Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane! Ja Was cały czas czytam, nie pisze bo nie mam czasu przez urządzanie mieszkania.. mam już dosyć... te co są na tym etapie coś o tym wiedzą. Wszystkim przyszłym mamą gratuluję ślicznych dzidziulków, buzki sa cudowne
Tak patrze na Wasze brzuszki i postanowilam wstawić mój (o ile mi sie uda), dla dziewczyn które nie mają brzucha dodam, że na Wigilie byłam płaska
dais, mmarzenak, Pati_89, kamenkaa, Andzia SM, Helenucha Klucha, Madzik84, fairy_tale, evus, Kourtney, Lila2703, kirys, Kawokado, smerfetkaa, Magda34, Abra, ansad lubią tę wiadomość
-
Eidth poszło
Wiecie bardziej mi chodzi o to że takie właśnie jakieś pdf można szybko załączyć w grupie i wszyscy mają dostęp do tego, zdjęcia bardziej prywatne można pokazać bo tu jednak nie oszukujmy się publiczne wszystko jest jakby nie patrzeć. I szybko można coś odnaleźć jak szukamy jakiegoś linku czy jakiejś wiadomości.
Tutaj można być na bieżąco, a tam przy okazji mieć w zapasie
A i coś mi się zdaje że jak przyjdzie czerwiec to połowa zniknie, a nawet z tel. można szybko odczytać mi mieć kontakt na fb
mmarzenak to może właśnie idzie ta chwila założenia
HoniKa89 duży brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 15:28
Kiki97, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
mmarzenak wrote:wow ale super brzuszek:)
jeszcze 3 tygodnie temu martwilam się, że nic nie widać .. NO TO MAM!powiem Wam że uwielbiam ten mój brzuszek i juz mi smutno na myśl, że będę musiała się go pobyć... z drugiej strony boję się że w takim tempie przyrostu będę szersza niż wyższa
co do Facebooka jestem za!!!
-
Magda34 wrote:Wróciłam z połówkowego, szczęsliwa
Dzidzia zdrowa, ufff
Chłopiec na milion procent. Nawet było widać na usg jak mu siusiak stoi haha, pani doktor się smiała z tego
Cała happy, pakuje się na weekeng w góry
Spontan
Miłego dnia
Madzia gratuluje ciesze sie razem z Toba teraz moja kolej:)
Kawokado super dziudzia a stópka no no dużabedzie Wielki Człowieczek z malucha:)
HoniKa89, Helenucha Klucha, Kawokado, Magda34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem, czy jeszcze pamiętam, co chciałam napisać po tylu stronach do nadrobienia:D
Marti, straszny sen! Faktycznie głupoty się w tej ciąży śnią: D czy nawet w kolczykach musi dominować temat jedzenia?!my wczoraj o 23 jechaliśmy po lody, bo takiego smaka mi narobiłyście:D dobrze, że są tesco24:D
Dais, piękne te czapeczki!
Honika, wielki brzuszek! Już nie mogę się doczekać, kiedy mój taki będzie<3 a pewnie potem będziemy się modlić, żeby jak najszybciej się zmniejszył; D
Ja wczoraj poszłam spać o 3, bo kończyliśmy z mężem dokumentacje... Trzy noce pod rzad prawie nieprzespane, a pobudka o 12, więc nie wiem jak się dzisiaj przestawię, bo jestem wyspana:/dais, Kawokado lubią tę wiadomość
-
No właśnie wystrzeli i rośnie z dnia na dzień.. Ja u siebie tylko w jednym rossmanie mam ten krem fur mama... i powiem Wam, że albo wycofują go albo zmieniają opakowanie, była cena na do widzenia z ponad 10zł na 6,49zł. Wzięłam sobie 4 opakowania bo tyle tylko było. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, z resztą też pisałyście wcześniej o nim, że dobry i to dzięki Wam go mam
no ja teraz mam 18t+2, wszyscy mówią, że brzuch duży jak na ten etap. 2 lutego mam połówkowe
a co do imienia będzie LUWIK, mój mały Ludiś
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt! Magda, chwalipieta z Twojego synka:)
Dorjana, widzę, że Twój synek też stał się córeczka:D
Helenuchna, powodzenia na wizycie, koniecznie pochwal się, kto u Ciebie mieszka! Bo aż ciekawa jestem:D
Kuleczka, jeszcze mi! juz wysyłam w wiadomości maila!
Pati, zrobię w niedzielę ten placuszek <mniam> lubie takie lekkie, bez jakichs mas..Dorjana, kamenkaa, Magda34 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny po co Wam Jakies grupy na fb to tam siedzą moim zdaniem same nastolatki a tu zawsze jakaś prywatność jest a tam dziecioki
tutaj dodajemy wszystko i tez szybko a tak skakać tam i tu to bardziej uciążliwe niż dodanie samej fotki tutaj:)
a belly jest bellą i jej orginału nie da się nigdzie przenieśkocham Czytac Was tutaaj .. a nie na jakis społęcznościowych portalach gdzie siedza przeważnie dzieciaki nastolTKi w wiekszości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:12
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Roznie z tymi chlopiecymi stopami bywa, Olaf ma juz 3,5 roku a nosi rozmiar 23, przez wiekszosc czasu mial 21. A jego kolezanki juz nosza 25 i nosily 23 kiedy on mial jakies 19
Uwielbiam jego malutkie stopki
Kuleczka zaloz, juz jestesmy znajomymi.
P.S Jedzenie jest wszedzie, nawet w bizuterii
Ja uzywam Palmersa i jestem meeega zadowolona, ale jak sie skonczy bede musiala prosic kogos z Polski o przesylke albo poszukac na ebay
Kawokado lubi tę wiadomość