 a co do imienia będzie LUWIK, mój mały Ludiś <3

Kawokado lubi tę wiadomość

• beatas Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje udanych wizyt! Magda, chwalipieta z Twojego synka:)

Dorjana, widzę, że Twój synek też stał się córeczka:D

Helenuchna, powodzenia na wizycie, koniecznie pochwal się, kto u Ciebie mieszka! Bo aż ciekawa jestem:D

Kuleczka, jeszcze mi! juz wysyłam w wiadomości maila!

Pati, zrobię w niedzielę ten placuszek <mniam> lubie takie lekkie, bez jakichs mas..

Dorjana, kamenkaa, Magda34 lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może ja założę i może by Kourtney dała to na początku linka i kto chce to by się wpisał :)

Kiki97 lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

• Dorjana Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano Beatas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:40

HoniKa89 lubi tę wiadomość

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado śliczny Kubuś, a stopa jak się patrzy chłopięca :)

f2w3skjoxrbw67ni.png

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po co Wam Jakies grupy na fb to tam siedzą moim zdaniem same nastolatki a tu zawsze jakaś prywatność jest a tam dziecioki ;-)

tutaj dodajemy wszystko i tez szybko a tak skakać tam i tu to bardziej uciążliwe niż dodanie samej fotki tutaj:)

a belly jest bellą i jej orginału nie da się nigdzie przenieś :) kocham Czytac Was tutaaj .. a nie na jakis społęcznościowych portalach gdzie siedza przeważnie dzieciaki nastolTKi w wiekszości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:12

Kourtney lubi tę wiadomość

• dais Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roznie z tymi chlopiecymi stopami bywa, Olaf ma juz 3,5 roku a nosi rozmiar 23, przez wiekszosc czasu mial 21. A jego kolezanki juz nosza 25 i nosily 23 kiedy on mial jakies 19 :P Uwielbiam jego malutkie stopki :P

Kuleczka zaloz, juz jestesmy znajomymi.

P.S Jedzenie jest wszedzie, nawet w bizuterii :P
    Ja uzywam Palmersa i jestem meeega zadowolona, ale jak sie skonczy bede musiala prosic kogos z Polski o przesylke albo poszukac na ebay :)

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

‹‹ 709 710 711 712 713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ